Rudzia-Bianca Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 No to szerokiej drogi jutro Azula a potem tylko szczęścia - należy Ci się :) Quote
Guliwer89 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Dokladnie Azula szerokiej i przyczepnej ;) jak Cię znam to pewnie połowę drogi prześpisz aniele samochodowy ;) Quote
wojtuś Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Ale się cieszę, to już jutro :multi::multi: Quote
kkasiiiar Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Azula dzis twoj wielki dzien :) Quote
MARCHEWA Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 kkasiiiar napisał(a):Azula dzis twoj wielki dzien :) Powodzenia:multi::multi::multi: Quote
kkasiiiar Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Aza wyruszyla w droge do swojego lepszego zycia :) Quote
Magolek Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Szerokiej drogi, szczęśliwej podróży i dobrego życia we własnym domu Azuniu. :) Quote
PaSja Hera Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Ja tez mocno trzymam kciuki.Bardzo sie ciesze,ze ta cudowna sunia dostala szanse od losu:) Quote
Owieczka Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Normalnie zaciska mnie w gardle na sama myśl o szcześciu Azuni... Trzymam kciukasy bardzo mocno i "szerokiej drogi psinko !!! " Quote
Guliwer89 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Kochana Azunia będzie miała kochający domek ;) ;) Szczęśliwej podróży malutka ;) Quote
wojtuś Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Azula już dotarła do Koluszek:) Dostałem sms: "Odpoczywa po podróży. Zaraz dostanie kolację. Bardzo miła sunia". Jutro wcześnie rano wyruszają do Jasła, Pani już uprzedzona przez Jubu:) Quote
Guliwer89 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 No to superaśnie ;) :) bardzo się cieszę a Azulka to kochany i spokojny podróżnik ;) I jeszcze pozwolę sobie zaprosić was na wątek Kamki (link w banerku) Azulka to dzięki tobie i Grafkowi mogliśmy psiakowi pomóc więc napewno się nie obrazisz i pomożesz spraszać cioteczki i wujków ;) ;) Quote
Czorcik Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Aza wszystkiego najlepszego , Biały Misiu :):) Quote
kkasiiiar Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 wojtuś czy Aza szczęśliwie dotarła do nowego domu? Quote
wojtuś Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 kkasiiiar napisał(a):wojtuś czy Aza szczęśliwie dotarła do nowego domu? Tak tak dostałem sms "Aza już w swoim domku", Przed chwilką dzwoniłem do Pani: Azula Panią polizała i teraz szykują wspólny obiad:) Jak wróci wieczorkiem Jubu to pewnie będą jeszcze wiadomości:) Kasiu, Kochani ogromnie Wam Wszystkim dziękuję - Azula nasza Kochana w swoim Domku :multi::multi::multi: Quote
kkasiiiar Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 No to teraz odetchnęłam bo przez cały czas myślałam jak tam Aza .. ciesze się strasznie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
kkasiiiar Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Czy wszyscy przenoszą swoje deklaracje na Barta? Quote
baster i lusi Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 powodzenia maleńka i dużo miłosci Ci życzę. Quote
Magolek Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Też bardzo się cieszę. :) Należał się dobry domek dziewczynce. Potwierdzam jeszcze raz: deklarację Azy przenoszę na Barta. Quote
Recommended Posts