Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 905
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bellatriks napisał(a):
Hehe, zgadnij który plakat nad Twoim łóżkiem podoba mi się najbardziej? :diabloti:
(ale trudne...:eviltong:)

No faktycznie trudne...nie mam pojecia :lol: Nie no... pewnie że z borderkami !! :multi:;)

Posted

Witam
Przejrzałam fotki. Piękna modelka, ładne plenery i dobra ręką do fotografowania ( sprzęt też pewnie nie byle jaki ;) )
Dobrze, że zapewniasz jej zajęcie - w końcu to bordery kochają najbardziej :)

czekam na jeszcze :)

Posted

Miga napisał(a):
Witam
Przejrzałam fotki. Piękna modelka, ładne plenery i dobra ręką do fotografowania ( sprzęt też pewnie nie byle jaki ;) )

Dziekujemy za miłe słowa ;) Aparat nie najlepszy - jakość zdjęć zalezy od dnia i pogody ( jak widać na zdjęciach które przed chwilka wstawiłam - początek bardzo ładny bo słoneczko świeciło, a potem zaczło i kicha :shake: ) ale moja reka tez ma wprawę :lol:

Posted

Super fotki Marta:loveu::loveu:,jak tylko się ociepli i będzie wiosna to muszę na sesyjkę z Ulą się ugadać to i my pokazemy co umiemy :razz:,a ja czekam na więcej fotek frizbowych Pozdrowienia od mudików( w tym jednego frizbowego maniaka;-) )

Posted

Nie ma co się bać! :lol:

Dla wprawy możesz przykładowo wyklikać np. siad, albo podawanie łapy
...tego chyba nie sposób zepsuć! - a jak pouczysz psa od nowa...
np. kształtując to podawanie łapki - czekasz z klinięciem aż zacznie
coś łapką ruszać, potem lekko podnosić, coraz bardziej itd. to nawet
nauczysz ją troche klikerowego kombinowania :cool3:

Posted

Anza&Hacker napisał(a):
Co Ty chcesz?! - filmik obrobiony pierwsza klasa! :cool3:

Dzieki ;) ale nie wyszedł mi początek bo na jednym klipie jest napisane : "szarpanie sie sznurkiem", a chwilkę potem "klikamy" i nie potrafiłam tego usunąć więc tak zostawiłam:lol: