Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 345
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dredzik ŻYCZY WSZYSTKIM SZCZĘSLIWEGO NOWEGO ROKU 2007 ,
[SIZE=4]Dużo uśmiechu, siły i wytrwałości w dążeniu do celu, sukcesów w pracy, tylko słonecznych dni, przyjaźni, miłości i wielu buziaków.

Posted

kacha_wawa napisał(a):
A za jakiś czas znowu zalewscy będą wystawiać sznaucerki na allegro, oczywiście za 350 zł...
Nic więcej nie napiszę, kto czytał wcześniej powinien wiedzieć o co chodzi...

to może zamiast gadać pomożesz znaleźć jak najszybciej nowy dom dla niego żeby uniknąć takiej sytuacji???? :roll:

Posted

[quote name='wanda szostek']
Majaa!!! Przybiegnij tu mini sznaucerek ślepy woła o pomoc.
Dostałam dopiero link od Ciebie, Wando!
Pomyślimy ... Pogadam z moją pracownicą, która mnie pytała kilka dni temu o sznaucerka właśnie ..., co prawda miał być młody ....ale może w tej sytuacji No i wówczas i diagnostykę, by się dało załatwić na miejscu ;)
Proszę więcej zdjęć najszybciej, jak się da, (mail : mada-1000@wp.pl), bo w firmie jestem jutro rano tylko i mam szansę porozmawiać z Moniką, a później dopiero w nocy gdzieś pewnie się dorwę do netu!

Posted

No to trzymajmy kciuki, bo domek byłby wymarzony . Może też stałby się cud i piesek jeszcze świat by zobaczył.

DZIEWCZYNY JUTRO WSZYSTKIE KCIUKI ZACIŚNIĘTE I INTENCJE ZA DOBRY DOMEK

Zdjęcia bardzo potrzebne. Sesja zdjęciowa.

Posted

[quote name='zalewscy']Waszko czy tekst na allegro może byc ?? Czy powinnam coś zmienić ?? Może dodać maila do Ciebie ???

możesz dodać mojego maila
adopcje[małpa]sznaucery.rix.pl
możesz też na dole dopisać, że inne sznaucery czekają na www.sznaucery.rix.pl - może przy okazji inny sznaucerek znajdzie domek

tekst jest ok, ale przejrzyj go jeszcze i popraw błędy - zawsze to lepiej wygląda bez :cool1: aha no i dopisz, że zastrzegamy sobie prawo wyboru najlepszego opiekuna i że zalicytowanie nie jest równoznaczne z prawem nabycia psa

Posted

Informacje przekazane Zdjęcia się drukują !
Teraz wszystko zależy od TZ pracownicy :roll: Trzymajmy kciuki, ale może uda się Jej przekonać Go na tymczas chociaż

Posted

Majaa napisał(a):
Teraz wszystko zależy od TZ pracownicy :roll: Trzymajmy kciuki, ale może uda się Jej przekonać Go na tymczas chociaż

Kiedy będzie coś wiadomo ???

Posted

Majaa napisał(a):

ahhh trzymam z całej siły :kciuki: - domek dla tego psiaka to byłby najcudowniejszy prezent noworoczny :kciuki:

Posted

Potraktowałam dziś Dredzika maszynką, udało mi sie wyrównać sierść, niestety nie pozwolił sobie ostrzyc głowy :eviltong: , mały przystojniak się zniego robi :loveu: