kkasiiiar Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Czorcik napisał(a):ucalowania dla kochanych zbójów . Grafit jest potwornie spragniony kontaktu z człowiekiem :) Tak to pies ktory momentalnie sie zmienia jak tylko pojawia sie czlowiek..jest poprotu duza psia przytulanka ;) Quote
baster i lusi Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 [quote name='andzia69']napisałam na wątku ludków z Sanoka - może polecą kogoś:) kopiuję z sanockiego wątku [quote name='hankasanok']z Jasła jest katarzyna005, napisz do Kasi pw, może sie zgodzi zrobic wizyte. Quote
wojtuś Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 baster i lusi napisał(a):kopiuję z sanockiego wątku Dzieki :) już pisze do katarzyna005 z Jasła:) Quote
wojtuś Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 katarzyna005 już rozmawiała z Panią, wstępnie są umówieni na wizytę PA na środę po południu, gdyby coś wypadło to czwartek:) Pani zachwycona, że tak ...szybko będzie wizyta;) Kasiu dzięki :Rose: Quote
kkasiiiar Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 wojtuś napisał(a):katarzyna005 już rozmawiała z Panią, wstępnie są umówieni na wizytę PA na środę po południu, gdyby coś wypadło to czwartek:) Pani zachwycona, że tak ...szybko będzie wizyta;) Kasiu dzięki :Rose: Trzymam kciuki za wizyte..Azula zasluguje na swoje miejsce na ziemi!:thumbs: Quote
wojtuś Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 kkasiiiar napisał(a):Trzymam kciuki za wizyte..Azula zasluguje na swoje miejsce na ziemi!:thumbs: Na razie jeszcze tak malutko się cieszę, też trzymam kciuki za wizytę:) Quote
Guliwer89 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 A ja jak coś to jestem do usług gdyby transporcik był potrzebny tylko cholerka ciężko będzie z czasem ale coś pomyślimy ;) Jak ma ktoś z was konto Owieczki to bym poprosił bo w końcu kasiorkę wydam i będą problemy ;) ;) Quote
andzia69 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 wojtuś napisał(a):katarzyna005 już rozmawiała z Panią, wstępnie są umówieni na wizytę PA na środę po południu, gdyby coś wypadło to czwartek:) Pani zachwycona, że tak ...szybko będzie wizyta;) Kasiu dzięki :Rose: ooo - no to bosko!:) Quote
temikotka Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 trzymam kciuki za domek dla Azuni :) Zasluguje na najlepszy! Quote
MARCHEWA Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Ale tu wspaniałe wieści czytam,oby Azuli się udało;) Quote
Czorcik Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 przepraszam za offa ale zajrzyjcie , pomóżcie chociaż podnosić i rozsyłać wątek, to pierwszy wątek mój i Guliwera: http://www.dogomania.pl/threads/2170...-niewidzialna-!!! to jest Kama z wypadku , którą zgarnęliśmy odwożąc Grafita i Azulę Quote
katarzyna005 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Witam Wizyta już się odbyła. Wszystko przebiegło super. Państwo i ich rodzina czekają na psa. Od bardzo dawna w ich rodzinie był jakiś pies i Pani mówi, że już chcą kolejnego. Ogród do biegania jest duży, Aza mieszkałaby z Państwem w domu. Z wakacjami nie ma problemu bo zawsze jest ktoś w domu. Czasami musiałaby zostać sama w domu ale nie na długo. Pani mówi, że z psem czułaby się bezpieczniej. Wie, że taki pies potrzebuje dużo miłości ale z wzajemnością. Wnuczka państwa która studiuje już też nie może doczekać się Azy i gdy tylko będzie na miejscu od razu przyjedzie. Rodzina psiarzy i ludzi który chcą dać swoją miłość jakiemuś niechcianemu psu. Pani chce aby Aza była jak najszybciej u nich w domu. Nie ma problemów z wizytą po adopcji. Jak dla mnie to wszystko super. Resztę spraw Wojtek już będzie z Panią dogadywał. Trzymam kciuki. Powiedziałam Państwu, że kiedyś ich odwiedzę i nie było jakiś protestów. Ale ostateczna decyzja należy chyba do Wojtka. Trzymam kciuki. Niech ten domek będzie tym na który czeka Aza. Bo każdy psiak na świecie ma ten swój domek. Quote
wojtuś Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 katarzyna005 napisał(a):Witam Wizyta już się odbyła. Wszystko przebiegło super. Państwo i ich rodzina czekają na psa. Od bardzo dawna w ich rodzinie był jakiś pies i Pani mówi, że już chcą kolejnego. Ogród do biegania jest duży, Aza mieszkałaby z Państwem w domu. Z wakacjami nie ma problemu bo zawsze jest ktoś w domu. Czasami musiałaby zostać sama w domu ale nie na długo. Pani mówi, że z psem czułaby się bezpieczniej. Wie, że taki pies potrzebuje dużo miłości ale z wzajemnością. Wnuczka państwa która studiuje już też nie może doczekać się Azy i gdy tylko będzie na miejscu od razu przyjedzie. Rodzina psiarzy i ludzi który chcą dać swoją miłość jakiemuś niechcianemu psu. Pani chce aby Aza była jak najszybciej u nich w domu. Nie ma problemów z wizytą po adopcji. Jak dla mnie to wszystko super. Resztę spraw Wojtek już będzie z Panią dogadywał. Trzymam kciuki. Powiedziałam Państwu, że kiedyś ich odwiedzę i nie było jakiś protestów. Ale ostateczna decyzja należy chyba do Wojtka. Trzymam kciuki. Niech ten domek będzie tym na który czeka Aza. Bo każdy psiak na świecie ma ten swój domek. Kasiu ogromne dzięki za wizytę u Państwa :Rose::Rose::Rose: Jaka tam moja decyzja, już Cie proszę o odwiedziny u Państwa jak Azula przyjedzie:loveu: Mamy Kochani domek dla Azuli:multi: cieszę się, Teraz najważniejszy transport.... bo Azula już mogłaby jechać do swojego domku.... Quote
kkasiiiar Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 Strasznie sie ciesze!!!:multi::multi::multi: Quote
MARCHEWA Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Azuniu,nareszcie:bigcool:długo czekałaś,ale było warto,bo z tego co czytam to super domek ci się trafił:bigcool: Quote
memory Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Azuniu, oby to był TEN domek :) Eh... gdyby się tak poszczęściło temu biedactwu: http://www.dogomania.pl/threads/217102 Quote
Martika&Aischa Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 O rany ....co ja czytam:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ależ się cieszę !!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi: No to jeszcze Barcik do domku i Grafit i będę prze szczęśliwa ;) Quote
toyota Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Dom naprawdę z opisu cudowny :multi::multi::multi:, ale jak strasznie daleko. Quote
kkasiiiar Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 Z Nas wszytskich nie cieszy sie tylko Grafit;)... wiecie jakie one sa ze soba zrzyte? Chlopakowi bedzie bardzo smutno, Aza wiadomo szybko zapomni bo tam bedzie miala swoja rodzine swoj dom.. a on biedak taki ;) Quote
Recommended Posts