Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 905
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Kamcia_14
Posted

Ale piesek :loveu:. słodziotki :

PS. wesołych swiąt i oczywiście zapraszamy do nas do galeri :loveu:.

Posted

Witaj - miło widzieć kolejnego BC tutaj!:bigcool::Cool!::bigcool:
Piesek jest naprawde słodziak:loveu:

Piszecie się na przyszłość na coś prócz frisbee?:cool3:
No i mam nadzieje, że jeszcze jej tych talerzyków nie rzucasz i tylko rollery idą w ruch?:roll:

Posted

Piszecie się na przyszłość na coś prócz frisbee?:cool3:No i mam nadzieje, że jeszcze jej tych talerzyków nie rzucasz i tylko rollery idą w ruch?:roll:

Oczywiscie że nie rzucam jeszcze frisbee Fidze wysoko. Oprócz rollerów rzucam jej jeszcze takie niskie rzuty ( takie zeby nie skakała ;). Co do innych sportów niż frisbee to od tej soboty zaczynamy chodzic na zajęcia z agility :smile:
Pozdrawiam

Posted

Marta & Figa napisał(a):
od tej soboty zaczynamy chodzic na zajęcia z agility :smile:

hehe to sie może kiedyś tam spotkamy, ja chodzie z Bira od niedawna ale zazwyczaj w niedziele ( o ile wczesniej skoncze zajecia na uczelni :p ) pojutrze planujemy być tyle, że i tak wszystko zależy od pogody :evil_lol:

jak ja lubie borderki, sunia extra :cool3:
czekam na fotki :lol:

pozdrawiam

Posted

shangri_la napisał(a):
hehe to sie może kiedyś tam spotkamy, ja chodzie z Bira od niedawna ale zazwyczaj w niedziele ( o ile wczesniej skoncze zajecia na uczelni :p ) pojutrze planujemy być tyle, że i tak wszystko zależy od pogody :evil_lol:

jak ja lubie borderki, sunia extra :cool3:
czekam na fotki :lol:

pozdrawiam

Fotki niedługo będą tylko niech pogoda się zmieni ;) . A co do agility to bardzo się ciesze. My jutro będziemy pierwszy raz ( tz. w sobote ) i w niedziele chyba też bedziemy :-)

Posted

W środe była tak piękna wiosenna pogoda ze nie mogłam się opszeć małego ( 2-godzinnego ) spacerku połączonego z sesją zdjęciową . A oto zdjęcia:
Zamiast owieczek pase ptaszki

Pogoń za piłeczką

Lekko wiał wiatr

A ku ku tu jestem :lol:

W całej okazałości - hipnotyzuje piłeczke

Ja nie robie sobie żartów - to naprawde są zdjęcia ze stycznia, a nie z wakacji :lol: :lol:

Pozdrawiam

Posted

na tych fotkach Figa wygada jak dorosła pannica :crazyeye: a dopiero przestalyscie chodzic na przedszkole
śliczne fotecki, ja tam wierze na slowo ze to stycznen, ale od wczoraj pogoda uz jest beznadziejna neistety- i znow nici z agility...

pozdrawiam

Posted

shangri_la napisał(a):

śliczne fotecki, ja tam wierze na slowo ze to stycznen, ale od wczoraj pogoda uz jest beznadziejna neistety- i znow nici z agility
pozdrawiam

To styczniowe zdjęcia chociaż wygladaja jak by były robione wiosna. Dzisiaj jest w miare ładna pogoda i wierze, że będzie agility. Troche wiatr wieje ale zato jak słoneczko świeci :multi: . Oby się nie rozpadało. Dziękuję za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam ;)