Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zalewscy napisał(a):
Kiedy będzie coś wiadomo ???

Myślę, że wstępnie od dziewczyny jutro się czegoś dowiem Jeszcze Kolega się zainteresował, ale na razie wziąść nie może Ma w mieszkaniu w bloku 3 suki i 2 szczeniaki ! Ale ma doświadczenie z niewidomymi psami Przez wiele lat miał niewidomą suką jamniczkę, znalezioną przywiązaną do drzewa ! Zobaczymy jak to będzie W każdym razie kombinujemy!

• Replies 345
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kacha_wawa napisał(a):
A za jakiś czas znowu zalewscy będą wystawiać sznaucerki na allegro, oczywiście za 350 zł...
Nic więcej nie napiszę, kto czytał wcześniej powinien wiedzieć o co chodzi...

Zeby potem nikt nie pisal,ze nie wiedzial..
Elka,pamietaj,ze mamy oko na Twoja tymczasowa adopcje.
Mam nadzieje,ze Dredzik nie zostanie u ciebie ojcem,bo murowane slepe sznaucerki !!
Nielegalanie rozmnazasz psy,a potem wyciagasz je ze schronu???
Moze jakies wnioski w koncu wyciagniesz ?

Posted

zalewscy napisał(a):
A jak tam potencialny domek dla Dredzia ??

Niestety Mąż dziewczyny się nie zgodził na psiaka, ale mają jeszcze porozmawiać !
Kombinujemy dalej - dzisiaj właściwie już może mielibyśmy tymczas na 2 tygodnie dla niego, żeby go chociaż próbować zdiagnozować ! No i sprawa się rypła Bo do tego domku muis iść od niedzieli suńka dzisiaj znaleziona!

Posted

AnkaG napisał(a):
Ooo ale Dredzik okrąglutki !!! Sprawdziliście czy nie ma tatuażu?

Teraz to on już jest laska :evil_lol: , już mu troszke sadełko spadło, wcześniej było nie co gożej :evil_lol:

Posted

Majaa napisał(a):
Niestety Mąż dziewczyny się nie zgodził na psiaka, ale mają jeszcze porozmawiać !
Kombinujemy dalej - dzisiaj właściwie już może mielibyśmy tymczas na 2 tygodnie dla niego, żeby go chociaż próbować zdiagnozować ! No i sprawa się rypła Bo do tego domku muis iść od niedzieli suńka dzisiaj znaleziona!

Mi nie zależy na czasie, jednak nie posiadam auta i naprawde nie wiem jak pies zniesie 70 km autobusem w jedną strone i 70 km z powrotem ( + mzk i w Legnicy i we Wrocławiu ). Bliżej niestety okulisty nie ma :-( .

Posted

Mam super wieści!
Mamy tymczas dla psiaka ! Niestety nie na długo, ale w tym czasie zrobimy wszystko, żeby psa zdiagnozować !
Zalewscy - ponieważ sytuacja jest dosyć skomplikowana w tym domku tymczasowym, to musze mieć pewność, że w najgorszej opcji, pies moze do Was wrócić ! Choć oczywiście dołożymy wszelkich starań, żeby znalazł domek stały !

Posted

Majaa napisał(a):
Mam super wieści!
Mamy tymczas dla psiaka ! Niestety nie na długo, ale w tym czasie zrobimy wszystko, żeby psa zdiagnozować !
Zalewscy - ponieważ sytuacja jest dosyć skomplikowana w tym domku tymczasowym, to musze mieć pewność, że w najgorszej opcji, pies moze do Was wrócić ! Choć oczywiście dołożymy wszelkich starań, żeby znalazł domek stały !

Szukajcie transportu do Starachowic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Majaa napisał(a):
Szukajcie transportu do Starachowic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chodzi o Starachowice koło Kielc ??? Kurcze kawał drogi, ale moje stare strony :lol:

Posted

zalewscy napisał(a):
Chodzi o Starachowice koło Kielc ??? Kurcze kawał drogi, ale moje stare strony :lol:

Nie takie kolo Kielc, ale to te same Starachowice ;)
A transport moze być ewentualnie, jak by było łatwiej do Piły na 12 I lub jaki kolwiek przystanek na trasie Piła - Starachowice, czyli Łódź, Końskie, Piotrków Tryb . itp.

Posted

ehhh ale pomyślcie o stresie psa - taka podróż w jedną stornę a potem z powrotem jak się nie uda domku znaleźć??? pies niewidomy jest szalenie delikatną istotką - wiem bo mam takiego w domu i dla niego każde nowe miejsce to koszmarny stres :shake:

Posted

malawaszka napisał(a):
ehhh ale pomyślcie o stresie psa - taka podróż w jedną stornę a potem z powrotem jak się nie uda domku znaleźć??? pies niewidomy jest szalenie delikatną istotką - wiem bo mam takiego w domu i dla niego każde nowe miejsce to koszmarny stres :shake:

Oczywiście myślimy, ale mamy opcję dodatkową dla niego na stały domek, ale za kilka tygodni
Zalewscy znają już dokładnie sytuację i to co możemy zaoferować Czekamy na decyzję ....

Posted

zalewscy napisał(a):
Mam nadziej, że to słuszna decyzja i obedzie się bez niespodzianek ;) .

Dołożę wszelkich starań, żeby tak było ! Mam nadzieję, że wszystko nam się tutaj wyjaśni o tyle szybko, że problemów nie będzie żadnych !

Posted

Majaa napisał(a):
Wrzuciłam na wątek transportowy
Ludzie niech on chociaż do Warszawy lub Łodzi dojedzie !
No albo 12 I do Piły !

Czy są jakieś fora transportowe? może tam zacząć szukać sprzymierzeńców.