Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 905
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rottie napisał(a):

W sobotę i niedzielę będę w Artemisie, przyjedź z Fiśką :p

Super :p Przyjade w niedziele bo w sobote odrabiamy jakiś dzień i całą szkoła idziemy do kina :/ aaa napisz o której godzinie jest przedszkole bo nie pamietam :roll:

Posted

Filmiku jeszcze nie mamy :eviltong:
musza wam wystarczyc zdjecia :lol:

Ostatnio zaczełyśmy jezdzić do stajni :roll: Figa boi sie/ czuje respekt do koni więc zaczełyśmy się z nimi socjalizowac :lol: a pańcia ma z tego wielką radoche bo kocha konie prawie tak samo jak psy :lol:
Musze wam powiedzieć, ze byłam w ogromnym szoku :shock: po 2 razach kilkugodzinnego pobytu "przy koniach" Fisiek pięknie się na mnie skupia i w wiekszości przypadków ma w nosie konie :mrgreen: tym bardziej jak trzymam końskie skamosie :lol: za nimi wprost szaleje :shock: :lol:
Bardzo sie cieszę bo mam dostep prawie w kazde miejsce stajni i ogrom pastwick do ćwiczenia z psem za co musze podziekować mojej kolezance z klasy, która ma tak 2 swoje konie i cierpliwie nas zaprasza, a nawet robi nam piękne fotki :twisted: a oto dowód :

zdjęcia autorstwa Jessiki Boroń ;)
Jutro postaram sie wstawić zdjecia z frisbee niestety imageshack sie wiesza :( wiec troche to potrwa ;)

Posted

Wiem ale niestety nas nie będzie :-( wczoraj dopadła mnie grypa...nie dam rady :shake: Mam nadzieję, że wykuruję się w tydzień i spotkamy się w niedziele na placu ( bo sobota to św. zmarlych ) ;)

• 2 weeks later...