Justyna Lipicka Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 ja też żałuję, że jestem tak daleko... Quote
Klaudus__ Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Klaudia generalnie nic nie robi. Aaaa nie - przepraszam wyciąga masowo psy, a później ma je w dupie. Tyle robi tak Klaudia... Ale do sedna. Aszka nie ma kompletu deklaracji. Nie jestem zwolenniczka wyciągania psiaków bez kompletu jak niektóre gwiazdy dogo z myśleniem "potem będziemy się martwić co zrobić" Bo przez takie myślenie potem ja zostaję z całym problemem. Dlatego trzeba pilnie szukać deklaracji - może pomożecie wątek rozsyłać? Quote
Lobaria Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 [quote name='Klaudus__']Klaudia generalnie nic nie robi. Aaaa nie - przepraszam wyciąga masowo psy, a później ma je w dupie. Tyle robi tak Klaudia... Ale do sedna. Aszka nie ma kompletu deklaracji. Nie jestem zwolenniczka wyciągania psiaków bez kompletu jak niektóre gwiazdy dogo z myśleniem "potem będziemy się martwić co zrobić" Bo przez takie myślenie potem ja zostaję z całym problemem. Dlatego trzeba pilnie szukać deklaracji - może pomożecie wątek rozsyłać? To żeś Ciotka teraz pojechała z tym nicnierobieniem... Zaraz przejrzę wątek od początku i pozbieram info o deklaracjach. Quote
Lobaria Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 Podsumowanie było robione wczoraj przecież. Koszt dt - 300 zł/mies Ciocia lika1771 - 200 zł stałej / w tym mies. 210 / plus 40 zł wykup z punktu Ciocia pauliken - 10 zł stałej plus coś jednorazowo Ciocia asia-s - 10 zł stałej Brakuje 80 zł stałej Quote
zuziaM Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Dziewczyny, potrzebna mobilizacja. Jest szansa zeby dziewczyny z Fundacji zabraly Asa i Aszke z Katowic. Ja bym je odebrala z okolic Jeleniej Gory. POTRZEBNY KTOS Z AUTEM, KTO ZAWIEZIE OBA PSIAKI W OKOLICE KATOWIC ( miejsce do domowienia ). Quote
Lobaria Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 [quote name='zuziaM']Dziewczyny, potrzebna mobilizacja. Jest szansa zeby dziewczyny z Fundacji zabraly Asa i Aszke z Katowic. Ja bym je odebrala z okolic Jeleniej Gory. POTRZEBNY KTOS Z AUTEM, KTO ZAWIEZIE OBA PSIAKI W OKOLICE KATOWIC ( miejsce do domowienia ). To tak blisko z Pszczyny - 50 km. Na kiedy ten transport jest potrzebny. Quote
zuziaM Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Jutro, godz 10,00 .... kolo Praktikera ( stacja BP ) przy autostradzie - Katowice Quote
Avilia Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='Lobaria']To tak blisko z Pszczyny - 50 km. Na kiedy ten transport jest potrzebny.[/QUOTE] Tak,tylko,że najpierw Asa trzeba z Bielska z lecznicy odebrać.Nie mamy czym po niego zajechać,na wczoraj też był transport płatny załatwiany.Kurde zostałyśmy postawione w bardzo niekorzystnej sytuacji,bo byłyśmy umówione że po psy Zuzia przyjedzie tu do Pszczyny.Nie mamy auta!Nie mamy czym dowieźć psów! Co my mamy teraz zrobić? Quote
Lobaria Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 (edited) [quote name='Avilia']Tak,tylko,że najpierw Asa trzeba z Bielska z lecznicy odebrać.Nie mamy czym po niego zajechać,na wczoraj też był transport płatny załatwiany.Kurde zostałyśmy postawione w bardzo niekorzystnej sytuacji,bo byłyśmy umówione że po psy Zuzia przyjedzie tu do Pszczyny.Nie mamy auta!Nie mamy czym dowieźć psów! Co my mamy teraz zrobić?[/QUOTE] Sytuacja nieciekawa. Nie mam jak pomóc, trzeba poszukać w wątku transportowym, ale nawet nie wiem, gdzie go szukać. Sarunia może mieć dt w Nysie i też problem... A Nysa to tylko 50 km w bok w Opolu od trasy Katowice - Wrocław. Edited March 3, 2012 by Lobaria Quote
Klaudus__ Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Bardzo proszę o pomoc w szukaniu transportu by odebrać Asa przed 9 z Bielska zjechać do Pszczyny po Aszke i dowieźć Ich do Katowic... Oczywiście za zwrot kosztów - bo pieniążki na transport są. Pomóżcie coś wymyślić. Quote
rents Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 :multi: Transport już jest (Bielsko-Pszczyna-Katowice) , za friko, więc te pieniądze dajcie na DT. Quote
bora1 Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 a czemu mi nikt nic nie mowi?? jak bym wiedziala tez bym pojechala !! Quote
holmina Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 ło matko,pogubiłam się...próbuje sie zorientować ile psów pojedzie na dt,,,,i się pogubiłam czy dobrze zrozumiałam,że za jednym zamachem AS Aszka i Sarunia? Quote
Lobaria Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 (edited) [quote name='holmina']ło matko,pogubiłam się...próbuje sie zorientować ile psów pojedzie na dt,,,,i się pogubiłam czy dobrze zrozumiałam,że za jednym zamachem AS Aszka i Sarunia?[/QUOTE] Tu jest problem ponieważ na Sarunię czeka w Nysie dt, Pani oczekuje już w pn, jesteśmy w ciągłym kontakcie. Nysa leży 50 km w bok od trasy, jaką As i Asza pojadą. Ale brak decyzji Klaudii i kontaktu z Nią uniemożliwia dogranie wszystkiego, Edited March 3, 2012 by Lobaria Quote
holmina Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 oj szkoda wielka gdyby nie pojechała jak może kurcze,,,!!!! to taka niewielka odległośc Quote
rents Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Klaudia właśnie wszystko dogrywa. Dlatego jest już transport, jeszcze tylko załatwia odebranie psiaków z Bielska i z Pszczyny.Ktoś musi je fizycznie wydać. Quote
Lobaria Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 [quote name='rents']Klaudia właśnie wszystko dogrywa. Dlatego jest już transport, jeszcze tylko załatwia odebranie psiaków z Bielska i z Pszczyny.Ktoś musi je fizycznie wydać.[/QUOTE] Ale nie wiadomo, czy i Sarunię bierze pod uwagę. Dt czeka na nią. Quote
Avilia Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='Lobaria']Ale nie wiadomo, czy i Sarunię bierze pod uwagę. Dt czeka na nią.[/QUOTE] SARUSIA JEST JESZCZE NA KWARANTANNIE. PRZEZ 14 DNI PIES NIE MOŻE ZOSTAĆ ZABRANY! Czy Klaudia albo ja zadecydowałyśmy,że w poniedziałek Sarusia pojedzie do DT? Quote
Lobaria Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 [quote name='Avilia']SARUSIA JEST JESZCZE NA KWARANTANNIE. PRZEZ 14 DNI PIES NIE MOŻE ZOSTAĆ ZABRANY! Czy Klaudia albo ja zadecydowałyśmy,że w poniedziałek Sarusia pojedzie do DT?[/QUOTE] Dlatego nie umawiam się z dt na konkretny termin, czekam na wieści. No i te 14 dni jest nie do przeskoczenia. Quote
bora1 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 skoro w pon ma byc wywoz to jak sie ma do tego kwarantanna? Quote
rents Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Aszka już w Katowicach i wraz z Asem spacerują sobie po parku (oczywiście z opiekunami) w oczekiwaniu na dalszą podróż :lol: Quote
Justyna Lipicka Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 rents dziękuje za relacje:) te kudłaczki mi tak leżą na sercu:) spokojne to psiaki? zestresowane? Quote
rents Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Raczej nie są zestresowane - w samochodzie były grzeczne, teraz spacerują a przy AtaO i Pawel11 każdy pies się uspokaja. :roll: Na pewno coś tam przeżywają - przecież nie do końca rozumieją co się dzieje i co je jeszcze czeka . . . Quote
Recommended Posts