Madzika Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Zajefajne foty.. zajebista obroża (fioletowa :loveu::loveu::loveu::loveu:) Quote
Marta & Figa Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Dziekujemy za miłe słowa :wink: Parę dni temu w naszym domu pojawił się rudy kocurek. Był on uratowany z ogródków działkowych, ich matka została otruta, a kocięta nigdy nie miały kontaktu z człowiekiem. Postanowiłam jednego wziaść do siebie ( było to o tyle łatwe bo kocię wypadło z kryjówki i nie miało do kad uciec ) i na własna rękę poszukać mu domu. Po 2 dniach okazało sie że kocurek jest chory na kocią grype i wymaga leczenia :cry: Wtedy zapadła decyzja - kot zostaje u nas :wink: :D Figa z nim dogaduje się swietnie. Kot jeszce trochę sie boi ( w koncu dopiero tydzien u nas jest :wink: ) ale bardziej nas niż psa :lol: jak się czegoś przestraszy to ucieka do Figi :lol: Mi się wydaje, że troche traktuje Figę jako swoją matkę :wink: A oto zdjęcia : PS. Jutro wyjezdzamy nad morze ( oczywiście z kotkiem i psem :lol: ) bardzo jestem ciekawa jak Figa zareaguje na taka ilosć wody i piasku :lol: jak będę miała dostęp do internetu to postaram się wstawić parę zdjęć :wink: Quote
Marta & Figa Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 evanescence napisał(a):hallo a gdzie reszta fot Narazie nie mam zabardzo czasu ale po powrocie z wakacji postaram sie nadrobic zaleglosci;) Quote
Marta & Figa Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Wczoraj wrociliśmy znad morza. Bałam się,że Figa bedzie się bała fal, a ku mojemu zdziwieniu fale były największą rozrywka na plazy. Figa cały czas na nie polowała :lol: Najfajniejsze były te które właśnie rozbijały się o brzeg :wink: Fajne były takze patyczki, a po kazdym wyjściu z wody było tażanie się w gigantycznej "piaskownicy" :lol: A oto pare zdjęć ( oczywiście będzie ich więcej bo mam ich bardzo duzo, a na raz nie chce mi się ich wstawiać :wink: ) : Quote
Anza&Hacker Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Fotki z nad morza śliczne, a kociątko to już w ogóle fenomenalne! Te jego niebieskie oczęta i ta milośc do Figi! :loveu::loveu::loveu: ps. w jednym poście według nowego regulaminu może być tylko 5 zdjęć! Quote
Olusia Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Śliczna ona jest :bluepaw: Uwielbiam bordery :bluepaw: Quote
Marta & Figa Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 I ostatnia porcja zdjęć z nad morza :wink: :D zdjęcia z ruchomych wydm :D Quote
Madzika Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 ELO ZDRADZ TWÓJ PAPTENT NA TAKĄ sieść:lol: AKI mi całkiem wyłysiał i nie myśli skoczyc:shake: a figa widze juz odrasta a przy okazji wedlug nowego reg tylko 5 fot możesz miec w poscie Quote
bellatriks Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 śliczna Figa! Tylko przestrzegaj regulaminu, bo jak nie, to mod Ci pozamienia nadwyżkę zdjęć na linki.. (max. 5 w 1 poście, ale ilość postów ze zdjęciami jeden pod drugim nieograniczona) PS. Jak to możliwe, że jest jeszcze jakaś borderowa galeria, której nie mam w "Subskrypcjach"? :eviltong::diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Witajcie :multi: My się chyba znamy z forum czterypieskielapy hmm? :multi: Uwielbiałam na tamtym forum oglądac wasze poczynania, bardzo się cieszę że znalazłam was na dogo :multi: http://aycu29.webshots.com/image/23348/2002949613869639585_rs.jpg Przepiękne fotki :loveu: Quote
Czoko Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Dziękuje bardzo Martusiu za odpowiedź na temat Bordera i błony pławnej. Natychmiast przyszłam z wizytą i oglądnęłam kilka stron Waszej galerii ze zdjęciami cudnej Figi. Poszukiwania Borderów zaczęłam wczoraj po spotkaniu pierwszego pieska, którego zobaczyłam! Tamten piesek miał uszka czasem stojące czasem leżące tak jak u Figi. Zawsze inaczej się zwiedza Galerię jeśli Ktoś się do mnie odezwał w jakiś sposób. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie Ewa&Choco Quote
Marta & Figa Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Kolejna porcja zdjęć ;) Tym razem z Sopotu :wink: szukamy skarbu :lol: :wink: plażowe szaleństwa Figi i Szafira PS. Przepraszam za jakość zdjęć. Były one robione o 6 rano dlatego są takie ... bure, mgliste :wink: Quote
:: FiGa :: Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Wcale nie bure, sa piekne :loveu: Świetna zabawa :klacz: Regulamin dogomanii mówi że można wstawic góra 5 zdjęc na posta ;) Quote
Marta & Figa Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Figa i Thai tak razem śpią :) a tak razem rozrabiają :D :lol: http://youtube.com/watch?v=15k8VmyT8dM Quote
Anza&Hacker Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Widze pies z kotem świetnie Ci sie dogadują :loveu: Więcej fotek dawać! :multi: Quote
:: FiGa :: Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Kiciuś jest taki sam jak nasza Rudzikowa :loveu: Piekne fotki :loveu: Quote
Marta & Figa Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Tak wyrosło nasze rude "maleństwo" ;) Z Figuśką :) Tak razem spią :D Mój kochany łysolec :wink: :lol: Pozdrawiam ;) Quote
Olusia Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 http://aycu26.webshots.com/image/28065/2003502557830885632_rs.jpg Ale się kochają, śliczne ! :loveu: Quote
Kati Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 fotki rewelacyjne, miło sie ogląda taki zgrany duet. :loveu: Quote
Marta & Figa Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 W weekend bylismy na wsi. Figa jak zwykle dostała korby na widok ogródka ( cały dzień na nim siedziała ) który był dosyć spory i było na nim jeziorko. Biegała w tą i spowrotem wzdłuz strumyka i pływała w stawie :wink: Szalała i szalała :lol: ale lubię na nią patrzec jak biega i pyszczek jej sie smieje. Jak wróciliśmy w niedzielę wieczorem to padła :lol: Zdjęc mam pełno więc będę wstawiała turami ;) odpoczynek w strumyczku :lol: komenda: "do góry" z koleżanka Brendą krówki włączył sie instynkt :lol: z 3-miesięczną koleżanką mastifką :wink: i widoczki 8) CDN Quote
Anza&Hacker Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Śliczny mastiffek, śliczny strumyczek - i cuuudachna Rogonia! :loveu: Quote
Recommended Posts