Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już to zrobiłam wspólnie z innymi poszkodowanymi osobami.
Dodam, że nasze schronisko jest przepełnione do granic możliwości, w boksach jest po 8- 9 psów.

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A niech to........

Kochani,dawajcie foty małych psiaczkow zrobimy im zbiorowe allegro i beda miały szanse na dom.

Macie moze sunie czarna kudłata tak do 6kg? jak mniejsza to lepsza

Posted

lika1771 napisał(a):
A niech to........

Kochani,dawajcie foty małych psiaczkow zrobimy im zbiorowe allegro i beda miały szanse na dom.

Cioteczko,ty jesteś niesamowita w tej chęci niesienia pomocy tym biednym pieskom...!Dzięki takim osobom jak ty,widać błysk światełka w tym długim i mrocznym tunelu...

Posted

Bogusik napisał(a):
Cioteczko,ty jesteś niesamowita w tej chęci niesienia pomocy tym biednym pieskom...!Dzięki takim osobom jak ty,widać błysk światełka w tym długim i mrocznym tunelu...

Dziekuje bardzo kazda z nas tutaj na dogo robi co moze zeby tym bieda pomoc.......

Posted

[quote name='lika1771']A niech to........

Ten mi leży na sercu- obojetny, zrezygnowany staruszek, który przeprasza, że żyje.... :(

a kudłata mała sunia, znalazłaby sie na pewno; poproszę koleżanki o pomoc i sama zrobię rekonesans

Posted

[quote name='Diana S']koska ile ma latek ten psiaczek? i ile siedzi w schronie ?

to Duduś (tak go nazwałam), może mieć ok. 10 lat jest na pewno od kilku miesięcy :(
Kolejny porzucony psi staruszek, zagubiony, zrezygnowany smuteczek. Widać jak bardzo tęskni... Nieśmiało podchodzi do człowieka, aby móc się wtulić. Jest bardzo zagubiony, ale szuka kontaktu. Uległy w stosunku do innych zwierząt. Maluch potrzebuje tylko spokojnego i ciepłego kąta na stare lata.
Waży ok. 7 kg. Można wziąć go pod pachę, mieści się na kolanach. Jednym słowem jest małym, niekłopotliwym stworzeniem.
Pomóżcie mi w adopcji tej biedy proszę :placz:

Posted

Nie wiedziałam, że Panna Zuzanna ma własny wątek :D

Na prośbę Koski dałam ogłoszenie ws. Zuzi w nadziei, że poszczęści się jej, podobnie jak innym naszym psiaczkom no i przeczucie mnie nie zawiodło, ale sposób, w jaki zachował się schron jest karygodny!

Mam nadzieję, że Pani poczeka jeszcze trochę na naszą Zuzię.....

Posted

martasekret napisał(a):
Nie wiedziałam, że Panna Zuzanna ma własny wątek :D

Na prośbę Koski dałam ogłoszenie ws. Zuzi w nadziei, że poszczęści się jej, podobnie jak innym naszym psiaczkom no i przeczucie mnie nie zawiodło, ale sposób, w jaki zachował się schron jest karygodny!

Mam nadzieję, że Pani poczeka jeszcze trochę na naszą Zuzię.....

Niestety.... :(
Pani nie odezwała się, była fajna i zdecydowana, ale prawdopodobnie wzięła innego psiaka, więc szukamy dalej.... Jak widzisz nie zależy im na adopcjach. Przy czym ten przypadek nie jest pierwszy.

Posted

[quote name='lika1771']Koska fotki Dudusia bedziemy ogłaszac i zobacz mała kudłata czarnuszke czym mniejsza tym lepiej tylko musi byc kudłata.

Lika, a może być chłopak? no taki pocieszny :) nie ma go (chyba adpotowany)

Posted

No swietny,ale własnie chodzi o malutka kudłata suczke.

Naprawde sa tam sliczne psiaczki tak jak mowiłam poprosze o zrobienie zbiorowego allegra tylko potrzebuje troche info o psiaczkach i fotki

Posted

Lika, prześlij mi proszę Twojego maila na pw- prześlę foty maluchów z opisami. Allegro jest zapewne płatne więc również rozliczę się grzecznie :)

Cieszę się każdym dodatkowym ogłoszeniem dla maluchów, dziękuję! :loveu:

Posted

lika1771 napisał(a):
Koska nie posiadam maila wiec moze wstawisz tutaj na tym watku?Zuzka sie napewno nie pogniewa.......

OK. Szykuje się do wstawiania :) Ale za allegro płacę i już.
Powinnam chyba zmienić tytuł zuzkowaty i do wątku dopisać inne 'niskopodłogowce' z Promyka?