Jump to content
Dogomania

Dzięki Waszym dobrym sercom - Aszka w NOWYM DOMU!Dziękujemy z całego serca za pomoc!

Recommended Posts

Posted

Piosenka lub wiersz napisany przez męża dla Aszki

Kiedy wreszcie przyjmę Aszkę
Pod swym daszkiem
I relacje z kotem dojdą jakże ważkie
Czy się pies pogodzi z kotem?
Czy pogoni tam z powrotem
Czy też kot pieskowi rąbnie niczym młotem

:cool3:takie tam wywody hehe

• Replies 627
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='asiczka31']Piosenka lub wiersz napisany przez męża dla Aszki

Kiedy wreszcie przyjmę Aszkę
Pod swym daszkiem
I relacje z kotem dojdą jakże ważkie
Czy się pies pogodzi z kotem?
Czy pogoni tam z powrotem
Czy też kot pieskowi rąbnie niczym młotem

:cool3:takie tam wywody hehe[/QUOTE]

Super - pogratuluj mężowi :)

Posted

[quote name='Klaudus__']Fantastyczne wieści, wim,że brat jednej z dogomaniaczek kursował co jakiś czas na trasie Wrocław - Bielsko Biała.
Zaraz będę próbowała się z Nim skontaktować.

Koniecznie, bo z tym carpoolingiem nie jest łatwo.

Posted

[quote name='ulvhedinn']Niewykluczone, że będę jechać z Wrocławia w stronę Bielska (dokładnie do Brennej, ale moge troche zboczyć) dziś w nocy. Mój tel 695 320 659[/QUOTE]

A kiedy będziesz wracać? - Aszkę trzeba przewieźć ze Zgorzelca / Lubania / do Katowic / Wrocławia /.

Może do Bielska coś znajdziemy?

Posted

[quote name='asiczka31']są dwie opcje ja będę w kozach okolice bielska białej a mąż będzie w katowicach[/QUOTE]

Najtrudniej o transport z hoteliku do Wrocławia !!!!

Posted (edited)

Bliżej Lubania, ale jeśli ktoś jedzie z Niemiec, to lepiej zawieźć psiaka do Zgorzelca, a to Zuzia może zrobić.
Skontaktowłam się z Panem, który często wozi psiaki m.inn. do hoteliku, gdzie jest Aszka.

Może dziś, po pracy / najlepiej, po jutro byłby kłopot / przywieźć Aszkę do Wrocławia. Koszt 60gr/km, więc wyszłoby ok. 200 zł.

Edited by Lobaria
Posted

Niestety, drugi Pan nie weźmie psa z Wrocławia do Katowic :(

Mamy takie 2 wyjścia

Albo transport dziś do Wrocławia za 200 zł i w nocy ulv / jak pisała / jedzie do Bielska/ ewentualnie przenocowanie psiaka do jutra i wtedy paula_t w sobotę zawozi do Katowic.

Albo Pan z carpoolingu zawozi Aszkę w niedzielę rano do Wrocławia, ale dalej / do Katowic / transportu nie mamy....

Posted

[quote name='asiczka31']ok to niech tak będzie
i mogę ją odebrać w Kozach to jest 10 km od bielska w stronę krakowa i komu zapłacić za transport[/QUOTE]

To znaczy wariant z transportem do Wrocławia dzisiaj za 200 zł i potem ulv do Bielska, ewentualnie w sobotę paula_t do Katowic ?

Przejażd męża do Wrocławia i z powrotem też by przecież kosztował, plus carpooling, więc różnica w obu wariantach nie jest duża.

Posted

[quote name='asiczka31']a paula_t specjalnie pojedzie do Bielska- Białej po Aszkę

Rozmawiałam z ulv - zastanawiała sie nad tym swoim wyjazdm ze względów finansowych, ale jak dorzucimy jej na paliwo 5 dyszek, to jedzie na 100 %.

Wyrusza z Wrocławia w sobotę ok. 4-5 rano, dziś wieczorem może przejąc Aszkę i Ją przenocować. Zawiezie do Bielska lub do tych Kozów / czy jak tam /