Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Owieczka napisał(a):
Jestem i ja :) kkasiiiar śliczny wątek i mam nadzieje że będzie szczęśliwy dla Azulki :) Dziekuję z całego serca Tobie i wszystkim obecnym za pomoc. Jeśli nie będzie to dla Ciebie za duży kłopot to poprosze Cie jeszcze o taki sam wątek dla Barta...

Nie ma sprawy, wieczorem założę watek Barta :)

• Replies 418
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kkasiiar kupilam tam wlasnie trzy, dwa trzymam dla keno i dalii, trzeci chetnie oddam Azulce;) mozesz wkleic tam info i tekst a ja zaplace jak tylko plina podesle konto;)

Posted

chita napisał(a):
kkasiiar kupilam tam wlasnie trzy, dwa trzymam dla keno i dalii, trzeci chetnie oddam Azulce;) mozesz wkleic tam info i tekst a ja zaplace jak tylko plina podesle konto;)

Dziekuje bardzo serdecznie:loveu::loveu::loveu:

Posted

2411magdalenka napisał(a):
zapisuję - piękna ta fotka z pycholkiem w dłoniach... a co z tym potencjalnym domkiem w Zakopanem?

Na ten temat tylko tyle wiem, ile bylo napisane na starym watku Azy..mam wielka nadzieje ze sie jakos to rozwinie..

Posted

[quote name='Lida']Kasiu, a jak Ci, a właściwie Twojemy TZ wyszedł ten poprawiony kojec? Udało się? Może Azie i Garfitowi dokupić takie paski z plexi na wejcie do budy, żeby ciepło nie uciekało? Widziałam na jakimś watku. Coś takiego znalazłam tu: http://www.newzooland.pl/pl/p/Oslona-WEJSCIA-do-Budy-dla-Psa-DRZWI-DO-BUDY-rozmiar-1/166

Kojec wyszedl bardzo fajnie, zdjecia zrobie jak psiaki do mnie dotrą to zobaczysz jak wyglada:) Ty masz chyba dar czytania w myslach ;) Ostatnio wlasnie szukalam czegos na wejscie na allegro i znalazlam to samo co Ty http://allegro.pl/kurtyna-nie-buda-psa-szybka-wysylka-kepno-i1884147389.html wlasnie sie nad takim czyms zastanawialam...