Jump to content
Dogomania

Dzięki Waszym dobrym sercom - Aszka w NOWYM DOMU!Dziękujemy z całego serca za pomoc!

Recommended Posts

Posted

No to 300 zl za miesiac.

U nas hotel kojcowy, ale suczki sa stale na wolnosci. Wypuszczam wszystkie rano, a zamykane sa tylko w czasie karmienia i potem dopiero na noc.
Wszystkie suczki mam zgodne, niewielkie, wiec moga swobodnie same sobie chodzic.
Jedyna duza sunia to Emka, stara ON-ka, ktora sobie lubi tylko poszczekac.
Wypuszczam tez chlopakow, ale spokojnych starszych. Mam takich dwoch, ktorzy moga byc poza kojcami z suczkami.
Toleruja sie i zgadzaja z suczkami. I jeden mlodziak 4 letni , ktory jest bardzo grzeczny i nigdy nie idzie pod kojce, zeby sie wyklocac z chlopakami w kojcach.

• Replies 627
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Avilia']Próbujemy zbierać deklaracje?.[/QUOTE]

Ja jestem za. Mogę udostępnić konto i rozliczać deklaracje.

Wiemy ile mamy czasu do wywozu do Mysłowic?

Posted

[quote name='Erica']Ja jestem za. Mogę udostępnić konto i rozliczać deklaracje.

Wiemy ile mamy czasu do wywozu do Mysłowic?[/QUOTE]

Na pewno niewiele.Psów jest dużo.Może stać się to na dniach,a może i za 2 tygodnie tego niestety nie wiemy.

Posted

Dobrze rozumiem, ze Aszka jest w jakiejs przechowalni na razie ????
Musze poczytac dokladnie ....
Kiedys, kilka lat temu tez zajmowalam sie pomoca psiakom z takiej przechowalni, ktora stanowil ... hotel dla zwierzat.
Ludzie jednoczesnie prowadzili hotel i mieli podpisana umowe z gmina na przechowywanie wylapywanych psow.
Jak przychodzil czas i wiecej psiakow sie nazbieralo, to przyjezdzal samochod i zabieral je do schroniska ....
To bylo straszne ..... jezdzilam tam do naszych podopiecznych w tym hotelu i poznalam wszystkie psiaki, a potem za chwile juz ich nie bylo ....
Kilka przejelysmy pod nasza opieke i udalo nam sie znalezc im domy, ale wszystkich nie dalo rady ....

Posted

[quote name='Avilia']Na pewno niewiele.Psów jest dużo.Może stać się to na dniach,a może i za 2 tygodnie tego niestety nie wiemy.[/QUOTE]

A jednak już wiemy kiedy-po niedzieli.

Posted (edited)

Jesli Aszka jest w Pszczynie, to napisze, ze z tej przechowalni przyjezdza do mnie , jeszcze przed niedzielna wywozka (!) As ( tez kudlaczek ).
Dziewczyny juz zaczna szukac transport.
Koszt za miesiac pobytu juz pisalam ?
Za taka kruszyne to - do max 300,- zl , z moja oczywiscie karma.

Edited by zuziaM
Posted

[quote name='zuziaM']Kurcze, a tu nadal cisza .......
.... w poniedzialek wywoz psiakow do Myslowic .....[/QUOTE]

Prawdopodobnie w poniedziałek...
Prosimy o pomoc!

Posted

[quote name='lika1771']Ja pisalam daje 200zl.Poprosze nr.konta to dzisiaj wplace i bede co miesiac oczywiscie prosze o ogloszenia.
ps.dekl. miesieczna.[/QUOTE]

200zł?!Deklaracja miesięczna?Uszczypnijcie mnie ,bo chyba śnię;)

Zuziu 300zł u Ciebie za miesiąc tak?

Posted

Kochana ... to jest naprawde szansa, ze uda sie sunie tez wyciagnac ...
Tu wazna jest Klaudus, bo to ona bedzie wyciagala tez Asa z przechowalni i to dzisiaj juz !!!
Najprawdopodobniej to ja z mezem pojedziemy po niego do samej Pszczyny w niedziele, bo pan z fb sie podobno jeszcze nie odezwal ( a zaproponowal przewiezienie psiaka z Katowic do Wroclawia skad wlasnie ja moglabym go odebrac ).
Taka opcja bylaby oczywiscie korzystniejsza dla mnie, ale jesli sie nie da, to sama pojade do konca ....
NO ALE CO Z ASZKA ?????????
Ostatecznie pewnie bedzie ja mozna zabrac i z Myslowic, ale ..... wszyscy pisza, ze ona tam przepadnie ... cokolwiek by to mialo znaczyc ....

Posted

[quote name='zuziaM']Kochana ... to jest naprawde szansa, ze uda sie sunie tez wyciagnac ...
Tu wazna jest Klaudus, bo to ona bedzie wyciagala tez Asa z przechowalni i to dzisiaj juz !!!
Najprawdopodobniej to ja z mezem pojedziemy po niego do samej Pszczyny w niedziele, bo pan z fb sie podobno jeszcze nie odezwal ( a zaproponowal przewiezienie psiaka z Katowic do Wroclawia skad wlasnie ja moglabym go odebrac ).
Taka opcja bylaby oczywiscie korzystniejsza dla mnie, ale jesli sie nie da, to sama pojade do konca ....
NO ALE CO Z ASZKA ?????????
Ostatecznie pewnie bedzie ja mozna zabrac i z Myslowic, ale ..... wszyscy pisza, ze ona tam przepadnie ... cokolwiek by to mialo znaczyc ....[/QUOTE]

Po Asa jedziemy dzisiaj razem.
Za ok.1,5h będę widziała się z Klaudią to dowiem się więcej co i jak to zrobimy.
To jest naprawdę wielka szansa dla Aszki.Trzeba tylko jakoś dozbierać te 100zł.

Posted

[quote name='Avilia']200zł?!Deklaracja miesięczna?Uszczypnijcie mnie ,bo chyba śnię;)

Zuziu 300zł u Ciebie za miesiąc tak?[/QUOTE]
Oj nie czytala cioteczka watku moja dekl. jest juz chyba na pierwszej stronie...
Wyciagnijcie sunie prosze

Posted

[quote name='lika1771']Oj nie czytala cioteczka watku moja dekl. jest juz chyba na pierwszej stronie...
Wyciagnijcie sunie prosze[/QUOTE]

Przyznaję,że nie czytałam:oops: Jesteś wielka!

Czekam na Klaudię i przedyskutujemy co z suńką.To dla niej szansa!

Posted

[quote name='Avilia']Po Asa jedziemy dzisiaj razem.
Za ok.1,5h będę widziała się z Klaudią to dowiem się więcej co i jak to zrobimy.
To jest naprawdę wielka szansa dla Aszki.Trzeba tylko jakoś dozbierać te 100zł.[/QUOTE]

Ale sie ciesze !!!

Posted

[quote name='Justyna Lipicka']dziewczyny wyciagajcie ją, dozbieramy "jakoś" te deklaracje!! tylko żeby ją uratować!!
u mnie takie pustki w portfelu i same wydatki:([/QUOTE]

Łatwo powiedzieć wyciągajcie...:/ My musimy ją gdzieś przetrzymać do czasu transportu,musimy zapłacić za wykup,brakuje deklaracji na hotel.To nie jest takie hop siup.