TERESA BORCZ Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 cioteczki cudowne , uratowałyście piękną sunię!!! Quote
mysza 1 Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 TERESA BORCZ napisał(a):cioteczki cudowne , uratowałyście piękną sunię!!! Miło nam :) Kochane, bo tu same babki ;) zajrzyjcie do dwóch suń, także z Korabiewic, opuściły schron jako szkielety, na wątku pusto, nie ma nikogo :( zero pomocy a biedne bardzo http://www.dogomania.pl/threads/217000-Dwa-szkieleciki-wygrały-los-na-loterii-opuściły-umieralnię...-Proszą-o-wsparcie Quote
ANETTTA Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 *Gajowa* napisał(a):To MATI benkowo-leosiowaty wielkopies z K. , który przyjechał w parze z ok. 12 kg suczką Dixi, mieszkają w kojcu razem. On waży min. 50 kg :roll: wcale nie jest smutasem , potrafi sie pięknie bawić ze swoją partnerką ze schronu. Przyjechał z przeziębieniem, które po paru dniach jakby ustąpiło . Od około tygodnia znów nasiliło sie kichanie tak, że wet zdecydował o podaniu antybiotyku. Teraz drżę, aby nie podał tej infekcji Sabuni. Saba zdecydowanie urosła, ja widze zmiany każdego dnia :lol: przytyła robi sie z niej fajna klucha. Będzie dużą sunią taką min 25 kg. a moge prosic o jakieś foty pary zrobie in ogłoszenia ile ona ma lat ???? Quote
mysza 1 Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Może nam się z Sabci benek zrobi na wielkość ;) Ogłoszenia w toku :) Quote
beka Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 ANETTTA napisał(a):a moge prosic o jakieś foty pary zrobie in ogłoszenia ile ona ma lat ???? Ciotka tak ze 4-5 miesiecy :) to dzidzius jeszcze Quote
mysza 1 Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 beka napisał(a):Ciotka tak ze 4-5 miesiecy :) to dzidzius jeszcze Ale Anetta chyba pyta o wielkopsa i jego towarzyszkę ;) Ja wciąż czekam na ogłoszenia naszej Sabci :) Quote
beka Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 no, tak to jest jak z doskoku sie czyta. Wstawiłam kilka zdjec na pomocowy... Taki wielkopies jeszcze jest w schronie Quote
Leila52 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Ja tez zagladam do Sabci i przesylam malutkiej duzo usciskow. Quote
Ewa Marta Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Zaglądam codziennie, tylko pisać nie mam czasu;-) Quote
Ellig Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Zagladamy, zagladamy, obchod codzienny jest, tylko tak jak Ewa napisala ciezko znalesc czas,zeby pisac:) Quote
Pyrdka Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 I ja codziennie odwiedzam wątek, ślicznego psiego dziecka. Quote
jobu33 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Ja też zaglądam :) Powiedźcie mi a gdzie tzn w jakiej miejscowosci jest Sabcia Quote
tusinka22 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Pyrdka napisał(a):I ja codziennie odwiedzam wątek, ślicznego psiego dziecka. i ja też zaglądam:) szkoda że nie mam jak pomóc... Quote
*Gajowa* Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 jobu33 napisał(a):Ja też zaglądam :) Powiedźcie mi a gdzie tzn w jakiej miejscowosci jest Sabcia Saba jest w Konstancinie. Napisałam długi post i go wcięło :angryy:. Czy Sabcia ma już ogłoszenia ? Quote
mysza 1 Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 *Gajowa* napisał(a):Saba jest w Konstancinie. Napisałam długi post i go wcięło :angryy:. Czy Sabcia ma już ogłoszenia ? Ma zamówione na bazarku 130 ogłoszeń (Ewa Marta dała mi namiar ;) ) ale nie wiem czy juz gotowe, pytałam ale nie dostałam odpowiedzi. Cały czas ma allegro ode mnie i gumtree, więcej nie zdążyłam. Widzicie, jak Was wyciągnęłam ;) z krzaków ;) Zawsze jak ktoś napisze to fajniej i wątek podskakuje, może ktoś ją zauważy. Quote
beka Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Mysza chyba trzeba ja odrobaczyc juz normalnym środkiem? co myslisz? moze uda mi sie ja dzis pokazac i wziąć tabletki. Bo przeciez zaszczepic ją trzeba Quote
Lemoniada Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Ja też tu zawsze zaglądam, tylko nie mam nic mądrego do napisania ;) Quote
mysza 1 Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 beka napisał(a):Mysza chyba trzeba ja odrobaczyc juz normalnym środkiem? co myslisz? moze uda mi sie ja dzis pokazac i wziąć tabletki. Bo przeciez zaszczepic ją trzeba Jeżeli byś mogła to będę wdzięczna chociaż wiem, że dzisiaj Ci zafundowałam inną atrakcję ;) Quote
Plicha Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Fajnie że suńka będzie miała tyle ogłoszeń, trzymam kciuki za dobry domek :) Quote
mysza 1 Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 Kolejne znalezisko, nie ma co z nim zrobić http://www.dogomania.pl/threads/217529-POMOCY!Zagubiony-porzucony-Kochany-onek-nie-ma-się-gdzie-podziać-ma-kilka-dni-(?p=17977384#post17977384 Quote
Recommended Posts