aeriel Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Dobrze, że ocieplają boksy, psinkom będzie przynajmniej trochę cieplej niż zeszłej zimy. Quote
kiyoshi Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Czy Ares był dzisiaj na spacerze? jak było???? Quote
choba Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 na spacerze na pewno był, ale żadnych szczegółów nie znam Quote
madzia.uje93 Posted October 20, 2012 Author Posted October 20, 2012 kiyoshi napisał(a):Czy Ares był dzisiaj na spacerze? jak było???? Widziałam, dzisiaj Aresa z Asią na spacerku, na porannych ogłoszeniach zachowywał się baaardzo grzecznie, tylko pieścił się z Asią z rozmarzeniem na pyszczku:D póżniej widziałam jak truchtał na spacer:) Nie wiem czy przesadzam albo mi sie wydawało, ale Aresik jakis chudszy mi sie wydawał i futerko miał jakby w gorszym stanie, nie wiem z kim jest w boksie i jak go tam psiaki traktują, przy następnej okazji podpytam p. Anię. Quote
kiyoshi Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 ojoj....to nie najlepiej:( Trzeba ruszyć z nowymi ogłoszeniami Aresa...dlatego pytanie do aeriel i innych osób, które dotąd promowały Aresa- jak wygląda sprawa jego ogłoszeń? czy są one uaktualniane itd? zamierzam zrobić mu ogłoszenia z nieco zmienionym opisem i uaktualniać je aż nie znajdzie domu. Myślę też bardzo poważnie o ogłoszeniu go w gazecie, tylko jest to dosyć ryzykowane, ze względu na jego teoretyczne 'problemy sikaniowe'. Co o tym myślicie? Ciesze się, że Ares dobrze czuje się z Asią:))))) jednak najwyższy czas by poszedł do domu! Quote
ewes Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 jeśli chodzi o ogłoszenia... to najlepiej co jakiś czas robić nowe ogłoszenia... bo te robione wcześniej mimo, że nadal są aktualne to "spadają" na dalsze strony i gubią się wśród tysiąca innych ogłoszeń... więc warto zrobić nowe ogłoszenia, tym bardziej, że jeśli będzie nowy tekst to nie będzie problemu z portalami typu tablica... ;) Quote
madzia.uje93 Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 Nie wiem kto wcześniej robił mu ogloszenia, ja nie zdążyłam, ale jutro zrobie nową firmówkę zawsze to coś, poprosze też o jej rozwieszanie! Co do tych teoretycznych 'problemów sikaniowych', to raczej praktycznych, wiemy jak Ares zachowywał sie w pierwszy dzien w nowym domu, ale trzeba wziąc pod uwagę, że nie dano mu tam szansy się zaaklimatyzowac, nie wiadomo więc jak będzie to wyglądało po np. tygodniu w nowym domu. Myśle więc że ogloszenie w gazecie to dobry pomysł. Quote
soboz4 Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 poczekaj z firmówką, jutro albo we wtorek będziemy mogli dać na niej swoje konto bankowe, wtedy ruszamy pełną parą z firmówkami. Chyba w tym tygodniu Iwona z Aniami pójdą załatwiać umowę na ogłoszenia z Dziennikiem Zachodnim. Quote
aeriel Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 soboz4 napisał(a):poczekaj z firmówką, jutro albo we wtorek będziemy mogli dać na niej swoje konto bankowe, wtedy ruszamy pełną parą z firmówkami. Chyba w tym tygodniu Iwona z Aniami pójdą załatwiać umowę na ogłoszenia z Dziennikiem Zachodnim. Super, będziemy mogli ogłaszać psiaki regularnie w gazecie! A co do ogłoszeń Aresa, odnawiam je regularnie, jak są bazarki ogłoszeniowe to staram się też zamawiać mu nowe. Na samej Tablicy.pl w jednym ogłoszeniu piesek ma 516 odsłon! Nie mam pojęcia dlaczego ludzie nie dzwonią :( Z Delmą jest podobnie, 672 odsłony w jednym tylko ogłoszeniu, a psina nadal w schronie :( Bambi - 503 odsłony. Ryguś - 791 odsłon. Bąbel - 315 odsłon. Wszystkie bez domu :( Quote
kiyoshi Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Zauważyłam jakiś czas temu, że liczba odsłon na tablica.pl naprawde nie przekłada się na nic. Najlepiej się sprawdzają ogłoszenia na morusku, doadopcji i chyba cafeanimal. Przygotowałam nowy tekst dla Aresa, trochę przydługi, ale nic nie zaszkodzi spróbować. Czekam z niecierpliwością na możliwość ogłaszania naszych psiaków w Dzienniku Zachodnim. Quote
kiyoshi Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 przygotowałam dla Aresa nowe ogłoszenia na kilku portalach z nowym tekstem i zdjęciem pyszczka jako główne. Może to zadziała, trzymajcie kciuki oto jedno z nich http://www.morusek.pl/ogloszenie/131242/ARES--zwykly-czarny-kundelek-o-wielkim-sercu-GAsNIE/ oby przyniosły mu wreszcie upragniony dom Quote
Romina_74 Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 [quote name='kiyoshi']przygotowałam dla Aresa nowe ogłoszenia na kilku portalach z nowym tekstem i zdjęciem pyszczka jako główne. Może to zadziała, trzymajcie kciuki oto jedno z nich http://www.morusek.pl/ogloszenie/131242/ARES--zwykly-czarny-kundelek-o-wielkim-sercu-GAsNIE/ oby przyniosły mu wreszcie upragniony dom piękny tekst Quote
madzia.uje93 Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 [quote name='kiyoshi']przygotowałam dla Aresa nowe ogłoszenia na kilku portalach z nowym tekstem i zdjęciem pyszczka jako główne. Może to zadziała, trzymajcie kciuki oto jedno z nich http://www.morusek.pl/ogloszenie/131242/ARES--zwykly-czarny-kundelek-o-wielkim-sercu-GAsNIE/ oby przyniosły mu wreszcie upragniony dom Dzięki Iza za zaangażowanie:) Nie wiem czy ten wzór firmówki to juz ostateczna wersja, może wstrzymam się jeszcze z jej robieniem do weekendu... A wie ktoś czy Ares byl we wtorek na spacerze? Quote
madzia.uje93 Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 Ehh i gdzie ten domek dla Aresa...?:-( Jak tylko znajdę chwile wolnego, od razu zabiorę się za nową firmówkę, oby to coś dało... Quote
kiyoshi Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Nowe ogłoszenia na razie nie dają efektu, jednak trzeba Aresikowi życzyć najlepszego i mocno wierzyć, że domek jest, czeka- tylko po prostu na razie Aresika nie odnalazł!!! pilnie trzeba gazety i firmówek... będźmy dobrej myśli i wierzmy, że na święta Ares będzie juz u siebie!!:) Quote
madzia.uje93 Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 Nareszcie mam troche wolnego, więc zaraz zabieram sie za firmówki:D Quote
madzia.uje93 Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 (edited) Firmówki gotowe, jest tylko mały problem bo przy drukowaniu zostają ucięte marginesy z logo fundacji, musze to naprawić, jak tylko uda mi sie także zmienić z doc na jpg to dodam je na poszególne wątki;) Edited November 1, 2012 by madzia.uje93 Quote
madzia.uje93 Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 Eh moja drukarka i word chyba mi chciały na złość zrobić...wyszło jak wyszło, że są białe paski na górze i na dole, nie potrafię już tego zmienić, najwyżej będe siedzieć z nożyczkami i każdą firmówkę obcinać jak będzie trzeba Quote
aeriel Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 (edited) A ja zamawiam właśnie dla Aresa mikołajową kurteczko-pelerynkę, będzie brylował na pokazie psiej mody! Musicie mi tylko podać jego dokładne wymiary :) EDIT: Potrzebuję w miarę jak najszybciej (czy jutro jest wolontariat?) dł. grzbietu, szer. brzuszka i szer. szyi Aresa :) Edited November 2, 2012 by aeriel Quote
madzia.uje93 Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 Aresik pozdrawia tych co do niego zaglądają;) I powtarza zapamiętane komendy: Uczy się nowych: I wciąż wypatruje domu... Quote
kiyoshi Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 W sobotę zrobiłam ogłoszenie dla Aresa na tablica.pl też je wyróżniłam, ale odzewu nadal nie ma:( kurcze...czemu ten nasz Ares ma takiego pecha:( ps. śliczne zdjęcia!!! Quote
Romina_74 Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Aresik zbieraj pupsko do domku wreszcie co ... Quote
MagdaB Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Biedny Ares, jest taki kochany a domku dalej nie ma :( Quote
Recommended Posts