Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

do góry psinko śliczny!
Jeszcze można dać ogłoszenie w gazecie Wyborczej, darmowe ale bez zdjęcia, trzeba iść na Plac Młodzieży Powstańczej od strony Placu Andrzeja zaraz przy wejściu do dworca, trzeba być osobiście, nie jest to ogłoszenie w formie elektronicznej, tylko pisane na łamach gazety, wychodzi na całym Śląsku!

• Replies 497
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted (edited)

[FONT=Times New Roman]W najbliższym czasie zamieszczę nowe zdjęcia Aresika. Pomimo rozwieszonych ogłoszeń nadal nie ma odzewu i większego zainteresowania :( Każdy chce by jego pies był na swój sposób wyjątkowy, a na małe czarne kundelki nikt nie zwraca uwagi :( Dlaczego tak jest? Ares jest tak pięknym, pojetnym i oddanym psem![/FONT]

Edited by MonikaAron
Posted

[FONT=Times New Roman]W czwartek już myślałam, że moje kochane psisko pójdzie do domu. Kiedy przyjechałam do schroniska, przy klatce Aresa stało już starsze małżeństwo, które chciało go zobaczyć. Razem wyszliśmy na krótki spacer. Państwo byli już zdecydowani na zabranie Aresa do domu, jednak chcieli poznać jeszcze jednego pieska - Chaplina, którego ostatecznie wybrali. To starsze małżeństwo przyjechało z zamiarem adopcji starszego pieska. Pan raczej skłaniał się ku Aresowi, jednak Panią bardziej urzekł Chaplin. Mam nadzieję, że ta wizyta to dobry znak dla Aresa, że jednak się coś ruszyło, a nowy domek dla mojego kochanego psiaka to tylko kwestia czasu. Za Chaplina oczywiście trzymamy kciuki :)[/FONT]

Posted

Ja też trzymam kciuki za Aresika:) to, że jest zwykłym, czarnym kundelkiem wcale nie oznacza, że spędzi resztę życia w schronisku. Niektórzy ludzie właśnie takich piesków potrzebują:) 'zwykłych' na zewnątrz, pięknych w środku:)
Poza tym- jego oczy są cudowne!

Chciałam zapytać też o Gazetę Wyborczą. Udało Ci się tam dotrzeć? Pomyślałam, aby również moją pociechę tam opublikować.