kkasiiiar Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Pieniądze od Pani już na moim koncie :) Quote
wojtuś Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='andzia69']Baksio z Gdańska policzył 0,40 gr x 1200 km to 480 zł;) tu jest jego wątek transportowy: http://www.dogomania.pl/threads/214479-Oferuj%C4%99-transport-Gda%C5%84sk-ca%C5%82a-Polska-%28-grzeczno%C5%9Bciowy-%29?p=17935432#post17935432 gdyby ktoś szukał jakos transportu na tej trasie wyszłoby jeszcze taniej, gdyby się dolożono:) [quote name='erka']Andzia69, a Baksio by pojechał? Jezeli tak, to trzeba wybrac lepszą ofertę. Kochane Cioteczki, co tu zrobić? zdaję się na Was - bardziej doświadczone w tematach Dogo;);) Jubu może jechać bliżej przyszłego weekendu, a Baksio by jechał od razu całą trasę? Quote
Guliwer89 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Ja jak Czorcik wspominała chwilowo nie mogę się podjąć :( w czwartek przyszły mam odebrać samochód od mechanika ale jeśli coś pójdzie nie tak to trzeba by było wszystko odwoływać a to za duża logistycznie operacja niestety :( Ja ewentualnie jeśli nic nie znajdziecie a widzę że opcje są mogłbym w weekend 26-27 listopad dopiero koszt to okło 360-400 złotych :) jak coś to zawsze jakaś kolejna możliwość ;) :) Quote
wojtuś Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Guliwer89 napisał(a):Ja jak Czorcik wspominała chwilowo nie mogę się podjąć :( w czwartek przyszły mam odebrać samochód od mechanika ale jeśli coś pójdzie nie tak to trzeba by było wszystko odwoływać a to za duża logistycznie operacja niestety :( Ja ewentualnie jeśli nic nie znajdziecie a widzę że opcje są mogłbym w weekend 26-27 listopad dopiero koszt to okło 360-400 złotych :) jak coś to zawsze jakaś kolejna możliwość ;) :) Dzieki Guliwer:) Odbierz autko i spokojnie proszę sprawdź czy dogowóz się spisuje bez zarzutu, będzie jeszcze duzo okazji do wożenia Psiaków:) a z Azulą damy radę;);) Quote
Czorcik Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 nie mogę uwierzyć w takie szczęście Azulka , kochana Azulka nareszcie będzie miała domek :) Quote
wojtuś Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Andziu, Erko myślałem nad tym transportem Baksia, ..... ale nic nie mogę wywnioskować, czy to osoba zaangażowana na Dogo, zarejestrował się 1.09.2011 i nie widzę na wątku i jego postach by zrobił jakiś transport. A na pytanie: [quote name='edyta2011']Nic, tylko wydaje mi się drogo. Właśnie, w PKP cena za bilet dla psa to jedynie 15 zł za całą podróż bez względu na długość trasy - cena w ekspresie, zaś w innych pociągach to aż 4 zł, za całą podróż. A czy w przypadku przewozu pieska samochodem, robisz przystanki na "przewietrzenie" psów i załatwienie ich potrzeb? Baksio nie udzielił odpowiedzi. Nie ma z nim kontaktu telefonicznego. Nie wiadomo w jakich warunkach ma przewozić, czy przewozi Psiaki. Kochani nie chcę kolejny raz ryzykować, ale wykorzystać sprawdzony na Dogo transport ajlii i jubu: http://www.dogomania.pl/threads/176436-Oferuję-transport-za-zwrot-kosztów-(Łódź-W-wa-dowolne-miejsce-w-Polsce-Łódź-W-wa)?p=17824654#post17824654 Znalazłem ich zresztą przez Ilonę z Torunia:) Dlatego prosze już Kochani jubu o umawianie się z kksiiiar na transport Azuli:) Quote
kkasiiiar Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 Uwazam ze trzeba skorzystac ze sprawdzonego transportu i dzialac preznie bo wiadomo ze taki dom jak ten juz sie Azie nie trawi i nie mozemy zmarnowac takiej szansy , uwazam ze jesli Aza "odejdzie" w wydatkach to latwiej Nam bedzie splacic dlug Barta wiem ze 50 zl taniej za transport to duzo ale taka szansa trawia sie raz na milion..to tak jak by Aza wygrala w totka ;) Pozaty mamy pewnosc ze Azulka szczesliwie dojedzie i bedzie w dobrych rekach na czas transportowania jej...Niech jedzie juz do siebie!! :) Quote
Owieczka Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 kkasiiiar napisał(a):Uwazam ze trzeba skorzystac ze sprawdzonego transportu i dzialac preznie bo wiadomo ze taki dom jak ten juz sie Azie nie trawi i nie mozemy zmarnowac takiej szansy , uwazam ze jesli Aza "odejdzie" w wydatkach to latwiej Nam bedzie splacic dlug Barta wiem ze 50 zl taniej za transport to duzo ale taka szansa trawia sie raz na milion..to tak jak by Aza wygrala w totka ;) Pozaty mamy pewnosc ze Azulka szczesliwie dojedzie i bedzie w dobrych rekach na czas transportowania jej...Niech jedzie juz do siebie!! :) Widzisz kkasiiiar przyniosłaś Azulce szczęście !!! :) mam nadzieje że Barcikowi też... Dzisiaj zrobię rozliczenie bo to jedyna chwila gdzie między zawirowaniem w pracy a dogo mam możliwość wejścia do netu... potem znowu nie będe miała dostępu :( Kkasiiiar Podaj mi swój nr konta na pw to przeleję to co zostało wpłacone i wpływy z bazarków. A tak po za tym uważam że najpierw powinna Aza pojechac do nowego domu bo to dla niej szansa 1 na milion !!! A potem zajmiemy się długami Barta. :) Quote
wojtuś Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Kochani:) Kontakty przesłane do Jubu:) Azula pojedzie w poniedziałek lub wtorek :) Quote
Owieczka Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Zrobiłam rozliczenie wpłat i wydatków na watku ogólnym Azy i Barta zerknijcie proszę... ( czekam jeszcze na rozliczenie bazarków ) i będzie wszystko jasne. Quote
toyota Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Nie wchodziłam tutaj 2 dni i aż z wrażenia mam problemy z logicznym czytaniem - czy pytać się kogoś o nocleg dla Azy w Warszawie, czy to już niepotrzebne ? Quote
wojtuś Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 toyota napisał(a):Nie wchodziłam tutaj 2 dni i aż z wrażenia mam problemy z logicznym czytaniem - czy pytać się kogoś o nocleg dla Azy w Warszawie, czy to już niepotrzebne ? Asiu Kochana:) Taki jest plan: Jubu i Ajlii prowadzą super hotelik w Koluszkach k.Łodzi. Jubu pojedzie na całej trasie ok 1100 km dzieląc na nocleg Azuli u nich w hoteliku 1. Łódź - Świecie- Łódź - nocleg Azuli 2. Łódź - Jasło Za transport wstępnie wychodzi 550 zł Quote
MARCHEWA Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Pamiętajcie,że my mamy jeszcze wpłacić pieniążki za transport Grafita,tylko podajcie konto i kwotę to będzie na transport Azy;) Quote
ewelinka_m Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 dopiero teraz znalazłam nowy wątek a tu takie wieści... :mdleje: mocno trzymam kciuki, zeby wszystko poszło zgodnie z planem!! :) Quote
Magolek Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Odwiedzam Azunię i trzymam kciuki za bezpieczną podróż do domku. :) Quote
wojtuś Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 ewelinka_m napisał(a):dopiero teraz znalazłam nowy wątek a tu takie wieści... :mdleje: mocno trzymam kciuki, zeby wszystko poszło zgodnie z planem!! :) Martika@Aischa napisał(a):Odwiedzam cudną Azulkę :) Magolek napisał(a):Odwiedzam Azunię i trzymam kciuki za bezpieczną podróż do domku. :) Dzieki Kochane:) Azula jedzie w poniedziałek:) Jubu będzie kontaktował się z Kasią:) Po noclegu (rozmawiałem z ajlii, wieczorem w poniedziałek Azula odpocznie, rozprostuje kości, pobiega) we wtorek rano wyruszają z Łodzi do Jasła:) Pani już czeka na Azulę, podziękowałem od nas za pieniążki:) Trzymam w takim razie za szczęśliwą podróż Azuli do swojego domku:loveu: Quote
dusje Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Azuniu, szczescia w nowym domku :multi: Zasluzylas na najlepszy :lol: Szczesliwej i bezpiecznej drogi :lol: kkasiiiar przyniosla naprawde szczescie tym psinom :loveu: Szacuneczek i pozdrowienia dla Ciebie,dobra istoto :lol: Quote
wojtuś Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 dusje napisał(a):Azuniu, szczescia w nowym domku :multi: Zasluzylas na najlepszy :lol: Szczesliwej i bezpiecznej drogi :lol: kkasiiiar przyniosla naprawde szczescie tym psinom :loveu: Szacuneczek i pozdrowienia dla Ciebie,dobra istoto :lol: Zdjęcia cudne:) Kasia cudna za swoje serce dla tych Psiaków :Rose::Rose::Rose: Quote
kkasiiiar Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 Dostalam telefon Aza jutro o 16 startuje odemnie..jeden dzien szybciej..dzis spedzilam duzo czasu z nia i Grafitem..i powiem Wam ze ona jest naprawde wspaniala lagodna przytulasna..strasznie sie ciesze ze bedzie miala dom i to jaki!! Quote
2411magdalenka Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 też nie mam czasu na dogo, wchodzę dzisiaj stęskniona i............ REWELACJA !!!!!!!!!!!!! niezła trasa się kroi ! ale do najlepszego domu i cały świat można przejechać! super super super! Quote
kkasiiiar Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 wojtuś napisał(a):Zdjęcia cudne:) Kasia cudna za swoje serce dla tych Psiaków :Rose::Rose::Rose: Dziekuje :oops::) Quote
Recommended Posts