Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czorcik napisał(a):
ucalowania dla kochanych zbójów . Grafit jest potwornie spragniony kontaktu z człowiekiem :)

Tak to pies ktory momentalnie sie zmienia jak tylko pojawia sie czlowiek..jest poprotu duza psia przytulanka ;)

• Replies 418
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='andzia69']napisałam na wątku ludków z Sanoka - może polecą kogoś:)

kopiuję z sanockiego wątku
[quote name='hankasanok']z Jasła jest katarzyna005, napisz do Kasi pw, może sie zgodzi zrobic wizyte.

Posted

katarzyna005 już rozmawiała z Panią, wstępnie są umówieni na wizytę PA na środę po południu, gdyby coś wypadło to czwartek:)
Pani zachwycona, że tak ...szybko będzie wizyta;)
Kasiu dzięki :Rose:

Posted

wojtuś napisał(a):
katarzyna005 już rozmawiała z Panią, wstępnie są umówieni na wizytę PA na środę po południu, gdyby coś wypadło to czwartek:)

Trzymam kciuki za wizyte..Azula zasluguje na swoje miejsce na ziemi!:thumbs:

Posted

kkasiiiar napisał(a):
Trzymam kciuki za wizyte..Azula zasluguje na swoje miejsce na ziemi!:thumbs:

Na razie jeszcze tak malutko się cieszę, też trzymam kciuki za wizytę:)

Posted

A ja jak coś to jestem do usług gdyby transporcik był potrzebny tylko cholerka ciężko będzie z czasem ale coś pomyślimy ;) Jak ma ktoś z was konto Owieczki to bym poprosił bo w końcu kasiorkę wydam i będą problemy ;) ;)

Posted

wojtuś napisał(a):

ooo - no to bosko!:)

Posted

Witam
Wizyta już się odbyła. Wszystko przebiegło super. Państwo i ich rodzina czekają na psa. Od bardzo dawna w ich rodzinie był jakiś pies i Pani mówi, że już chcą kolejnego. Ogród do biegania jest duży, Aza mieszkałaby z Państwem w domu. Z wakacjami nie ma problemu bo zawsze jest ktoś w domu. Czasami musiałaby zostać sama w domu ale nie na długo. Pani mówi, że z psem czułaby się bezpieczniej. Wie, że taki pies potrzebuje dużo miłości ale z wzajemnością. Wnuczka państwa która studiuje już też nie może doczekać się Azy i gdy tylko będzie na miejscu od razu przyjedzie. Rodzina psiarzy i ludzi który chcą dać swoją miłość jakiemuś niechcianemu psu. Pani chce aby Aza była jak najszybciej u nich w domu. Nie ma problemów z wizytą po adopcji. Jak dla mnie to wszystko super. Resztę spraw Wojtek już będzie z Panią dogadywał. Trzymam kciuki. Powiedziałam Państwu, że kiedyś ich odwiedzę i nie było jakiś protestów. Ale ostateczna decyzja należy chyba do Wojtka.
Trzymam kciuki. Niech ten domek będzie tym na który czeka Aza. Bo każdy psiak na świecie ma ten swój domek.

Posted

katarzyna005 napisał(a):
Witam
Wizyta już się odbyła. Wszystko przebiegło super. Państwo i ich rodzina czekają na psa. Od bardzo dawna w ich rodzinie był jakiś pies i Pani mówi, że już chcą kolejnego. Ogród do biegania jest duży, Aza mieszkałaby z Państwem w domu. Z wakacjami nie ma problemu bo zawsze jest ktoś w domu. Czasami musiałaby zostać sama w domu ale nie na długo. Pani mówi, że z psem czułaby się bezpieczniej. Wie, że taki pies potrzebuje dużo miłości ale z wzajemnością. Wnuczka państwa która studiuje już też nie może doczekać się Azy i gdy tylko będzie na miejscu od razu przyjedzie. Rodzina psiarzy i ludzi który chcą dać swoją miłość jakiemuś niechcianemu psu. Pani chce aby Aza była jak najszybciej u nich w domu. Nie ma problemów z wizytą po adopcji. Jak dla mnie to wszystko super. Resztę spraw Wojtek już będzie z Panią dogadywał. Trzymam kciuki. Powiedziałam Państwu, że kiedyś ich odwiedzę i nie było jakiś protestów. Ale ostateczna decyzja należy chyba do Wojtka.
Trzymam kciuki. Niech ten domek będzie tym na który czeka Aza. Bo każdy psiak na świecie ma ten swój domek.

Kasiu ogromne dzięki za wizytę u Państwa :Rose::Rose::Rose:
Jaka tam moja decyzja, już Cie proszę o odwiedziny u Państwa jak Azula przyjedzie:loveu:

Mamy Kochani domek dla Azuli:multi: cieszę się,
Teraz najważniejszy transport.... bo Azula już mogłaby jechać do swojego domku....

Posted

Z Nas wszytskich nie cieszy sie tylko Grafit;)... wiecie jakie one sa ze soba zrzyte? Chlopakowi bedzie bardzo smutno, Aza wiadomo szybko zapomni bo tam bedzie miala swoja rodzine swoj dom.. a on biedak taki ;)