Kinia Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 OOooooo ile frisbowych zdjęć:loveu: Świetne są! http://i863.photobucket.com/albums/ab198/mereszka/dcdc%20sobota%203/IMG_8989.jpg o właśnie się dzisiaj tego uczyłam;) Quote
Shaunell Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Ooo, fotki! http://img40.imageshack.us/img40/9429/figa.png To mi się podoba... Tulimy... :loveu: http://img291.imageshack.us/img291/6294/figaa.png O i Zeciak nawet się załapał :cool3: Quote
Dynamique Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 :loveu::loveu::loveu: :loveu: Uwielbiam Fige frisbową :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Od-Nowa Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 chyba jeszcze to zdjęcie się tu należy?? czy to ten drugi czekoladek...?..... Quote
Shaunell Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 To ja może wstawię moje niezbyt ciekawe fotki z Brennej... Fiśka czeka na frissbowanie: I frissbuje (wszystkie fajne fotki, czyli te w skokach itp, były niewyraźne, dlatego wstawię niestety nieciekawe): Coraz bardziej mi się podobacie! Chyba następnym razem muszę podejść. PS: Filmik potem. A teraz Zetka (tylko dwie focie ): Szkoda, że uszka klapły... I tyle. Mam nadzieję, że się Wam podobają, chociaż każdy wie, że mam antytalent do robienia zdjęć... :oops: Quote
Dynamique Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Zetka :kiss_2: Figa :kiss_2: Ahh te Bordery :lol: Potrafią człowiekowi namieszać w głowie :lol: Quote
Marta & Figa Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Od-Nowa bardzo ale to bardzo dziękuję za zdjęcia! bardzo mi się podobają ;) jeszcze nikto mi nie zrobił zdjęcia jak skacze aby wyrzucic dysk - jest swietne :cool3: border_collie&westie wielkie dzięki za Fiśkowe i Zeciakowe zdjęcia, super pamiatka z wakacji ;) [quote name='border_collie&westie']Coraz bardziej mi się podobacie! Chyba następnym razem muszę podejść. bardzo sie cieszę ;) szkoda, ze nie podeszłaś, następnym razem się nie wahaj tylko zagadaj :) [quote name='border_collie&westie']PS: Filmik potem. głównie ćwiczyłyśmy 1 rzecz, pierwszy raz więc filmik nam nie potrzebny Quote
Shaunell Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 Marta & Figa napisał(a): border_collie&westie wielkie dzięki za Fiśkowe i Zeciakowe zdjęcia, super pamiatka z wakacji ;) bardzo sie cieszę ;) szkoda, ze nie podeszłaś, następnym razem się nie wahaj tylko zagadaj :) głównie ćwiczyłyśmy 1 rzecz, pierwszy raz więc filmik nam nie potrzebny Ok, nie ma za co, sama przyznaj, że mam antytalencik, a jakby tego mało słabiutki aparacik :oops: Może i na DCDC podejdę, bo wiesz, nie należę do osób śmiałych :oops: Jeśli nie chcesz filmiku - nie muszę :lol: Quote
zetah Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Dwie takie fotki z brennej ;) Marta i Fiś Zeta wystawowo pozdrawiamy Quote
sandrulka Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 dawno mnie u Was nie było . http://img339.imageshack.us/img339/1788/dscn4582.jpg jak ona wyrosła:-o jak na drożdzach ! http://img6.imageshack.us/img6/7581/dsc1533i.jpg miło popatrzeć na taką piękną przyjaźń. pozdrawiam! Quote
Od-Nowa Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 nie ma za co ;) chętnie zobaczyłabym Was na żywo w bardziej kameralnym niż zawody miejscu :razz::cool3: trzymam kciuki za ME ;) sama marzyłam,żeby tam pojechać. słodzić już więcej nie będę... ale bardzo mi się podobają Wasze freestyle za tą dynamikę i wyprzedzanie psa. wklejałam też kiedyś Wasze zdjęcia z Chorzowa na wątku zawodów. Quote
Dynamique Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Świetne fotki. Tylko czemu zaledwie 2 ? :mad: Zecia jest przesłodka :loveu: Figa też :loveu::cool3: Quote
Marta & Figa Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 YouTube - Fiś i Zetka: rozmaitości bo raz na ruski rok trzeba coś wstawić ;) Quote
Dynamique Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Super. Widziałam już. Hanka pokazywała mi na GG :cool3: Rewelka. Agility też super. Macie startować we Wrocku ! :eviltong: Quote
Shaunell Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Świetne :loveu: Ale myślę, że masz więcej. No przynaj się :razz: A fimik też super! Quote
zetah Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 [quote name='border_collie&westie'] Ale myślę, że masz więcej. Może jutro będzie więcej. :razz: fajno że się podoba. Fiś i Zetka; rozmaitości on Vimeo <- tutaj wersja z muzyką, bo niestety youtube ją zjadł... :mad: Quote
Shaunell Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Z muzyką jeszcze lepiej niż taka cisza! :loveu: Quote
madziulik_13 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Świetny filmik ! Zawołałam rodziców żeby obejrzeli :cool3: mama była zachwycona urodą a tacie szczęka upadła jak zobaczył Figę w akcji :-o:loveu: A ostanie zdjęcie- przepraszam gdzie ten szczeniak którego mam na pulpicie ? :mad::oops: Quote
Alusia Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Świetny filmik.... Figa jest moją faworytką :loveu: Quote
Od-Nowa Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 dzięki dziewczyny za spotkanie ;) na zachętę wkleję jedno zdjęcie, więcej może po pracy będzie. Quote
Recommended Posts