kkasiiiar Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Magolek napisał(a):Też bardzo się cieszę. :) Należał się dobry domek dziewczynce. Potwierdzam jeszcze raz: deklarację Azy przenoszę na Barta. Dziekuje zapisalam :) Quote
Rudzia-Bianca Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 No to przynajmniej tu dobra , ba świetna wiadomość :) Szczęścia Azulku :) Quote
Maruda666 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Aza :), szczęściaro , sprawuj się tam dobrze :) Quote
erka Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Super, oby jeszcze tylko braciszkowi sie udało:). Quote
toyota Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Jak sobie przypomnę, że groziło jej schronisko... Dobrze, że tyle fajnych osób się znalazło, które znalazły siły i chęci, żeby pomóc. Wszystkim należą się podziękowania ! Dla kkasiiiar przede wszystkim i dla Guliwera i Czorcika i dla wszystkich którzy wspomogli Azę pieniędzmi i dla tych co robili ogłoszenia i bazarki i pewnie jeszcze kogoś pominęłam... Tak się cieszę :multi:. No i DS naprawdę zasługuje na uznanie ! Quote
Guliwer89 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 AZULKO dużo szczęścia w nowym domku ;) Teraz trzeba Bartem się zająć ;) :) Ostatnio zauważam szczęśliwe zakończenia i jest ich coraz więcej oby było jeszcze więcej i jeszcze szczęśliwszych bo czasem to już człowiek siły nie ma a to zdecydowanie daje kopa ;) :) Quote
kkasiiiar Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 http://www.naszepsiakii.ovh.org/index1.htm maskara !!!! Czy mozna cos z tym zrobic? :( Quote
Owieczka Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 kkasiiiar napisał(a):http://www.naszepsiakii.ovh.org/index1.htm maskara !!!! Czy mozna cos z tym zrobic? :( Chyba na razie niewiele mozna z tym zrobić... :( To jest łatwy i szybki sposób zarabiania jeszcze dużej liczby osób :( Przykre... Quote
temikotka Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 bardzo się cieszę :) Azuniu dużo szczęścia we własnym, super domku :) Quote
wojtuś Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Kochani - jubu przejechał 1156 km i koszt transportu wyniósł 635 zł. Jubu i Ajlii dzięki za transport i gościnę Azuli:) Quote
kkasiiiar Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 635 zł - 500 zł ktore ofiarowal nowy dom Azy, wiec zostalo Nam do zaplaty 135 zł z Azy konta 70 zł i 65 zł z bazarku Azy (na dzien dziesiejszy po wpłatach jest 258 zł ) 258 zł - 65 zł =193 zł Do przekazania dla Barta jest 193 zł :) Quote
kkasiiiar Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 A sa jakies wiesci z nowego domu Azy? jak sie ma? Quote
divia_gg Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Zapraszam na bazarek cegielkowy dla Albinki pod tytułem KONICZYNKI dla ALBINKI !!! Zapraszam serdecznie. http://www.dogomania.pl/threads/217451-Koniczynki-dla-ALBINKI.-By-wreszcie-dopisa%C5%82o-jej-szcze%C5%9Bcie.-ZAPRASZAM-po-cegie%C5%82ki?p=17965054#post17965054 Quote
divia_gg Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 I znow kolejne zaproszenie na bazarek na kieleckie psiaki:) Ubrania i inne ciekawe rzeczy:) http://www.dogomania.pl/threads/217476-*-R%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-na-Kielce.-ZAPRASZAM.-Do-24XI-g.10.-OTWARTE. Zapraszam na zakupy Quote
wojtuś Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Azula uciekła wczoraj po południu z domku! Rejon ul. Floriańskiej - obrzeża Jasła Pani dzwoniła, wczoraj po południu jak Pan wrócił, wziął Azulę ze sobą do ogrodu i grabił liście. Azula znalazła jakąś małą dziurę w ogrodzeniu i uciekła. Do późnego wieczora Państwo jej szukali, Miała na sobie obrożę. Syn wydrukował zdjęcie i porozwieszali w okolicy, dalej będą jej szukać. Dzwoniłem już do katarzyna005 z Jasła, która była na wizycie, będzie się roglądać za Azulą. Quote
divia_gg Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Ni eno to juz za duzo jak na jeden watek...Nie ogarniam... Mam nadzieje, ze sie znajdzie, musi, nie ma innej opcji... Quote
Yana Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 ręce opadają... jak to znalazła dziurę w ogrodzeniu... Quote
kkasiiiar Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 Jestem w szoku!!!!..Aza byla u mnie tydzien ale zawsze trzymala sie czlowieka u mnie w ogrodzie..nie szukala dziur..w mala dziure by sie Aza nie zmiescila!! strasznie sie o nia martwie!! mam nadzieje ze nic jej sie nie stalo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czy nie ma innych dogomaniakow w tamtej okolicy ktorzy by pomogli szukac Aze? Quote
katarzyna005 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Rozmawiałam już z Panią. Pani jest naprawdę zdziwiona jak ona mogła uciec przez taką małą dziurkę. A gdyby państwu nie zależało na suni to by jej nie szukali, nie robili ogłoszeń. Pani rozmawiała z sąsiadami, znajomymi. Napisałam do hankasanok o zaistniałej sytuacji. tutaj u nas na Podkarpaciu nie ma dużo dogomaniaków. Ja też mam nadzieję, że się znajdzie. Quote
kkasiiiar Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 katarzyna005 napisał(a):Rozmawiałam już z Panią. Pani jest naprawdę zdziwiona jak ona mogła uciec przez taką małą dziurkę. A gdyby państwu nie zależało na suni to by jej nie szukali, nie robili ogłoszeń. Pani rozmawiała z sąsiadami, znajomymi. Napisałam do hankasanok o zaistniałej sytuacji. tutaj u nas na Podkarpaciu nie ma dużo dogomaniaków. Ja też mam nadzieję, że się znajdzie. Prosze Cie bardzo o informacje jak tylko bedziesz cos nowego wiedziala..z gory dziekuje :) Quote
katarzyna005 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Jak tylko coś będę wiedziała to napiszę od razu. Mnie też zależy aby Aza się znalazła. Jakoś tak zapadła mi w pamięć mimo tego, że jej nie znam. Quote
Yana Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 może zmienić tytuł, że Aza uciekla, to może ktoś kto może pomóc zajrzy na wątek Quote
Maruda666 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Maruda666 napisał(a):Aza :), szczęściaro , sprawuj się tam dobrze :) Jakbym cos czuła :( Aza, wracaj !!! Quote
Recommended Posts