Leila52 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 mysza1 jezeli to mozliwe to byloby dobrze gdyby dostala tez chip prz okazji szczepienia.Jak mozna prosic to sa takie kompletne zestawy vitamin dla szczeniakow u weterynarza moze mozna by bylo od niego wziac.Pieniadze dla Saby wysylam ci mysza1 na konto i w tym beda tez pieniadze na nastepny miesiac hoteliku.Prosze nie oddawajcie jej tak szybko bo mam obawy zeby ktos jej nie uzywal do produkcji szczeniakow.To jest psie dziecko szkoda zeby trafila w nieodpowiednie rece.Jezeli macie problem z miejscami w hoteliku to moge ja umiescic w osrodku szkoleniowy dla psow w Czestochowie u Pani Kamili. Quote
M&S Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 ja też jestem, zaglądam codziennie, ale nie zawsze się odzywam.... Quote
mysza 1 Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 Leila52 napisał(a):mysza1 jezeli to mozliwe to byloby dobrze gdyby dostala tez chip prz okazji szczepienia.Jak mozna prosic to sa takie kompletne zestawy vitamin dla szczeniakow u weterynarza moze mozna by bylo od niego wziac.Pieniadze dla Saby wysylam ci mysza1 na konto i w tym beda tez pieniadze na nastepny miesiac hoteliku.Prosze nie oddawajcie jej tak szybko bo mam obawy zeby ktos jej nie uzywal do produkcji szczeniakow.To jest psie dziecko szkoda zeby trafila w nieodpowiednie rece.Jezeli macie problem z miejscami w hoteliku to moge ja umiescic w osrodku szkoleniowy dla psow w Czestochowie u Pani Kamili. Będzie miała chip, nie wiem czy przy okazji szczepienia ale na pewno. Możesz być spokojna, my bardzo dokładnie sprawdzamy domy ;) i podpisujemy solidne umowy. Jeżeli nie znajdą się chętni, odpowiedzialni ludzie to poczeka ile będzie trzeba i może zdążymy ją ciachnąć przed adopcją. Jeśli nie, to dopilnuję, żeby to zrobili właściciele, jest to zresztą warunek adopcji ;) Mała je karmę Hill'sa dla szczeniąt, w pełni zbilansowaną, pełną witamin także podawanie dodatkowych nie jest wskazane. Pytałyśmy weterynarzy :) Dzięki za pomoc :) na razie zostanie tu, gdzie jest. Gajowa i tak nie ma teraz miejsca dla samca a ja nie chciałabym jej wozić z miejsca na miejsce. Quote
*Gajowa* Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Dzis wykorzystaliśmy fakt, ze partnerka Matiego jest izolowana po sterylce i odbyło sie zapoznanie Saby z wielkopsem pierwsza minuta... jeszcze sie boimy po dłuuuugiej gonitwie /fotki wszystkie rozmazane / zaczęło się baraszkowanie Quote
*Gajowa* Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 później wlazła mu na głowę... i nie tylko na głowę... aż wreszcie Mati ratował się ucieczką na ławkę ale i tu go dopadła Quote
M&S Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Cudne foty:multi: Jaka z Saby kruszynka przy wieelkim psisku:loveu: Pieknie sie z nim bawiła, a wieelki pies to ma świętą cierpliwość:lol::lol: Wytarmoś futrzaste!!! Quote
Pliszka Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 świetne zdjęcia! :) ale się maluch rozkokosił :) :loveu::loveu::loveu: super :) Quote
jobu33 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Takie fotki mozna oglądać w nie skończoność:) Super:) Quote
Leila52 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Pieniadze dla Saby musza byc po poludniu na koncie.Zdjecia wielkopsa i psiego dziecka sa przesliczne. Quote
tripti Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 jaki Mati ma w sobie stoicki spokój :) a Sabusia jaka wariatka ;) Quote
mysza 1 Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Leila52 napisał(a):Pieniadze dla Saby musza byc po poludniu na koncie.Zdjecia wielkopsa i psiego dziecka sa przesliczne. Bardzo serdecznie dziękuję, nieoceniona pomoc. Dotarł przelew na 556,69 zł. Bardzo bardzo dziękuję. Zdjęcia cudne, nawet dzisiaj chciałam się wybrać, bo byłam w Wilanowie u dwóch innych psów ale wyszło mi tak, że by była ok 14 a wtedy wiem, że psiaki odpoczywają po jedzonku więc juz nie jechałam. Quote
tripti Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 to Ty nawet nie widziałaś jeszcze swojej uratowanej dziewczynki? ale piękna psina będzie jak nabierze już tych właściwych kształtów, piękna... Quote
ANETTTA Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 [quote name='beka']no, tak to jest jak z doskoku sie czyta. Wstawiłam kilka zdjec na pomocowy... Taki wielkopies jeszcze jest w schronie zrobie mu ogłoszenia jakieś ile on ma lat cos nim Quote
mysza 1 Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 tripti napisał(a):to Ty nawet nie widziałaś jeszcze swojej uratowanej dziewczynki? ale piękna psina będzie jak nabierze już tych właściwych kształtów, piękna... Nie :( nie nadążam, mam ich 14... w przeróżnych miejscach... Quote
M&S Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Przyszłam na dzień dobry do Saby:) Mizianki dla dziewczynki. Quote
tusinka22 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 malutka rozkwita, jest śliczna i taka rozkoszna na tych zdjęciach. Quote
Ewa Marta Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Sunia jest prześliczna i jak widzę ma wspaniałą i troskliwą Mamusię chrzestną:-) Leila52, wielkie podziękowania za tak fantastyczne wsparcie dla dziewczynki:-) Quote
tusinka22 Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Ewa Marta napisał(a):Sunia jest prześliczna i jak widzę ma wspaniałą i troskliwą Mamusię chrzestną:-) Leila52, wielkie podziękowania za tak fantastyczne wsparcie dla dziewczynki:-) racja, każdy by chciał Taką mamę chrzestną:) Quote
mysza 1 Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 I ja zaglądam. Dzisiaj poprosiłyśmy Gajową o zakup Aniprazolu na odrobaczenie, żeby było porządnie, 3 dni z rzędu ;) Quote
Leila52 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Wytarmoscie ja ode mnie.Wszystko bedzie dobrze Sabciu jest tyle zyczliwych ludzi wkolo ciebie. Quote
mysza 1 Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 Serdecznie zapraszam na bazarek, do kupienia kalendarze Wybierz Miśka z Piotrem Adamczykiem http://www.dogomania.pl/threads/2177...7#post18002747 Quote
beka Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Rozmawiaąłm Gajową. Aniprazol kupiony , juz zaczeła go brac Quote
mysza 1 Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 beka napisał(a):Rozmawiaąłm Gajową. Aniprazol kupiony , juz zaczeła go brac O dziękuję, miałam jutro dzwonić, dzisiaj miałam ze 30 telefonów, oszaleję chyba niedługo ;) Quote
Recommended Posts