toyota Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Możesz mu zawsze jakąś dziewuchę do towarzystwa wziąć :evil_lol:. Quote
kkasiiiar Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 No wlasnie nie wiem jak to bedzie.. bo jak pisalam kiedys z Owieczka to wspominala ze chcialaby Barta na miejsce Azy w razie jak by Azulka znalazla dom..nie wiem tylko czy sie by sie chlopacy dogadywali..bo nie chce Grafita stresowac..to jest naprawde wspanialy pies i strasznie bym chciala zeby sie u mnie czul jak najlepiej.. z Aza to nawet sie koscia dziela ;) Quote
andzia69 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Kkasiiiar - popatrz! dopiero co założyłaś wątek suni, która tyle czasu domku szukala i proszę - MA DOM!:):) zajefajnie!:) Quote
kkasiiiar Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 andzia69 napisał(a):Kkasiiiar - popatrz! dopiero co założyłaś wątek suni, która tyle czasu domku szukala i proszę - MA DOM!:):) zajefajnie!:) Tez sie strasznie ciesze ! Mam nadzieje ze Bartowi tez szczescie przyniose ;) Jak dokładałam dziś im slomy do bud mówiłam Azie ze będzie miala swoj domek taki juz na zawsze..nie wiem czy zrozumiala ale dostałam z nochala w nos ;) Bardzo sie ciesze bo Aza naprawde jest kochana i zasługuje na wszystko co najlepsze! Quote
erka Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Wspaniałe wieści, nareszcie:multi::multi:. Rzeczywiście Kkasiiiar , masz dobra rękę:). Dobrze by było, jakby Bart mógł trafić do Ciebie, wtedy jemu tez by sie pewnie poszczęściło:). A jak on do innych psów, wiadomo? Quote
wojtuś Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Rozmawiałem z Panią, czeka na Azulę:) Jest praktycznie cały czas w domu:) Mam Kochani teraz myślenie, jak przetransportować Azulę, patrzyłem na mapę, to gdzieś ok. 550 km od Świecia do Jasła jadąc przez Kielce, czy pomyśleć o łączonym transporcie np. Świecie-Kielce, Kielce-Jasło, albo Świecie-Kraków i z Krakowa do Jasła już ja. Tak wstępnie rzucam, co Kochani zrobić? A jeszcze nie mamy kasy na transport.. Quote
kkasiiiar Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 wojtuś napisał(a):Rozmawiałem z Panią, czeka na Azulę:) Jest praktycznie cały czas w domu:) Mam Kochani teraz myślenie, jak przetransportować Azulę, patrzyłem na mapę, to gdzieś ok. 550 km od Świecia do Jasła jadąc przez Kielce, czy pomyśleć o łączonym transporcie np. Świecie-Kielce, Kielce-Jasło albo Świecie-Kraków i z Krakowa do Jasła już ja. Tak wstępnie rzucam, co Kochani zrobić? A jeszcze nie mamy kasy na transport.. A mniej wiecej ile kasy potrzeba? Quote
erka Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 No, to nie będzie logistycznie łatwe przedsięwzięcie:shake:. Trzeba to rzeczywiście jakos podzielić na etapy. No i kasa, ale to juz ostatni wysiłek, musi sie udać:). Quote
Guliwer89 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Nie byloby źle gdyby dogowóz nie powiedział dobranoc :( :( niestety właśnie chyba zakończył swoją karierę :( :( jutro jeszcze wizyta u mechanika więc jutro dam znać czy ewentualnie dam radę wam pomóc .... Quote
kkasiiiar Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Moze zrobic dla Azy taki bazarek transportowy np. cos takiego : "1 km =0,50 groszy, pomoz Azie dojechac do domu" gdzies juz widzialam taki bazarek kiedys? Quote
kkasiiiar Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/217174-Zatankuj-z-Nami-samoch%C3%B3d-na-transport-dla-Azy-ktora-po-roku-czasu-znalazka-swoj-dom!?p=17930905#post17930905 zrobiłam bazarek dla Azy :) Quote
Martika&Aischa Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 A czy nowy domek dołoży się do transportu ??? Quote
Rudzia-Bianca Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Ale wieści , o matko :) Oby tylko to był już ten dom no i mam nadzieję że coś dołożą do transportu ... Quote
erka Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 A może ją dowieźc do Warszawy, a stamtąd Pati C może by mogła do Jasła. Choc nie wiem, czy to w jeden dzień by było możliwe, bo z Wa-wy do Jasła też bardzo daleko, więc ktos musiałby wyjechac wcześnie rano. Najlepiej by było, gdyby Aza mogła gdzies w połowie drogi przenocowac i jechać na drugi dzien. Quote
wojtuś Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Kochani no to dla mnie szok:):multi: Pani na transport Azuli dokłada się 500 zł, Zaraz prześle pieniążki na konto kkasiiiar:) Kasiu już piszę PW z namiarami na Panią i jej e-mailem, prześlij proszę nr swojego konta z adresem, a mnie przy okazji nr konta Twojego też:) Kasiu będziesz miała pieniążki na transport:multi: to pięknie proszę Cie teraz rozdzielaj na transporty by Azula dojechała do Pani:) Quote
andzia69 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 ożesz ty orzeszku - no faktycznie szok!ale jakże pozytywny!!!:):) Quote
chita Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 o rany a chcialam wlasnie na bazarek leciec paliwa kupic:evil_lol: trzymam kciuki za szybka podroz:) Quote
kkasiiiar Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 wojtuś napisał(a):Kochani no to dla mnie szok:):multi: Pani na transport Azuli dokłada się 500 zł, Zaraz prześle pieniążki na konto kkasiiiar:) Kasiu już piszę PW z namiarami na Panią i jej e-mailem, prześlij proszę nr swojego konta z adresem, a mnie przy okazji nr konta Twojego też:) Kasiu będziesz miała pieniążki na transport:multi: to pięknie proszę Cie teraz rozdzielaj na transporty by Azula dojechała do Pani:) Prawie z krzesla spadlam!!!!!! :sweetCyb:strasznie sie ciesze!!! I co z bazarkiem? Zakonczyc go? 500 zl chyba Nam wystarczy? To jak robimy? Czyli rozdzielamu transport tak jak wczesniej wspomniales? Quote
wojtuś Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 kkasiiiar napisał(a):Prawie z krzesla spadlam!!!!!! :sweetCyb:strasznie sie ciesze!!! I co z bazarkiem? Zakonczyc go? 500 zl chyba Nam wystarczy? To jak robimy? Czyli rozdzielamu transport tak jak wczesniej wspomniales? Na razie to muszę ochłonąć:D Szukajmy Kochani transportu, zadzwonię zaraz do wujaszka Slaya z Piekar Śląskich czy mógłby nam pomóc, za jednym zamachem czy dzieląc transport:) Quote
kkasiiiar Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 A możne tak jak pisała erka ze ode mnie do warszawy tam będzie nocleg i wtedy do Jasła? mnie tez normalnie nosi z tych emocji ;) Quote
kkasiiiar Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Tylko doradźcie mi jeszcze co z bazarkiem?:modla: bo takiego obrotu spraw to sie nie spodziewalam ;) Quote
chita Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 kkasiiiar napisał(a):Tylko doradźcie mi jeszcze co z bazarkiem?:modla: bo takiego obrotu spraw to sie nie spodziewalam ;) narazie jeszcze i tak nie wiadomo jaki bedzie koszt transportu a cel bazarku mozna chyba zmienic w razie czego na Barta albo Grafita:) Quote
kkasiiiar Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Yana twoja deklaracja dla Azy dotarla dziekujemy :loveu: W zwiazku z tym ze Azulka jedzie do domu :multi: znowu bede mieszac ;) Czy wszyscy swoje deklaracje z Azy przeniosa na Barta? Quote
andzia69 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 kkasiiiar napisał(a):Tylko doradźcie mi jeszcze co z bazarkiem?:modla: bo takiego obrotu spraw to sie nie spodziewalam ;) zostaw bazarek tylko zmień przeznaczenie:) np. na podróż Barta i karmę;) Quote
Recommended Posts