KOSKA Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 Już to zrobiłam wspólnie z innymi poszkodowanymi osobami. Dodam, że nasze schronisko jest przepełnione do granic możliwości, w boksach jest po 8- 9 psów. Quote
lika1771 Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 A niech to........ Kochani,dawajcie foty małych psiaczkow zrobimy im zbiorowe allegro i beda miały szanse na dom. Macie moze sunie czarna kudłata tak do 6kg? jak mniejsza to lepsza Quote
Bogusik Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 lika1771 napisał(a):A niech to........ Kochani,dawajcie foty małych psiaczkow zrobimy im zbiorowe allegro i beda miały szanse na dom. Macie moze sunie czarna kudłata tak do 6kg? jak mniejsza to lepsza Cioteczko,ty jesteś niesamowita w tej chęci niesienia pomocy tym biednym pieskom...!Dzięki takim osobom jak ty,widać błysk światełka w tym długim i mrocznym tunelu... Quote
lika1771 Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Bogusik napisał(a):Cioteczko,ty jesteś niesamowita w tej chęci niesienia pomocy tym biednym pieskom...!Dzięki takim osobom jak ty,widać błysk światełka w tym długim i mrocznym tunelu... Dziekuje bardzo kazda z nas tutaj na dogo robi co moze zeby tym bieda pomoc....... Quote
Anula Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 A czy ktoś jest w stanie pomóc na Pomorzu w tej sprawie. http://www.dogomania.pl/threads/216073-APEL-pies-w-Redzie-cocer-spaniel-na-%C5%82a%C5%84cuchu!!-bez-wody-i-jedzenia!/page3 Quote
KOSKA Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 [quote name='lika1771']A niech to........ Kochani,dawajcie foty małych psiaczkow zrobimy im zbiorowe allegro i beda miały szanse na dom. Macie moze sunie czarna kudłata tak do 6kg? jak mniejsza to lepsza Ten mi leży na sercu- obojetny, zrezygnowany staruszek, który przeprasza, że żyje.... :( a kudłata mała sunia, znalazłaby sie na pewno; poproszę koleżanki o pomoc i sama zrobię rekonesans Quote
Diana S Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 koska ile ma latek ten psiaczek? i ile siedzi w schronie ? Quote
Lumix Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 podobieństwo staruszka z awatarem Diana S niezaprzeczalne;););) Quote
KOSKA Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 [quote name='Diana S']koska ile ma latek ten psiaczek? i ile siedzi w schronie ? to Duduś (tak go nazwałam), może mieć ok. 10 lat jest na pewno od kilku miesięcy :( Kolejny porzucony psi staruszek, zagubiony, zrezygnowany smuteczek. Widać jak bardzo tęskni... Nieśmiało podchodzi do człowieka, aby móc się wtulić. Jest bardzo zagubiony, ale szuka kontaktu. Uległy w stosunku do innych zwierząt. Maluch potrzebuje tylko spokojnego i ciepłego kąta na stare lata. Waży ok. 7 kg. Można wziąć go pod pachę, mieści się na kolanach. Jednym słowem jest małym, niekłopotliwym stworzeniem. Pomóżcie mi w adopcji tej biedy proszę :placz: Quote
lika1771 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Dudusiu.......... Koska dawaj wiecej fotek trzeba mu ogłoszen Quote
KOSKA Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 Mam tylko trzy foty, w sobotę dorzucę więcej. Dziekuję za pomoc:loveu: Quote
martasekret Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Nie wiedziałam, że Panna Zuzanna ma własny wątek :D Na prośbę Koski dałam ogłoszenie ws. Zuzi w nadziei, że poszczęści się jej, podobnie jak innym naszym psiaczkom no i przeczucie mnie nie zawiodło, ale sposób, w jaki zachował się schron jest karygodny! Mam nadzieję, że Pani poczeka jeszcze trochę na naszą Zuzię..... Quote
lika1771 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Koska fotki Dudusia bedziemy ogłaszac i zobacz mała kudłata czarnuszke czym mniejsza tym lepiej tylko musi byc kudłata. Quote
KOSKA Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 martasekret napisał(a):Nie wiedziałam, że Panna Zuzanna ma własny wątek :D Na prośbę Koski dałam ogłoszenie ws. Zuzi w nadziei, że poszczęści się jej, podobnie jak innym naszym psiaczkom no i przeczucie mnie nie zawiodło, ale sposób, w jaki zachował się schron jest karygodny! Mam nadzieję, że Pani poczeka jeszcze trochę na naszą Zuzię..... Niestety.... :( Pani nie odezwała się, była fajna i zdecydowana, ale prawdopodobnie wzięła innego psiaka, więc szukamy dalej.... Jak widzisz nie zależy im na adopcjach. Przy czym ten przypadek nie jest pierwszy. Quote
KOSKA Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 [quote name='lika1771']Koska fotki Dudusia bedziemy ogłaszac i zobacz mała kudłata czarnuszke czym mniejsza tym lepiej tylko musi byc kudłata. Lika, a może być chłopak? no taki pocieszny :) nie ma go (chyba adpotowany) Quote
lika1771 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 No swietny,ale własnie chodzi o malutka kudłata suczke. Naprawde sa tam sliczne psiaczki tak jak mowiłam poprosze o zrobienie zbiorowego allegra tylko potrzebuje troche info o psiaczkach i fotki Quote
KOSKA Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 Lika, prześlij mi proszę Twojego maila na pw- prześlę foty maluchów z opisami. Allegro jest zapewne płatne więc również rozliczę się grzecznie :) Cieszę się każdym dodatkowym ogłoszeniem dla maluchów, dziękuję! :loveu: Quote
lika1771 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Koska nie posiadam maila wiec moze wstawisz tutaj na tym watku?Zuzka sie napewno nie pogniewa....... Quote
Diana S Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Lumix napisał(a):podobieństwo staruszka z awatarem Diana S niezaprzeczalne;););) Nie bardzo rozumiem, o co Ci chodzi? Mozesz wyjasnic? Quote
KOSKA Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 lika1771 napisał(a):Koska nie posiadam maila wiec moze wstawisz tutaj na tym watku?Zuzka sie napewno nie pogniewa....... OK. Szykuje się do wstawiania :) Ale za allegro płacę i już. Powinnam chyba zmienić tytuł zuzkowaty i do wątku dopisać inne 'niskopodłogowce' z Promyka? Quote
Lumix Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Toż to wypisz wymaluj Joda z gwiezdnych wojen[quote name='KOSKA']Lika, a może być chłopak? no taki pocieszny :) Quote
KOSKA Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 co mojego Teriego porównujesz do pomarszczonego brzydala?:mad: Quote
lika1771 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Koska co tam u naszej Zuzki?No i czekam na fotki Quote
Recommended Posts