Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 418
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak sobie przypomnę, że groziło jej schronisko...
Dobrze, że tyle fajnych osób się znalazło, które znalazły siły i chęci, żeby pomóc. Wszystkim należą się podziękowania ! Dla kkasiiiar przede wszystkim i dla Guliwera i Czorcika i dla wszystkich którzy wspomogli Azę pieniędzmi i dla tych co robili ogłoszenia i bazarki i pewnie jeszcze kogoś pominęłam...
Tak się cieszę :multi:.
No i DS naprawdę zasługuje na uznanie !

Posted

AZULKO dużo szczęścia w nowym domku ;) Teraz trzeba Bartem się zająć ;) :) Ostatnio zauważam szczęśliwe zakończenia i jest ich coraz więcej oby było jeszcze więcej i jeszcze szczęśliwszych bo czasem to już człowiek siły nie ma a to zdecydowanie daje kopa ;) :)

Posted

635 zł - 500 zł ktore ofiarowal nowy dom Azy, wiec zostalo Nam do zaplaty 135 zł z Azy konta 70 zł i 65 zł z bazarku Azy (na dzien dziesiejszy po wpłatach jest 258 zł ) 258 zł - 65 zł =193 zł

Do przekazania dla Barta jest 193 zł :)

Posted

Azula uciekła wczoraj po południu z domku!

Rejon ul. Floriańskiej - obrzeża Jasła

Pani dzwoniła, wczoraj po południu jak Pan wrócił, wziął Azulę ze sobą do ogrodu
i grabił liście.
Azula znalazła jakąś małą dziurę w ogrodzeniu i uciekła.
Do późnego wieczora Państwo jej szukali,
Miała na sobie obrożę.
Syn wydrukował zdjęcie i porozwieszali w okolicy, dalej będą jej szukać.
Dzwoniłem już do katarzyna005 z Jasła, która była na wizycie,
będzie się roglądać za Azulą.

Posted

Jestem w szoku!!!!..Aza byla u mnie tydzien ale zawsze trzymala sie czlowieka u mnie w ogrodzie..nie szukala dziur..w mala dziure by sie Aza nie zmiescila!! strasznie sie o nia martwie!! mam nadzieje ze nic jej sie nie stalo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czy nie ma innych dogomaniakow w tamtej okolicy ktorzy by pomogli szukac Aze?

Posted

Rozmawiałam już z Panią. Pani jest naprawdę zdziwiona jak ona mogła uciec przez taką małą dziurkę. A gdyby państwu nie zależało na suni to by jej nie szukali, nie robili ogłoszeń. Pani rozmawiała z sąsiadami, znajomymi. Napisałam do hankasanok o zaistniałej sytuacji. tutaj u nas na Podkarpaciu nie ma dużo dogomaniaków. Ja też mam nadzieję, że się znajdzie.

Posted

katarzyna005 napisał(a):
Rozmawiałam już z Panią. Pani jest naprawdę zdziwiona jak ona mogła uciec przez taką małą dziurkę. A gdyby państwu nie zależało na suni to by jej nie szukali, nie robili ogłoszeń. Pani rozmawiała z sąsiadami, znajomymi. Napisałam do hankasanok o zaistniałej sytuacji. tutaj u nas na Podkarpaciu nie ma dużo dogomaniaków. Ja też mam nadzieję, że się znajdzie.

Prosze Cie bardzo o informacje jak tylko bedziesz cos nowego wiedziala..z gory dziekuje :)