AtaO Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 (edited) RADOSNE POWITANIE :) As i Aszka już mkną autostradą do nowego domku. Pozdrawiają wszystkich Dogomaniaków :-D Trzymajcie kciuki za szczęśliwą Ich podróż! Edited March 4, 2012 by AtaO Quote
Lobaria Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Dziękujemy za relację i zdjęcia i szczęśliwej dalszej drogi. Quote
zuziaM Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Aszka to rzeczywiscie kawal urwisa. Jest sliczna i niesamowicie zywiolowa. Na smyczy ja trudno utrzymac. U nas zapoznala sie na razie z jedna nasza sunia. Bez cienia agresji, wiec oczywiscie za kilka dni bedzie mogla z pewnoscia juz sobie sama byc caly czas poza kojcem z innymi suniami. Na poczatku poobserwuje tylko, czy nie za bardzo bedzie je napastowala, bo ona do zabawy jest bardzo skora. W kojczyku sobie juz pojadla, dostala wode i jeszcze jeden kocyk, zeby nam nie marzla. Za okolo godzine kiedy zagladalam do psiakow, to juz siedziala w budce. Po calym dzniu pelnym wrazen, juz sobie spi. Jest naprawde sliczna sunieczka. Quote
Klaudus__ Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Uff padam na pysk - jak dobrze,że już u Ciebie... Quote
AtaO Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Aszka to prawdziwy wulkan energii, zdążyłam wczoraj zauważyć podczas spaceru. Podczas podróży natomiast leżała spokojnie, przytulona do mnie, no i co jakiś czas rozdawała całusy :) Super z Niej psiak. Quote
lika1771 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Pieniazki wplacone: hotelik-210zl wykup-40zl. Ulzylo mi i bardzo sie ciesze,ze bezpieczna urwisek kochany. Quote
Avilia Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 lika1771 napisał(a):Pieniazki wplacone: hotelik-210zl wykup-40zl. Ulzylo mi i bardzo sie ciesze,ze bezpieczna urwisek kochany. Dziękujemy:) Sunia jest naprawdę prześliczna:) Dobry byłby dom który umiałby ją okiełznać:) Quote
zuziaM Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Podam swoj numer konta Koszt pobytu Aszki - 300 zl Prosilabym tez o wplacenie 65 zl ( na szczepienie p.wsciekliznie i wirusowki, jesli maja byc zrobione ). To mi jeszcze potwierdzcie, dobrze ? Hotel dla Zwierzat Siekierczyn 358 59-818 Siekierczyn 26 2030 0045 1110 0000 0177 0760 Quote
zuziaM Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Klaudiu, prosze Cie o przeslanie mi Twoich danych do umowy. Dzieki ! Quote
asia-s Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Wplacilam swoja deklaracje stala za 5 miesiecy z gory - 50 zl tj. marzec - lipiec Quote
Avilia Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 asia-s napisał(a):Wplacilam swoja deklaracje stala za 5 miesiecy z gory - 50 zl tj. marzec - lipiec Dzięki Asiu!;) Czy ktoś mógłby zrobić Aszce bazarek? Quote
Lobaria Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Jestem, cieszę się, że Aszka już bezpieczna. Quote
Lobaria Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Doszło dla Aszki 210 zł od Lika 1771, dziękujemy, zaraz przelewam tą kwotę do ZuziaM, na resztę czekamy. Aszce brakuje 80 zł deklaracji stałych Quote
holmina Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 (edited) kasy na razie nie moge/dałam na Asa/ ale mam kilka b,łądnych ciuchów z Zary nie noszonych,moge przesłać komuś kto zrobi bazarek,jeśli chcecie dajcie namiar na pw wracam w sobote ,fanty moge wyslac na przyszly tydzien Edited March 6, 2012 by holmina Quote
Justyna Lipicka Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 ja mogłabym zrobić ale dopiero w niedzielę, jak ktoś może wcześniej to niech da znać!! Quote
Klaudus__ Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Ja chciałabym jeszcze podziękować Pawłowi i Jego wspaniałej Mamie,za to ,że przewieźliście psiaki i jeszcze 2 godz. cierpliwie czekaliście. Jesteście wspaniali - dziękuję,że mogę na Was polegać!! Quote
AtaO Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Zrobiliśmy to z największą przyjemnością. :) No i oczywiście zrobimy wszystko, żeby kolejnym też pomóc. Najważniejsze jest to, że udało się uratować kolejne urocze psiaki.:multi: Quote
Klaudus__ Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 [quote name='AtaO']Zrobiliśmy to z największą przyjemnością. :) No i oczywiście zrobimy wszystko, żeby kolejnym też pomóc. Najważniejsze jest to, że udało się uratować kolejne urocze psiaki.:multi: Ja się Wam w życiu nie odpłacę za tę całą pomoc!! Quote
zuziaM Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Wszystko w porzadku. Dzisiaj jeszcze Aszka byla na spacerku porannym, ale po poludniu ja wypuszczamy juz z kojca. Czekam tylko na meza. Wole zeby byla pomoc, gdyby Aszka byla zbyt natarczywa w stosunku do starej Emki albo mojej zlosnicy Inusi. Ona jest bardzo energiczna i pewnie bedzie zaczepiala wszystkie psiaki. Na poczatku bedziemy przy nich. Trzeba je do siebie przyzwyczaic. Juz sie zapoznaly wystarczajaco i nie bylo zadnych niepokojacych sygnalow z zadnej ze stron. Aszka koniecznie tylko chciala do kazdergo psiaka podchodzic i sie zapoznawac. Jest bardzo towarzyska. Quote
Avilia Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 To jak będzie wiadomo coś więcej o dziewczynie to trzeba by napisać ładny tekst i ogłaszamy:) Quote
AtaO Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 No to super:multi:, czekamy na dalsze relacje.:lol: Quote
Lobaria Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Doszła wpłata od asia-s, dziękujemy, przelewam na konto domku całość. Powolutku dozbieramy resztę. Quote
Recommended Posts