Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 418
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='andzia69']Baksio z Gdańska policzył 0,40 gr x 1200 km to 480 zł;)
tu jest jego wątek transportowy:
http://www.dogomania.pl/threads/214479-Oferuj%C4%99-transport-Gda%C5%84sk-ca%C5%82a-Polska-%28-grzeczno%C5%9Bciowy-%29?p=17935432#post17935432
gdyby ktoś szukał jakos transportu na tej trasie wyszłoby jeszcze taniej, gdyby się dolożono:)
[quote name='erka']Andzia69, a Baksio by pojechał? Jezeli tak, to trzeba wybrac lepszą ofertę.
Kochane Cioteczki, co tu zrobić? zdaję się na Was - bardziej doświadczone w tematach Dogo;);)
Jubu może jechać bliżej przyszłego weekendu,
a Baksio by jechał od razu całą trasę?

Posted

Ja jak Czorcik wspominała chwilowo nie mogę się podjąć :( w czwartek przyszły mam odebrać samochód od mechanika ale jeśli coś pójdzie nie tak to trzeba by było wszystko odwoływać a to za duża logistycznie operacja niestety :( Ja ewentualnie jeśli nic nie znajdziecie a widzę że opcje są mogłbym w weekend 26-27 listopad dopiero koszt to okło 360-400 złotych :) jak coś to zawsze jakaś kolejna możliwość ;) :)

Posted

Guliwer89 napisał(a):
Ja jak Czorcik wspominała chwilowo nie mogę się podjąć :( w czwartek przyszły mam odebrać samochód od mechanika ale jeśli coś pójdzie nie tak to trzeba by było wszystko odwoływać a to za duża logistycznie operacja niestety :( Ja ewentualnie jeśli nic nie znajdziecie a widzę że opcje są mogłbym w weekend 26-27 listopad dopiero koszt to okło 360-400 złotych :) jak coś to zawsze jakaś kolejna możliwość ;) :)

Dzieki Guliwer:)
Odbierz autko i spokojnie proszę sprawdź czy dogowóz się spisuje bez zarzutu, będzie jeszcze duzo okazji do wożenia Psiaków:)
a z Azulą damy radę;);)

Posted

Andziu, Erko myślałem nad tym transportem Baksia,
..... ale nic nie mogę wywnioskować, czy to osoba zaangażowana na Dogo, zarejestrował się 1.09.2011
i nie widzę na wątku i jego postach by zrobił jakiś transport.
A na pytanie:
[quote name='edyta2011']Nic, tylko wydaje mi się drogo. Właśnie, w PKP cena za bilet dla psa to jedynie 15 zł za całą podróż bez względu na długość trasy - cena w ekspresie, zaś w innych pociągach to aż 4 zł, za całą podróż.
A czy w przypadku przewozu pieska samochodem, robisz przystanki na "przewietrzenie" psów i załatwienie ich potrzeb?
Baksio nie udzielił odpowiedzi.
Nie ma z nim kontaktu telefonicznego.
Nie wiadomo w jakich warunkach ma przewozić, czy przewozi Psiaki.

Kochani nie chcę kolejny raz ryzykować, ale wykorzystać sprawdzony na Dogo transport ajlii i jubu:
http://www.dogomania.pl/threads/176436-Oferuję-transport-za-zwrot-kosztów-(Łódź-W-wa-dowolne-miejsce-w-Polsce-Łódź-W-wa)?p=17824654#post17824654
Znalazłem ich zresztą przez Ilonę z Torunia:)

Dlatego prosze już Kochani jubu o umawianie się z kksiiiar na transport Azuli:)

Posted

Uwazam ze trzeba skorzystac ze sprawdzonego transportu i dzialac preznie bo wiadomo ze taki dom jak ten juz sie Azie nie trawi i nie mozemy zmarnowac takiej szansy , uwazam ze jesli Aza "odejdzie" w wydatkach to latwiej Nam bedzie splacic dlug Barta wiem ze 50 zl taniej za transport to duzo ale taka szansa trawia sie raz na milion..to tak jak by Aza wygrala w totka ;) Pozaty mamy pewnosc ze Azulka szczesliwie dojedzie i bedzie w dobrych rekach na czas transportowania jej...Niech jedzie juz do siebie!! :)

Posted

kkasiiiar napisał(a):
Uwazam ze trzeba skorzystac ze sprawdzonego transportu i dzialac preznie bo wiadomo ze taki dom jak ten juz sie Azie nie trawi i nie mozemy zmarnowac takiej szansy , uwazam ze jesli Aza "odejdzie" w wydatkach to latwiej Nam bedzie splacic dlug Barta wiem ze 50 zl taniej za transport to duzo ale taka szansa trawia sie raz na milion..to tak jak by Aza wygrala w totka ;) Pozaty mamy pewnosc ze Azulka szczesliwie dojedzie i bedzie w dobrych rekach na czas transportowania jej...Niech jedzie juz do siebie!! :)

Widzisz kkasiiiar przyniosłaś Azulce szczęście !!! :) mam nadzieje że Barcikowi też...
Dzisiaj zrobię rozliczenie bo to jedyna chwila gdzie między zawirowaniem w pracy a dogo mam możliwość wejścia do netu... potem znowu nie będe miała dostępu :( Kkasiiiar Podaj mi swój nr konta na pw to przeleję to co zostało wpłacone i wpływy z bazarków.
A tak po za tym uważam że najpierw powinna Aza pojechac do nowego domu bo to dla niej szansa 1 na milion !!! A potem zajmiemy się długami Barta. :)

Posted

Nie wchodziłam tutaj 2 dni i aż z wrażenia mam problemy z logicznym czytaniem - czy pytać się kogoś o nocleg dla Azy w Warszawie, czy to już niepotrzebne ?

Posted

toyota napisał(a):
Nie wchodziłam tutaj 2 dni i aż z wrażenia mam problemy z logicznym czytaniem - czy pytać się kogoś o nocleg dla Azy w Warszawie, czy to już niepotrzebne ?

Asiu Kochana:)
Taki jest plan:

Jubu i Ajlii prowadzą super hotelik w Koluszkach k.Łodzi.

Jubu pojedzie na całej trasie ok 1100 km dzieląc na nocleg Azuli u nich w hoteliku
1. Łódź - Świecie- Łódź - nocleg Azuli
2. Łódź - Jasło
Za transport wstępnie wychodzi 550 zł

Posted

ewelinka_m napisał(a):
dopiero teraz znalazłam nowy wątek a tu takie wieści... :mdleje:
mocno trzymam kciuki, zeby wszystko poszło zgodnie z planem!! :)

Martika@Aischa napisał(a):
Odwiedzam cudną Azulkę :)

Magolek napisał(a):
Odwiedzam Azunię i trzymam kciuki za bezpieczną podróż do domku. :)

Dzieki Kochane:)

Azula jedzie w poniedziałek:)
Jubu będzie kontaktował się z Kasią:)
Po noclegu (rozmawiałem z ajlii, wieczorem w poniedziałek Azula odpocznie,
rozprostuje kości, pobiega) we wtorek rano wyruszają z Łodzi do Jasła:)

Pani już czeka na Azulę, podziękowałem od nas za pieniążki:)

Trzymam w takim razie za szczęśliwą podróż Azuli do swojego domku:loveu:

Posted

Azuniu, szczescia w nowym domku :multi: Zasluzylas na najlepszy :lol:

Szczesliwej i bezpiecznej drogi :lol: kkasiiiar przyniosla naprawde szczescie tym psinom :loveu: Szacuneczek i pozdrowienia dla Ciebie,dobra istoto :lol:

Posted

dusje napisał(a):
Azuniu, szczescia w nowym domku :multi: Zasluzylas na najlepszy :lol:
Szczesliwej i bezpiecznej drogi :lol: kkasiiiar przyniosla naprawde szczescie tym psinom :loveu: Szacuneczek i pozdrowienia dla Ciebie,dobra istoto :lol:

Zdjęcia cudne:)
Kasia cudna za swoje serce dla tych Psiaków :Rose::Rose::Rose:

Posted

Dostalam telefon Aza jutro o 16 startuje odemnie..jeden dzien szybciej..dzis spedzilam duzo czasu z nia i Grafitem..i powiem Wam ze ona jest naprawde wspaniala lagodna przytulasna..strasznie sie ciesze ze bedzie miala dom i to jaki!!