Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 905
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dynamique']Jaki Jasper jest podobny do Lucka :loveu::evil_lol:
no to przecież mówiłam ci wiele razy... Lucek to taki młodszy klon Jasperka :lol:

Fiskowe na hopeczkach ;)

i dla Dominiki ... Jasperek :loveu:

Posted

no to przecież mówiłam ci wiele razy... Lucek to taki młodszy klon Jasperka :lol:

Ja też od razu tak stwierdziłam jak tylko zobaczyłam Jasperka na seminarium, pomyślałam sobie drugi Lucki
A moze to odwrotnie - są dwa Jasperki:eviltong:

Foty cudowne, ( a ja się już Brennej nie moge doczekać)

Posted

A u mnie jeszcze jest śnieg :angryy: (topi się już, wreszcie! :cool3: nie lubię zimy :lol:).

Fiśka świetna jak zwykle, ładnie wygląda na śnieżnym tle :loveu:

Posted

Rottie napisał(a):
A u mnie jeszcze jest śnieg :angryy: (topi się już, wreszcie! :cool3: nie lubię zimy :lol:).

u mnie za oknem coś białego lezy na trawniku ale do okoła kałuze i błoto :shake:
ja chce już wiosne! :lol:

Posted

Marta & Figa napisał(a):
u mnie za oknem coś białego lezy na trawniku ale do okoła kałuze i błoto :shake:
ja chce już wiosne! :lol:

A u mnie po śniegu i wszędzie stoi woda na trawnikach ! :angryy::angryy::angryy:
Zmagania Borderomaniako-frisbiaków :angryy::angryy::angryy: Ja chcer na frisbee bez wzgledu na to ile mam gorączki tylko niech tej wody nie będzie :shake::shake::shake:

Posted

Dynamique napisał(a):
A u mnie po śniegu i wszędzie stoi woda na trawnikach ! :angryy::angryy::angryy:
Zmagania Borderomaniako-frisbiaków :angryy::angryy::angryy: Ja chcer na frisbee bez wzgledu na to ile mam gorączki tylko niech tej wody nie będzie :shake::shake::shake:

u mnie teraz to samo... wszędzie stoi woda :shake:
a pies nie łapał frisbee od 3 tyg i chyba szybko sobie nie połapie patrząc przez okno... :shake:

olekg89 napisał(a):
Troche futra zgubiła czy mi się zdaje?:cool3:

trochę DUŻO :lol:
ale powoli wracamy do poprzedniego stanu hehe ;)