Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich dogomaniaków .
Kochani opiszę historię Rudzi:
od ponad roku woziłam jej karmę wodę i inne pożywienie, niestety mogłam to robić tylko co tydzień czasem dwa miałam do niej ponad 60 km :shake:tamtejsi ludzie chyba jej coś podrzucali ale nie za wiele tułała się po wsi Rudzienko w okolicach tamtejszej gorzelni(gmina Dobre) Sunia po pewnym czasie tak się przyzwyczaila że na odgłos mojego samochodu wychodziła na drogę i już wiedziała że dostanie dobre ciepłe jedzonko i suchą karmę aby jej jak najdłużej starczyło.Jednak nie podchodzila na tyle ufnie abym mogła ją złapać. W tym czasie niestety sunia miała cieczkę i nic nie było widać aby miała mieć szczeniaki (była bardzo chuda) jakieś 2 miesiące temu przyjechałam ją nakarmić i widzę duże wyciągnięte cycki już wiedzialam że sytuacja jest tragiczna. nie mogłam wytropić gdzie są szczeniaki . i dwa tygodnie temu pojechałam jej dać jeść jak zwykle, nastawiona na łapankę, sunia była tak chuda i glodna że przyszła mi pod nogi jeść z garnka i wtedy ją chwyciłam co prawda ugryzła mnie ale jej nie puściłam. po chwili przyszedl pracownik gorzelni i powiedzial czy weźmiemy też szczeniaki, ucieszona powiedziałam że oczywiście i że miałyśmy ich szukać i wtedy powiedział :shake: że jest ich czterech a było ośmioro ale sunie uśmiercili:-( bydlaki
proszę o pomoc w znalezieniu stałych domków chociaż dla szczeniąt
obecnie cala psia rodzinka mieszka w stowarzyszeniu "Bezpieczny dom" http://psidom.pl/ bardo prosz o jakąkolwiek pomoc gdyż tam przebywa już prawie 40 psów i tyle samo a nawet więcej kotów a jest tam przemiła Pani Alicja która oddaję się całkowicie tym zwierzaczkom ale brak jej wsparcia materialnego i jakiegokolwiek
zdjęcia suni

szczeniaki to mieszańce z labladorem
więcej zdjęć wieczorem / w nocy
Rudzia prosi o pomoc
Uploaded with ImageShack.us

Posted

bardzo prosimy o pomoc może ktoś zechce szczeniaka wstawię zdjęcia niedługo, proszę porozsyłajcie link do tego tematu i Zajrzyjcie na stronę pani Alicji link wyżej

Posted

pieski znajdują się u pani Alicji w stowarzyszeniu bezpieczny dom w pierwszym poście jest link do strony www, psiaki nie mogą tam zostać bo jest już tam za dużo zwierzaczków
ogłoszenia nie mają i banerów też bo nie umiem tego zrobić
na allegro wstawię je w środę tylko wolałabym aby trafiły w pewne ręce

• 3 weeks later...
Posted

niestety nie ma żadnego zainteresowania kochani ja nie umiem robić banerów i innych form promocji na dogo też nie znam więc moze ktoś by coś podpowiedzial ja raczej jak mam jakąś psinę to biorę do siebie do rodziny i teraz do Pani Alicji ale tan jest dużo psów i jesteśmy zmuszeni uaktywnić adopcje są pieseczki małe duże i inne nie tylko ta psia rodzinka więc zapraszam na stronę http://psidom.pl/ i strona http://siepomaga.pl/c/187 gdzie kiedyś była zbiórka

• 2 weeks later...