wanda szostek Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Trzeba zawołać o pomoc Zacznijmy od: Majaa!!! Przybiegnij tu mini sznaucerek ślepy woła o pomoc. Quote
zalewscy Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Dredzik ŻYCZY WSZYSTKIM SZCZĘSLIWEGO NOWEGO ROKU 2007 , [SIZE=4]Dużo uśmiechu, siły i wytrwałości w dążeniu do celu, sukcesów w pracy, tylko słonecznych dni, przyjaźni, miłości i wielu buziaków. Quote
malawaszka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Wspanialego Domku Dredziku W Nowym Roku!!! Quote
AnkaG Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Kto pomoże w allegro??? Ja nie umiem :shake: Trzeba pomóc !!! Quote
malawaszka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 hooppppp ktoś potrafi napisać fajny tekst na allegro?????? Quote
justynavege Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 slapcio jest wspaniała w tekstach mam andzieję ze mnie nie udusi za to ;) Quote
kacha_wawa Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 A za jakiś czas znowu zalewscy będą wystawiać sznaucerki na allegro, oczywiście za 350 zł... Nic więcej nie napiszę, kto czytał wcześniej powinien wiedzieć o co chodzi... Quote
AnkaG Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 kacha -wawa - przeczytaj post 37 moderatora. Quote
zalewscy Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Dredzik na allegro jeszcze tylko fotki dołącze, ale narazie net mi chodzi strasznie wolno :oops: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=154873419 Quote
malawaszka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 kacha_wawa napisał(a):A za jakiś czas znowu zalewscy będą wystawiać sznaucerki na allegro, oczywiście za 350 zł... Nic więcej nie napiszę, kto czytał wcześniej powinien wiedzieć o co chodzi... to może zamiast gadać pomożesz znaleźć jak najszybciej nowy dom dla niego żeby uniknąć takiej sytuacji???? :roll: Quote
zalewscy Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Waszko czy tekst na allegro może byc ?? Czy powinnam coś zmienić ?? Może dodać maila do Ciebie ??? Quote
Majaa Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='wanda szostek'] Majaa!!! Przybiegnij tu mini sznaucerek ślepy woła o pomoc. Dostałam dopiero link od Ciebie, Wando! Pomyślimy ... Pogadam z moją pracownicą, która mnie pytała kilka dni temu o sznaucerka właśnie ..., co prawda miał być młody ....ale może w tej sytuacji No i wówczas i diagnostykę, by się dało załatwić na miejscu ;) Proszę więcej zdjęć najszybciej, jak się da, (mail : mada-1000@wp.pl), bo w firmie jestem jutro rano tylko i mam szansę porozmawiać z Moniką, a później dopiero w nocy gdzieś pewnie się dorwę do netu! Quote
wanda szostek Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 No to trzymajmy kciuki, bo domek byłby wymarzony . Może też stałby się cud i piesek jeszcze świat by zobaczył. DZIEWCZYNY JUTRO WSZYSTKIE KCIUKI ZACIŚNIĘTE I INTENCJE ZA DOBRY DOMEK Zdjęcia bardzo potrzebne. Sesja zdjęciowa. Quote
zalewscy Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Przykro mi bardzo ale jedyne zdjęcia jakimi dysponuje to te które już są w wątku :-( . Właśnie je wysyłam ! Nowe dopiero jutro wieczorem :-( Quote
zalewscy Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Wysłałam fotki na majaadamiec.visus@wp.pl i na mada-1000@wp.pl ! Teraz mocno trzymamy kciuki !!!!! Quote
malawaszka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='zalewscy']Waszko czy tekst na allegro może byc ?? Czy powinnam coś zmienić ?? Może dodać maila do Ciebie ??? możesz dodać mojego maila adopcje[małpa]sznaucery.rix.pl możesz też na dole dopisać, że inne sznaucery czekają na www.sznaucery.rix.pl - może przy okazji inny sznaucerek znajdzie domek tekst jest ok, ale przejrzyj go jeszcze i popraw błędy - zawsze to lepiej wygląda bez :cool1: aha no i dopisz, że zastrzegamy sobie prawo wyboru najlepszego opiekuna i że zalicytowanie nie jest równoznaczne z prawem nabycia psa Quote
Majaa Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Informacje przekazane Zdjęcia się drukują ! Teraz wszystko zależy od TZ pracownicy :roll: Trzymajmy kciuki, ale może uda się Jej przekonać Go na tymczas chociaż Quote
zalewscy Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Majaa napisał(a):Informacje przekazane Zdjęcia się drukują ! Teraz wszystko zależy od TZ pracownicy :roll: Trzymajmy kciuki, ale może uda się Jej przekonać Go na tymczas chociaż Kiedy będzie coś wiadomo ??? Quote
malawaszka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Majaa napisał(a):Informacje przekazane Zdjęcia się drukują ! Teraz wszystko zależy od TZ pracownicy :roll: Trzymajmy kciuki, ale może uda się Jej przekonać Go na tymczas chociaż ahhh trzymam z całej siły :kciuki: - domek dla tego psiaka to byłby najcudowniejszy prezent noworoczny :kciuki: Quote
zalewscy Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Potraktowałam dziś Dredzika maszynką, udało mi sie wyrównać sierść, niestety nie pozwolił sobie ostrzyc głowy :eviltong: , mały przystojniak się zniego robi :loveu: Quote
Recommended Posts