aneta.w Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Witam wszystkich dogomaniaków . Kochani opiszę historię Rudzi: od ponad roku woziłam jej karmę wodę i inne pożywienie, niestety mogłam to robić tylko co tydzień czasem dwa miałam do niej ponad 60 km :shake:tamtejsi ludzie chyba jej coś podrzucali ale nie za wiele tułała się po wsi Rudzienko w okolicach tamtejszej gorzelni(gmina Dobre) Sunia po pewnym czasie tak się przyzwyczaila że na odgłos mojego samochodu wychodziła na drogę i już wiedziała że dostanie dobre ciepłe jedzonko i suchą karmę aby jej jak najdłużej starczyło.Jednak nie podchodzila na tyle ufnie abym mogła ją złapać. W tym czasie niestety sunia miała cieczkę i nic nie było widać aby miała mieć szczeniaki (była bardzo chuda) jakieś 2 miesiące temu przyjechałam ją nakarmić i widzę duże wyciągnięte cycki już wiedzialam że sytuacja jest tragiczna. nie mogłam wytropić gdzie są szczeniaki . i dwa tygodnie temu pojechałam jej dać jeść jak zwykle, nastawiona na łapankę, sunia była tak chuda i glodna że przyszła mi pod nogi jeść z garnka i wtedy ją chwyciłam co prawda ugryzła mnie ale jej nie puściłam. po chwili przyszedl pracownik gorzelni i powiedzial czy weźmiemy też szczeniaki, ucieszona powiedziałam że oczywiście i że miałyśmy ich szukać i wtedy powiedział :shake: że jest ich czterech a było ośmioro ale sunie uśmiercili:-( bydlaki proszę o pomoc w znalezieniu stałych domków chociaż dla szczeniąt obecnie cala psia rodzinka mieszka w stowarzyszeniu "Bezpieczny dom" http://psidom.pl/ bardo prosz o jakąkolwiek pomoc gdyż tam przebywa już prawie 40 psów i tyle samo a nawet więcej kotów a jest tam przemiła Pani Alicja która oddaję się całkowicie tym zwierzaczkom ale brak jej wsparcia materialnego i jakiegokolwiek zdjęcia suni szczeniaki to mieszańce z labladorem więcej zdjęć wieczorem / w nocy Rudzia prosi o pomoc Uploaded with ImageShack.us Quote
aneta.w Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 bardzo prosimy o pomoc może ktoś zechce szczeniaka wstawię zdjęcia niedługo, proszę porozsyłajcie link do tego tematu i Zajrzyjcie na stronę pani Alicji link wyżej Quote
aneta.w Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 oto maluszki kto je pokocha... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us A to nasza mama Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
aneta.w Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 szkoda że nie ma zainteresowania :( Quote
Elwira1992 Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 może zaktualizujcie wiadomości na czym stoicie? co z psiakami ? czy maja ogłoszenie itp. gdzie się znajdują ? Quote
aneta.w Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 pieski znajdują się u pani Alicji w stowarzyszeniu bezpieczny dom w pierwszym poście jest link do strony www, psiaki nie mogą tam zostać bo jest już tam za dużo zwierzaczków ogłoszenia nie mają i banerów też bo nie umiem tego zrobić na allegro wstawię je w środę tylko wolałabym aby trafiły w pewne ręce Quote
Elwira1992 Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 czyli szczeniaki wraz z mamą tam są ? dobra tam gdzie mogę czyli info na swoją tablicę fb i gdzie tylko mi się uda dam info o szczeniaczkach no dogomaniacy pomóżmy :) hop do góry Quote
M&S Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Ja mogę dać puszki z karmą i jakieś koce....... Quote
aneta.w Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 super przyjmujemy wszystko co tylko może się przyda bo potrzeby są wielkie. Quote
Elwira1992 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 czy są jakieś wieści ? jakies zainteresowanie szczeniaki ? Quote
aneta.w Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 niestety nie ma żadnego zainteresowania kochani ja nie umiem robić banerów i innych form promocji na dogo też nie znam więc moze ktoś by coś podpowiedzial ja raczej jak mam jakąś psinę to biorę do siebie do rodziny i teraz do Pani Alicji ale tan jest dużo psów i jesteśmy zmuszeni uaktywnić adopcje są pieseczki małe duże i inne nie tylko ta psia rodzinka więc zapraszam na stronę http://psidom.pl/ i strona http://siepomaga.pl/c/187 gdzie kiedyś była zbiórka Quote
aneta.w Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 zamykam temat 2 piski niestety były osłabione i nie żyją dopadła ich parwowiroza czekamy aż pozostała dwójka z tego wyjdzie Quote
Recommended Posts