Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

2411magdalenka napisał(a):
fajnie zobaczyć uśmiechnięte pychole!!!
Gratuluję udanej podróży! dzięki za fajowski domek !!!!!!!!!!

a czy Grafit ma taką urodę, czy on jest trochę niedożywiony? żebra mu strasznie widać...

Tez sie nad tym zastanawialam....

• Replies 418
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kkasiiiar napisał(a):
Tez sie nad tym zastanawialam....

Ja tez zwróciłam na to uwagę. Ale możliwe, że tak już ma. Psiak moich sąsiadów też tak wygląda, a wiem, że pożera ogromne ilości. Nawet ostatnio jak były u mnie dziewczyny z dogo karmiły go bo myślały, że bezdomny he he

Posted

2411magdalenka napisał(a):
fajnie zobaczyć uśmiechnięte pychole!!!
Gratuluję udanej podróży! dzięki za fajowski domek !!!!!!!!!!

a czy Grafit ma taką urodę, czy on jest trochę niedożywiony? żebra mu strasznie widać...

Grafit wcześniej był u Megii1 w hotelu i też był chudy,taki przyjechał do Fiery,więc nie wiem jaka jest tego przyczyna.Karmę kupowałam mu Brita,Farmina lub Royal Club,często wysokoenergetyczną około 20 kg na miesiąc.

Posted

Podsumowując dzisiejszą podróż zakończyła się ona na plus zresztą zgodnie z wyliczeniami żeby nie było że liczyć nie umiem ;) :) Jutro na konto Owieczki prześlę 50 złotych nadpłaty ;) :) A psiaczkom życzę dużo szczęścia i radości w nowym miejscu ;) :)

Posted

A ja dla odmiany podziękuję Czorci za pilotowanie i wypatrywanie misiaczków po drodze I wszystkim którzy pomogli nam pomóc Kamie Wam za to że tu jesteście a szczególnie Kasi która postanowiła pomóc Grafitkowi i Azie Mam nadzieje że psiaczki docenią pomoc i będą się godnie zachowywać No to już starczy tych czułości podziękować i wracamy do roboty podrzucamy rozsyłamy pomagamy jak kto może

Posted

Maruda666 napisał(a):
To może jakiś namiar na to allegro??

Mocne kciuki za podróż. Jutro przed świętem może być różnie:(

No niestety to by było niesportowe zachowanie część z tej kasiorki idzie na pokrycie kosztów a to nie pasuje do dogo niestety :(

Posted

Guliwer89 napisał(a):
No niestety to by było niesportowe zachowanie część z tej kasiorki idzie na pokrycie kosztów a to nie pasuje do dogo niestety :(

To może na pw;)? Sportowe nie sportowe - jak nie ,,pokryjesz kosztów", z głodu padniesz i kto będzie psiaki woził? Jakby nie patrzeć jest to działanie w interesie dogomanii:evil_lol:

Posted

Azula to normalnie pies cudo!! Jest cicha-w porownaniu do Grafita ;) na inne psy..super! Powacha i idzie sobie swoja sciezka..na smyczy ladnie chodzi..jest grzeczna i naprawde mega zrownowazona..moze jeszcze nieco niesmiala i przestraszona ale ogonek na porannym spacerku juz byl u gory :) Na moje pies ideal! Dzis spedzila dzien na wygrzewaniu sie w sloncu :) Taki pies i czemu ten domek tak dlugo kaze na siebie czekac ?:(

Posted

Maruda666 napisał(a):
To może na pw;)? Sportowe nie sportowe - jak nie ,,pokryjesz kosztów", z głodu padniesz i kto będzie psiaki woził? Jakby nie patrzeć jest to działanie w interesie dogomanii:evil_lol:

No jak coś to nazwa użytkownika taka jak tutaj ;)

Posted

kkasiiiar napisał(a):
Azula to normalnie pies cudo!! Jest cicha-w porownaniu do Grafita ;) na inne psy..super! Powacha i idzie sobie swoja sciezka..na smyczy ladnie chodzi..jest grzeczna i naprawde mega zrownowazona..moze jeszcze nieco niesmiala i przestraszona ale ogonek na porannym spacerku juz byl u gory :) Na moje pies ideal! Dzis spedzila dzien na wygrzewaniu sie w sloncu :) Taki pies i czemu ten domek tak dlugo kaze na siebie czekac ?:(

Domek dzisiaj dzwonił bardzo zainteresowany Azulą,
Państwo na emeryturze - muzyk i lekarz, dorosłe dzieci, wnuki
Domek z ogrodem, Azula będzie rozpieszczana i spała w domku na kanapie, dostęp do ogrodu wg potrzeb Psiaka.
Państwu w zimie odszedł Psiak i.. jednak postanowili wziąść kolejnego.
To domek w Jaśle - Podkarpackie,
Myślę żeby sprawdzić na ...już, Pani chciałaby Azulę jak najszybciej, wie o wizycie PA.
Kto Kochani mógłby sprawdzić domek w Jaśle?

Wie o Barcie, że poszedł do domku- wyjaśniłem że jednak wrócił, może wezmę oba do siebie, nie wiem jednak jak mąż- mówi Pani:)
Tak czy siak- domek najpierw sprawdźmy Kochani;)

Posted

baster i lusi napisał(a):
patrzyłam na mapę z Sanoka do Jasła jest 67 km a w Sanoku jest hankasanok.może za zwrot kosztów paliwa by pojechała?

Dzięki:)
Jasło to też tuż za małopolskim, z Tarnowa to ok. 50 km,
Kojarzę, że jest na pewno Cioteczka z Dogo z Jasła, utkwiło mi bo koleżanka z pracy jest z Jasła i jeździ tam do rodziny,

A za zwrot paliwa, to myślę że tak - gdyby hankasanok sie zgodziła:)

Posted

Lida napisał(a):
Jak dobrze Kasiu, ze psiaki trafiły do Ciebie. Jak budy? Nie za duże? Nie za małe? Uściskaj Azulę i Grafita od Tinki i Lili ;-)

Budy sa super!! Azula zadowolona, Grafit bez problemow z tymi swoimi dlugimi nogami sie miesci..;) Spia raz w jednej raz w drugiej chociasz Grafit woli w tej 1 od wejscia bo na na wszytsko "oko", Aza to kosc pogryzie to pospi..poziewa;) Grafit jak ma kija to moze zameczyc..rzucasz ..on wraca..i wypcha Ci w rece..i tak bez konca ;) A jak sie go olewa zaczyna szczekac.. Usciskam je napewno a Tinka i Lili maja takie wielkie psie buzaki od Azy i Grafita ;)

Posted

kkasiiiar napisał(a):
Budy sa super!! Azula zadowolona, Grafit bez problemow z tymi swoimi dlugimi nogami sie miesci..;) Spia raz w jednej raz w drugiej chociasz Grafit woli w tej 1 od wejscia bo na na wszytsko "oko", Aza to kosc pogryzie to pospi..poziewa;) Grafit jak ma kija to moze zameczyc..rzucasz ..on wraca..i wypcha Ci w rece..i tak bez konca ;) A jak sie go olewa zaczyna szczekac.. Usciskam je napewno a Tinka i Lili maja takie wielkie psie buzaki od Azy i Grafita ;)

ucalowania dla kochanych zbójów . Grafit jest potwornie spragniony kontaktu z człowiekiem :)