madzia.uje93 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 (edited) [FONT=times new roman]Witam wszystkich u Aresa! :lol: [/FONT] [FONT=times new roman]ARES to około 4 letni kundelek, średniej wielkości, o kruczo czarnej sierści, ważący obecnie ok. 12 kg. ARES w katowickim schronisku przebywa od początku października 2011 r., pilnie potrzebuje domu!!!! Niestety miejsce, do którego trafił, bardzo negatywnie odbija się na tym drobnym ciałem, ale wielkim duchem psiaku. W stosunku do ludzi jak i swoich psich towarzyszy nastawiony jest przyjaźnie. Wita się z każdym. ARES grzecznie chodzi na smyczy, choć potrafi pociągnąć. Bardzo lubi spacery. Słucha swojego opiekuna. ARES jest mądrym i pojętnym psem, szybko uczy się komend. Komendy takie jak: "siad", "waruj", czy "podaj łapę", nie stanowią dla niego większego problemu:). ARESIK jak każde żywe stworzenie potrzebuje bliskości, lubi się głaskać i przytulać. ARES jest pieskiem wykastrowanym, odrobaczonym i zaszczepionym. kontakt w sprawie adopcji: madzia.uje93@gmail.com lub 692269457 [/FONT] Edited February 12, 2014 by madzia.uje93 Quote
MonikaAron Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Zdjęcia Aresa z ostatniego sobotniego spaceru Quote
kiyoshi Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 jestem u Aresa:)trzymam kciuki za domek:) Quote
jofracy Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 zapisuję :) Fajny kompaktowy psiaczek :) Quote
madzia.uje93 Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 Jestem ,oby szybko domek znalazł:) Quote
MonikaAron Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 W imieniu swoim i Aresa dziękuję za tak liczne przybycie na wątek:) Quote
maciaszek Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Jestem i ja. Dodałam Aresa na katowicki wątek. Ma też nowe zdjęcie na stronie schroniska. Quote
Recommended Posts