maga18 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 to ja sie pierwsza pochwalę :) sama osobiscie nie bylam - a szkoda - jednak moją hodowlę godnie reprezentował owłosiony grzyw, mieszkający w Anglii [SIZE="5"]COOKIE MONSTER Gattaca w stawce 19 grzyw w klasie [SIZE="5"]post graduate zajął [SIZE="5"]I miejsce !!!!! :laola: :laola: :laola: Jestem przeszczęśliwa mimo że na wygraniu klasy się skonczylo :) :laola: Quote
veronika7777 Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 GLAMOUR VISION Piwowar vel.GUCIO 3 LOKATA OPEN !!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Wielkie gratulacje dla Natalki i Jarka ! Guciek to jedyny polski sznaucer ,który dwukrotnie na Crufcie był na lokacie a wczoraj dodatkowo jedyny zagraniczny pies na lokacie !!!!! Quote
Eventing Star Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 SHIH-TZU NEWS Wczoraj 1 miejsce w klasie Post Graduate Dog zajal Pasernomen's Mr Bat-Hang, wlascicielami oraz hodowcami psa jestesmy my: Joanna i Tomasz Marachowscy (PASSERNOMEN). Gratulujemy Natalii, Jarkowi i Guciowi! :multi: Quote
pawelg Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 No to mamy pierwszy skandal na Cruftscie ;) zobaczcie http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7ubTCBN_l1E Quote
Muszka Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iXHDYmEuDpo Crufts na żywo, teraz leci grupa terrierów potem hound i koło 21 naszego czasu bedzie BIS Quote
karola&gacek Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Riven napisał(a):Szkoda tego Airedale... naprawdę piękna suka Robiła wrażenie, tak samo jak samoyed wczoraj. Quote
panienkabubu Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Fenomenalny Nowofundland od naszych południowych sąsiadów - RES.BIS!! Gratulacje!!!!! Quote
andromeda Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 cockermanka napisał(a):Oj, tak nowofunland piękny! O tak piękny!! Nigdy nie widziałam tak przygotowanego nowofundlanda! Robił niesamowite wrażenie. Quote
mrau Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Dopiero wróciłyśmy więc dopiero teraz się chwalimy i GRATULUJEMY WSZYSTKIM POLAKOM!!! :D Moje zakręcone dziecko Lola - Saxonholme Eoa - w klasie limit stanęła na 5 lokacie(VHC)! Jestem bardzo, bardzo dumna bo nie była ostatnia:) Quote
Recommended Posts