Behemot Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Strasznie fajny tor agility zrobiłaś u siebie na podwórku :lol: Widać, że sunia z jest Tobą szczęśliwa i spełniona :loveu: Żałuję, że nie mam domu -też bym sobie strzeliła taki tor, bo moja Sońka chyba też nadawałaby się do agility :lol: Quote
Asti Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Dziękuję, mam zamiar zrobić jeszcze huśtawkę, kładkę i palisadę, a właściwie uprosić tatę ;) bo to on robi mi przeszkody ;) Quote
Asti Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Eee, bez przesady, ona mogłaby jedynie zdobyć pierwsze miejsce w konkursie na najbardziej szczekliwego psa ;) "Overy" http://www.youtube.com/watch?v=tMxWYEXUYwk Nie wiem, dlaczego wyszło tak ciemno :( I nie wiem skąd wzięłam tę obciachową muzyczkę :D Eee tam, chyba nie jest taka zła :D A tu macie zdjęcie, jak Kulka się oblizuje :D *** Niedługo kupuję frisbee - materiałowe, i Competention :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Ale sweet :loveu::loveu::loveu: śliczna jest :) co do tej budowy ciała to nie wiem bo nie znam sie, wydaje mi sie ze ona m niej wiecej takie same są. I zastanawiam sie gdzie jej sie to miesci ze aż 8 kg... Quote
Samturia Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 yyy ja tam żadnej muzyczki nie słyszałam ;) ale fajnie filmik zrobiony! Quote
Chefrenek Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Chyba musiała dostać coś pysznego do jedzenia. Quote
Asti Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Zaznaczam, że Kulka nie lubi aportować, nie zwraca uwagi na rzucane przedmioty. A dziś... Doznałam dzisiaj szoku. Ćwiczyłam z Kulką agility, a właściwie pracę na odległość przy hopkach. Wkrótce zamieniłam nagrodę - smakołyk, na zabawę z psem zabawką po skończeniu toru. Musiałam nieźle się natrudzić, żeby ją rozbawić. Można by to nazwać drażnieniem Kulki nawet Po chwili Kulka była już pozytywnie nakręcona, skakała, szczekała = szalała. Rzucałam jej zabawkę, a ona biegła jak szalona za nią, jednak porzucała w połowie drogi. Po dalszym drażnieniu, Kulka nie chciała juz oddać zabawki Co się nie zdarza, bo Kulka jej nawet do pyska nie chciała wziąć! Uciekła mi z nią pod samochód z zadowoloną miną. Wkrótce Kulka biegła po zabawkę W CZASIE, nie PO rzuceniu zabawki. Szła ładnie w moim kierunku i zabawkę zostawiła gdzieś metr ode mnie i czekała na pieszczoty. Myślę, że to duży sukces Raz nawet ładnie usiadła przede mną i czekała aż wezmę od niej zabawkę Ale po tym niezwykłym wydarzeniu Kulce odechciało się zabawy, więc ją skończyłam. Poszłyśmy o tak do domu, bo wiatr był taki, ze głowę chciało urwać A ja jestem bardzo z Kulki zadowolona Quote
Samturia Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 oooo... Brawa dla Qlki :D:D:D Łapa lubi wszystko co lata :D Quote
Xiara Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Samturia napisał(a):oooo... Brawa dla Qlki :D:D:D Brawa, brawa ;) :klacz: Oo.. Widzę, że nowy bannerek i avatar! :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 hej:* śliczny masz avatarek i baner sama robiłaś?? :) Quote
Asti Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Tak:oops: Przepraszam, że tak mało piszę, ale jestem chora i większość czasu spędzam w łóżku:cool3: Niedługo "overy cz. 2":evil_lol: Quote
Xiara Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Asti napisał(a):Tak:oops: Przepraszam, że tak mało piszę, ale jestem chora i większość czasu spędzam w łóżku:cool3: Niedługo "overy cz. 2":evil_lol: Szybkiego powrotu do zdrowia! ;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Choróbsko blee... ja też chora byłam.... ale juz wracam do siebie :) Tobie życze tego samego co moja przedmówczyni :):):):) Quote
Asti Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Przepraszam bardzo, że mnie tak długo nie bylo. Nie mam dla Was overów, jest inny filmik :) Proszę :) Mam dziś dla Was parę fotek Tym razem bez flesza ale trochę niewyraźne Zgadnijcie, kto to? Pani świata: Mi się to zdjęcie z jakąś sytuacja kojarzy, ale do głowy przychodzi mi tylko: "Daj!" Gdy moja 5-letnia siostra zobaczyła tą przeróbkę powiedziała, że Kulka wygląda jak: KRÓLOWA GÓR (ekstra, co?) A tu coś specjalnego. Nad tym pracowałam ponad godzinę i ten filmik bardzo mi sie podoba "Wspomnienie jesieni", "Kulka" i "Rekord skoku Kulki" http://www.youtube.com/watch?v=sSHVasULL4U I ta moja ulubiona piosenka... Ach... RYDWANY OGNIA I to wszystko na dziś Pozdrowienia, Agata Quote
olekg89 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Ty smarkulo!Ile ty masz lat! Żartuje, zajefajny filmik!!!!!!!!!!masz talenta no i kUlka tyż:) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Agata jestem pod wielkim wrażeniem... Kulka to mała psina o wielkich możliwościach.... normalnie jestem z niej dumna :lol: PS. mozesz udzielić mi kilku wskazówek jak zmontowac taki filmik :>:> Quote
agara Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Zdjęcia są naprawde słodkie:) Ale niestety, mam coś zepsute na komputerze i ładuje mi się filmik tylkod do połowy, a potem wraca na początek.. i tak ciagle i wszędzie...:( POzdarwiam, i zapraszam do siebie, Agata:) Quote
Xiara Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Kuleczka.. :loveu: Śliczne fotki, no i oczywiście filmik;) Pozdrowionka dla was ;) Quote
Asti Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Dziękuję wszystkim! Aha, za co ta smarkula?:evil_lol: _ChiQuiTa_ napisał(a):Agata jestem pod wielkim wrażeniem... Kulka to mała psina o wielkich możliwościach.... normalnie jestem z niej dumna :lol: PS. mozesz udzielić mi kilku wskazówek jak zmontowac taki filmik :>:> Nie wiem, czy masz może Windows XP, ale powinien tam być program "Movie Maker" (wpisz w wyszukiwarce). I potem jest już z górki. Trzeba importowac potrzebne obrazy, czy filmy, muzykę. I jest wiele możliwości - przejścia, efekty wideo itd. Gdy prezentacja jest gotowa to: Plik -> Zapisz plik filmowy Żeby odtwarzało to jako normalny film. Nie przenoś filmików, ani obrazów, które używasz do prezentacji przed zapisaniem jako plik filmowy, bo pojawią Ci się wtedy czerwone krzyżyki zamiast filmu:lol: Quote
Recommended Posts