Martika&Aischa Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 wojtuś napisał(a):Rozmawiałem z Panią, czeka na Azulę:) Jest praktycznie cały czas w domu:) Mam Kochani teraz myślenie, jak przetransportować Azulę, patrzyłem na mapę, to gdzieś ok. 550 km od Świecia do Jasła jadąc przez Kielce, czy pomyśleć o łączonym transporcie np. Świecie-Kielce, Kielce-Jasło, albo Świecie-Kraków i z Krakowa do Jasła już ja. Tak wstępnie rzucam, co Kochani zrobić? A jeszcze nie mamy kasy na transport.. :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: no w szoku jestem :crazyeye::crazyeye::crazyeye::mdleje::mdleje::mdleje: A Bazarek Kasiu zostaw ...pieniążki na pewno się nie zmarnują. Tym bardziej że Grafit i Bart są wciąż w potrzebie :) I oby i one jak najszybciej znalazły tak fantastycznych ludzi jak Azulka. Quote
Yana Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Ja też proponuje wszystkie pieniazki, które ewentualnie zostaną po rozliczeniu Azy przekazac na Barta, karmę, dlugi, ew.transport. Quote
kkasiiiar Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Yana napisał(a):Ja też proponuje wszystkie pieniazki, które ewentualnie zostaną po rozliczeniu Azy przekazac na Barta, karmę, dlugi, ew.transport. Tak zrobimy :) Quote
Yana Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 pod koniec października przesłałam na konto Owieczki 50 zł na Azę. Jeśli Aza nie miała długów, to te pieniązki też powinny byc przeznaczone na Azę, ew. na Barta. Wciąż czekam na rozliczenie finansowe rodzeństwa na koniec października. Quote
kkasiiiar Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Yana napisał(a):pod koniec października przesłałam na konto Owieczki 50 zł na Azę. Jeśli Aza nie miała długów, to te pieniązki też powinny byc przeznaczone na Azę, ew. na Barta. Wciąż czekam na rozliczenie finansowe rodzeństwa na koniec października. Ja tez nadal czekam na rozliczenie .. chcialabym wiedziec jaki Bartowi zostal dlug..i zaczac mu szukac nowego DT, albo dowiedziec sie czy Bart jest agresywny do psow? bo nie wiem czy sie dogadaja z Grafitem..na dana chwile dopoki sie Owieczka nie zjawi ta sprawa stoi w miejscu.. Chcialabym Bartowi pomoc ale boje sie ze moga sie nie dogadac..a "unikanie" siebie w kojcu i na terenie ogrodu jest ciezka sprawa..nie chcialabym pozniej zostac z problemem bo nie bede miala gdzie odseparowac Barta od Grafita.. Quote
wojtuś Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Yana napisał(a):Ja też proponuje wszystkie pieniazki, które ewentualnie zostaną po rozliczeniu Azy przekazac na Barta, karmę, dlugi, ew.transport. kkasiiiar napisał(a):Tak zrobimy :) I tak Kochani powiedziała też Pani:) Nie liczyła ile za transport, tyle daje na transport i ewent, jak coś zostanie to na Psiaki u kkasiiiar:) Po 14.00 dostałem sms od Pani - "przelewik poszedł" :) Może jutro Kasiu już będzie u Ciebie:) A Kasia od nowego roku będzie też księgową Grafita:) - .....no jeśli chłopak nie pojedzie do domu;);) Dzwoniłem do Slaya- nie pomoże teraz z transportem, musi auto dać do mechanika, ale za miesiąc jest otwarty i da znać:) Quote
kkasiiiar Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 wojtuś napisał(a): A Kasia od nowego roku będzie też księgową Grafita:) - .....no jeśli chłopak nie pojedzie do domu;);) :-o o kurcze..a czym sobie zasłużyłam na takie wyróżnienie? ;) Quote
wojtuś Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 erka napisał(a):A może ją dowieźc do Warszawy, a stamtąd Pati C może by mogła do Jasła. Choc nie wiem, czy to w jeden dzień by było możliwe, bo z Wa-wy do Jasła też bardzo daleko, więc ktos musiałby wyjechac wcześnie rano. Najlepiej by było, gdyby Aza mogła gdzies w połowie drogi przenocowac i jechać na drugi dzien. Z tym podziałem transportu i noclegiem dla Azuli to myślę dobry pomysł, Gdyby tak było- gdzie po drodze zanocować Azulę? andzia69 napisał(a):ożesz ty orzeszku - no faktycznie szok!ale jakże pozytywny!!!:):) Rudzia-Bianca napisał(a):Nie no cuda :) Szokuś i cuda :D Quote
wojtuś Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 kkasiiiar napisał(a)::-o o kurcze..a czym sobie zasłużyłam na takie wyróżnienie? ;) Kasiu - a Marchewa wspominała o tym na wątku Grafita:) Quote
erka Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Wojtusiu, niestety nie znam nikogo w Warszawie, kto mógłby przenocowac Azulę. Trzeba by poszukac po hotelikach. Ale mozna przeceiz inaczej podzielic transport. Czy nie ma na wątku kogoś, kto mieszka gdzieś w połowie drogi i mógłby przenocować sunię? Ja mogłbym zapytać naszej mag.dy, która mieszka pod Kielcami, czy nie przenocowała by jej, pewnie tak. Ale po pierwsze trzeba by znaleźc transport do Kielc, a niestety z Kielc do Jasła byłby znowu problem, bo u nas to juz zupełnie krucho z transportem. Czekamy równiez na Owieczkę, wieści o Barcie i rozliczenie. Quote
kkasiiiar Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 rozmawialam z Mezem i mowil ze moze Aze zawiesc do Warszawy w przyszly dlugi weekend Quote
kkasiiiar Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Kopiuje z bazarku Azy : "czyli rozumiem ze psiak jest w świeciu i ma trafić do jasła. na tej trasie to moge zaproponować transport z piotrkowa do Buska zdroju, bo ta trasą jeżdzę. np jutro jade ale wyjezdzam o 5 rano..:/ a nastepny raz bede jechac za tydz lub dwa." Quote
andzia69 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 kkasiiiar napisał(a):Kopiuje z bazarku Azy : "czyli rozumiem ze psiak jest w świeciu i ma trafić do jasła. na tej trasie to moge zaproponować transport z piotrkowa do Buska zdroju, bo ta trasą jeżdzę. np jutro jade ale wyjezdzam o 5 rano..:/ a nastepny raz bede jechac za tydz lub dwa." hmm...A Guliwer nie dałby rady z W-wy do Jasła? bo ta propozycja z bazatku to karkołomna trochę:( Ze Świecie trza by do W-wy(to jest powiedzmy), potem z W-wy do Piotrkowa, potem z Buska do jasła...czyli trzeba by zgrać 3 transporty...a to mało realne... Quote
erka Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Andzia69, trzeba by było ze Świecia do Piotrkowa, po co do Wa-wy . Ale to i tak niewiele nam daje, bo kto zawiezie z Buska-Zdroju do Jasła, stamtąd to juz zupelnie nie ma kto. Ale, jak kkasiiiar pisze,że jej TZ może w przyszły weekend do Warszawy, to tylko trzeba szukac kogos , kto stamtąd do Jasła by pojechał. Moze Pati C trzeba by zapytać, czy tak daleko by mogła i czy wogóle jeszcze jeździ, bo nie wiem. Trzeba stanąć na głowie,żeby załatwić ten transport, bo taka druga pani, jak ta z Jasła, pewnie sie Azuli nie trafi. Quote
wojtuś Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 erka napisał(a):Andzia69, trzeba by było ze Świecia do Piotrkowa, po co do Wa-wy . Ale to i tak niewiele nam daje, bo kto zawiezie z Buska-Zdroju do Jasła, stamtąd to juz zupelnie nie ma kto. Ale, jak kkasiiiar pisze,że jej TZ może w przyszły weekend do Warszawy, to tylko trzeba szukac kogos , kto stamtąd do Jasła by pojechał. Moze Pati C trzeba by zapytać, czy tak daleko by mogła i czy wogóle jeszcze jeździ, bo nie wiem. Trzeba stanąć na głowie,żeby załatwić ten transport, bo taka druga pani, jak ta z Jasła, pewnie sie Azuli nie trafi. Z Buzka Zdroju mógłbym ja, Ewunia masz rację - trzeba stanąć na głowie i przyszły weekend pojechać z Azulą, jeszcze myślę, podzwonię, a nie wiecie czy papatkiole z Łodzi jeździ - dzwonię zaraz. Myślę jeszcze o ewent. hoteliku na noc u ajlii w Koluszkach k.Łodzi, ajlii też jeździ;) Quote
Czorcik Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 z Guliwerem ciężko , bo dogowóz wczoraj nawalił , dzisiaj co prawda odpalił , ale w dłuższą trasę to jest strach jechać , musi najpierw do mechanika trafić . mam nadzieję że nikt się nie przyczepi o to ,że pieniążki na transport sa od ludzi Azy a bazarek jest na transport dalej organizowany :(:( musicie sie liczyć z tym , ze jak ktoś będzie chciał dokuczyc to się do tego przyczepi, Quote
wojtuś Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Kochani mam rozwiązanie:) Jubu i Ajlii prowadzą super hotelik w Koluszkach k.Łodzi. Jubu pojedzie na całej trasie ok 1100 km dzieląc na nocleg Azuli u nich w hoteliku 1. Łódź - Świecie- Łódź - nocleg Azuli 2. Łódź - Jasło Za transport wstępnie wychodzi 550 zł Musielibyśmy dozbierać na bazarku te 50 zł, Ja myślę, że to dobre rozwiązanie, są mgły na trasie ... Co myślicie?? Kochani Quote
Czorcik Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 jak dla mnie to powinna być jeszcze co najmniej 100-150zł w zapasie jak na tak długa trasę, gdzie wszystko może się wydarzyć . co myślicie , ?/ przecież te pieniążki w razie czego wrócą Quote
kkasiiiar Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 wojtuś napisał(a):Kochani mam rozwiązanie:) Jubu i Ajlii prowadzą super hotelik w Koluszkach k.Łodzi. Jubu pojedzie na całej trasie ok 1100 km dzieląc na nocleg Azuli u nich w hoteliku 1. Łódź - Świecie- Łódź - nocleg Azuli 2. Łódź - Jasło Za transport wstępnie wychodzi 550 zł Musielibyśmy dozbierać na bazarku te 50 zł, Ja myślę, że to dobre rozwiązanie, są mgły na trasie ... Co myślicie?? Kochani Z bazarku jak narazie wyszlo ze jest 47,50 gr :) i nadal trwa ...plus Aza ma na swoim koncie 70 zl. Mysle ze pomysl dobry, kazdy pomysl jest dobry wazne zeby Aza miala juz swoj dom :) Quote
Magolek Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='kkasiiiar']Yana W zwiazku z tym ze Azulka jedzie do domu :multi: znowu bede mieszac ;) Czy wszyscy swoje deklaracje z Azy przeniosa na Barta? Moja deklaracja, tak jak deklarowałam wcześniej, przechodzi na Barta do momentu aż on znajdzie dom. :) Quote
Maruda666 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 W razie potrzeby jest jeszcze nie rozliczony bazarek zdjęciowySoni - jest w trakcie zbierania, ale jakby co piszcie, to 200 - 300zł już prześlę. Quote
andzia69 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Baksio z Gdańska policzył 0,40 gr x 1200 km to 480 zł;) tu jest jego wątek transportowy: http://www.dogomania.pl/threads/214479-Oferuj%C4%99-transport-Gda%C5%84sk-ca%C5%82a-Polska-%28-grzeczno%C5%9Bciowy-%29?p=17935432#post17935432 gdyby ktoś szukał jakos transportu na tej trasie wyszłoby jeszcze taniej, gdyby się dolożono:) Quote
erka Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Andzia69, a Baksio by pojechał? Jezeli tak, to trzeba wybrac lepszą ofertę. Quote
Recommended Posts