Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 905
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

shangri_la napisał(a):
witajcie :lol:
pozwoliłam sobie tu wrzucic slalomująca Fiśke :loveu: co mój facet ją uchwycił na fotce :p

pozdrawiam

Dzieki :D Super fota ( widać, ze nie umiemy slalomu :oops: ) ;)

Posted

Filmiki baaardzo fajne :cool3:

Hacker też tak się zachowuje po kąpieli - tylko nie wydaje z siebie takich dźwięków - za to więcej robi głópawkowych galopów :razz:

...a co do sztuczek -> myśleliście może o "tańcu z psem"? :cool1:

Posted

Z uwagi na to, że jest ładna pogoda spędzamy na dworze więcej czasu niz zwykle ;) czasami wezme aparat i porobie pare fotek. Oto fotki z ostatnich słonecznych spacerków :D
Figa hipnotyzuje piłeczkę

pozycje wystawowe

hop

slalom

frisbee

zabawa patyczkami :lol:

pasiemy kolege :lol:

pozujemy

Pozdrawiam :wink:

Posted

Anza&Hacker napisał(a):
...a w czym będziecie brać udział - long, mini, czy może jednak freestyle?! :diabloti:

My bierzemy udział w Young Dog ( gdzie są 2 rundy freestyle i jedna MiniDistance ) i w SuperMiniDistancie ;)

• 3 weeks later...
Posted

W nocy z niedzieli na poniedziałek wróciłam z zawodów frisbee, które odbywały się w czechach. W trakcie zawodów było strasznie gorąco - temperatura przekraczała 30 stopni :( dobrze że koło terenu, na którym odbywały się zawody płynała mała rzeczka - tam psy mogły się ochłodzić. Figa prawie cały czas siedziała w klatce, a w przerwach pływała w wodzie. Natomiast ludzie musieli siedzieć cały dzień na pełnym słońcu topiąc się z gorąca Do domu wróciłam cała spieczona słońcem ale za to jaka szczęśliwa . Figa zajeła 2 miejsce w Time Trialu i 3 miejsce w MiniDystansie :)Jestem z niej bardzo dumna bo pomimo tego upału dawała wszystko z siebie - spisała się świetnie No to wstawię parę zdjęć. Autorka zdjęć: Monika :) Ja z Figulcem w oczekiwaniu na swoja kolej :

a tu juz po :)

Figa z Jasperem

Wiem, że niektóre zdjęcia sa zadoze ale to dlatego że sa ściągane z innego forum ;)

• 3 weeks later...