Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 418
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No wlasnie nie wiem jak to bedzie.. bo jak pisalam kiedys z Owieczka to wspominala ze chcialaby Barta na miejsce Azy w razie jak by Azulka znalazla dom..nie wiem tylko czy sie by sie chlopacy dogadywali..bo nie chce Grafita stresowac..to jest naprawde wspanialy pies i strasznie bym chciala zeby sie u mnie czul jak najlepiej.. z Aza to nawet sie koscia dziela ;)

Posted

andzia69 napisał(a):
Kkasiiiar - popatrz! dopiero co założyłaś wątek suni, która tyle czasu domku szukala i proszę - MA DOM!:):) zajefajnie!:)

Tez sie strasznie ciesze ! Mam nadzieje ze Bartowi tez szczescie przyniose ;) Jak dokładałam dziś im slomy do bud mówiłam Azie ze będzie miala swoj domek taki juz na zawsze..nie wiem czy zrozumiala ale dostałam z nochala w nos ;) Bardzo sie ciesze bo Aza naprawde jest kochana i zasługuje na wszystko co najlepsze!

Posted

Wspaniałe wieści, nareszcie:multi::multi:.

Rzeczywiście Kkasiiiar , masz dobra rękę:). Dobrze by było, jakby Bart mógł trafić do Ciebie, wtedy jemu tez by sie pewnie poszczęściło:).
A jak on do innych psów, wiadomo?

Posted

Rozmawiałem z Panią, czeka na Azulę:)
Jest praktycznie cały czas w domu:)
Mam Kochani teraz myślenie, jak przetransportować Azulę,
patrzyłem na mapę, to gdzieś ok. 550 km od Świecia do Jasła jadąc przez Kielce,

czy pomyśleć o łączonym transporcie np. Świecie-Kielce, Kielce-Jasło,
albo Świecie-Kraków i z Krakowa do Jasła już ja.

Tak wstępnie rzucam, co Kochani zrobić?
A jeszcze nie mamy kasy na transport..

Posted

wojtuś napisał(a):
Rozmawiałem z Panią, czeka na Azulę:)
Jest praktycznie cały czas w domu:)
Mam Kochani teraz myślenie, jak przetransportować Azulę,
patrzyłem na mapę, to gdzieś ok. 550 km od Świecia do Jasła jadąc przez Kielce,

czy pomyśleć o łączonym transporcie np. Świecie-Kielce, Kielce-Jasło
albo Świecie-Kraków i z Krakowa do Jasła już ja.

Tak wstępnie rzucam, co Kochani zrobić?
A jeszcze nie mamy kasy na transport..

A mniej wiecej ile kasy potrzeba?

Posted

No, to nie będzie logistycznie łatwe przedsięwzięcie:shake:. Trzeba to rzeczywiście jakos podzielić na etapy.
No i kasa, ale to juz ostatni wysiłek, musi sie udać:).

Posted

Nie byloby źle gdyby dogowóz nie powiedział dobranoc :( :( niestety właśnie chyba zakończył swoją karierę :( :( jutro jeszcze wizyta u mechanika więc jutro dam znać czy ewentualnie dam radę wam pomóc ....

Posted

A może ją dowieźc do Warszawy, a stamtąd Pati C może by mogła do Jasła.
Choc nie wiem, czy to w jeden dzień by było możliwe, bo z Wa-wy do Jasła też bardzo daleko, więc ktos musiałby wyjechac wcześnie rano.
Najlepiej by było, gdyby Aza mogła gdzies w połowie drogi przenocowac i jechać na drugi dzien.

Posted

Kochani no to dla mnie szok:):multi:
Pani na transport Azuli dokłada się 500 zł,

Zaraz prześle pieniążki na konto kkasiiiar:)

Kasiu już piszę PW z namiarami na Panią i jej e-mailem, prześlij proszę nr swojego konta z adresem,
a mnie przy okazji nr konta Twojego też:)

Kasiu będziesz miała pieniążki na transport:multi:
to pięknie proszę Cie teraz rozdzielaj na transporty by Azula dojechała do Pani:)

Posted

wojtuś napisał(a):
Kochani no to dla mnie szok:):multi:
Pani na transport Azuli dokłada się 500 zł,

Zaraz prześle pieniążki na konto kkasiiiar:)

Kasiu już piszę PW z namiarami na Panią i jej e-mailem, prześlij proszę nr swojego konta z adresem,
a mnie przy okazji nr konta Twojego też:)

Kasiu będziesz miała pieniążki na transport:multi:
to pięknie proszę Cie teraz rozdzielaj na transporty by Azula dojechała do Pani:)

Prawie z krzesla spadlam!!!!!! :sweetCyb:strasznie sie ciesze!!! I co z bazarkiem? Zakonczyc go? 500 zl chyba Nam wystarczy?
To jak robimy? Czyli rozdzielamu transport tak jak wczesniej wspomniales?

Posted

kkasiiiar napisał(a):
Prawie z krzesla spadlam!!!!!! :sweetCyb:strasznie sie ciesze!!! I co z bazarkiem? Zakonczyc go? 500 zl chyba Nam wystarczy?
To jak robimy? Czyli rozdzielamu transport tak jak wczesniej wspomniales?

Na razie to muszę ochłonąć:D
Szukajmy Kochani transportu, zadzwonię zaraz do wujaszka Slaya z Piekar Śląskich czy mógłby nam pomóc, za jednym zamachem czy dzieląc transport:)

Posted

kkasiiiar napisał(a):
Tylko doradźcie mi jeszcze co z bazarkiem?:modla: bo takiego obrotu spraw to sie nie spodziewalam ;)

narazie jeszcze i tak nie wiadomo jaki bedzie koszt transportu a cel bazarku mozna chyba zmienic w razie czego na Barta albo Grafita:)

Posted

Yana twoja deklaracja dla Azy dotarla dziekujemy :loveu:

W zwiazku z tym ze Azulka jedzie do domu :multi: znowu bede mieszac ;) Czy wszyscy swoje deklaracje z Azy przeniosa na Barta?

Posted

kkasiiiar napisał(a):
Tylko doradźcie mi jeszcze co z bazarkiem?:modla: bo takiego obrotu spraw to sie nie spodziewalam ;)

zostaw bazarek tylko zmień przeznaczenie:) np. na podróż Barta i karmę;)