Agasia Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Gratulacje dla wygranych! A co do basenji to moim obiektywnym okiem jak na male i bezwlose psiaki sa na podium calkiem czesto ;) Quote
Bundustar Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Agasia napisał(a):Gratulacje dla wygranych! A co do basenji to moim obiektywnym okiem jak na male i bezwlose psiaki sa na podium calkiem czesto ;) Hihihi, ciekawe to spojrzenie :cool3: rozumiem, że małe i bezwłose to jakoś tak mało widoczne:evil_lol: Ja bym sobie życzyła by bywały częściej zauważane, w Polsce to jednak jeszcze mało widoczna rasa, z reguły na podium istotnie pojawiają się duże i puchate :angryy: ale może z czasem to się zmieni :eviltong: na przestrzeni dwóch lat, bo tyle dopiero wystawiam swojego psiaka, to i tak jest lepiej w ostatnim czasie :multi: Quote
Agasia Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Co za mila niespodzianka, wchodze a tutaj piekne zdjecia angoli ! :) Bundustar - ale taka jest prawda, zawsze pies z ladnym wlosem szybciej przyciagnie wzrok, niz krotkowlosy, zawsze szybciej spojrzy sie na doga niemieckiego niz jamnika. Oczywiscie trafiaja sie znawcy rasy, ktorzy nie daja sie zwodzic w ten sposob, ale na finalach ciezko w tak duzym przedziale ras znac sie na wszystkich . Wiec czesto to co zwroci uwage idzie na pudlo. Quote
jo-jo Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 zgadzam się z Agasią, a osobiście widuje Baski na podium dość często, na pewno częściej niż "moje" dogi ;) My wyjechaliśmy o 5 z Warszawy, ok 8.30 byliśmy już zaparkowani pod samym wejściem ;) Oznaczenie przejść kiepskie. FATALNE przygotowanie sali gimnastycznej, wiele razy byłam w Katowicach i nigdy nie widziałam czegoś takiego co zastaliśmy dzisiaj rano... Teren ringu bardziej przypominał tor przeszkód.... Quote
Elitesse Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 dodam od siebie kilka slow o organizacji: przyjechalismy po 10, parking przy spodku pelny ale ten po drugiej stronie ronda prawie pusty - wiec stanelismy tam bez problemu - jak ktos nie ma duzo gratow to bez problemu da sie przejsc pod rondem na teren wystawy na wystawie nie moglismy znalezc naszego ringu, zreszta nie tylko my - przydaly by sie jakies strzalki czy cos brak medali - coraz wiecej organizatorow korzysta z tej mozliwosci jaka daje zmieniony regulamin wystaw na naszym ringu wykladzina "latala" i byla juz mocno pachnaca - czesc psow biegala z nosem przy ziemi :/ no i sedziowanie na naszym ringu przeciagnelo sie o 1,5 godziny ... :shake: a teraz o wynikach :) Felicja Elitesse - V1 CWC Holly by MC Elitesse - V1 Zwyc Ml, NJwR - ukonczyla ML. CH.PL. :multi::multi::multi: Quote
ewunian Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Elitesse, czyli na tym zdjęciu widnieje Twój wychówek? Quote
Ania&Rumba Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 (edited) :) Edited March 18, 2012 by Ania&Rumba Quote
Ania&Rumba Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 (edited) Edited March 18, 2012 by Ania&Rumba Quote
Elitesse Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 [quote name='ewunian']Elitesse, czyli na tym zdjęciu widnieje Twój wychówek? http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/416782_344490452269281_100001249880263_1020808_1572451271_n.jpg nie - to jest Best in Show weteranow :) Quote
Monalisa4 Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Ring Jamników bardzo malutki,a szkoda bo miejsca było sporo ! i coraz biedniejsza ta wystawa ;( brak medali i karm przy pudlach ! Płacimy coraz wiecej a jakosc coraz gorsza ;( Nasza Jamniczka V1 CWC i prawdopodobnie CACIB w karcie ocen wpisu nie mam ale na tablicy Czerwono wpisany CACIB Quote
cockermanka Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Jak nie masz w karcie oceny wpisanego CACIBa, to kiepsko... Zawsze trzeba sprawdzać karty po ich odebraniu. Quote
izabela.szczepaniak Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Na początek gratulacje dla wsystkich tych wygranych i tych z pozostałych lokat albo bez nich. Co do organizacji to reczywiście brak medali i pucharki rozlatujące się prawie w rękach za taką cenę no to coś nie tak :shake: A my pierwszy raz w kl. młodzieży BAZYL Pure Life ocena -db (za mało umięśniony) według sędiego ale i tak jestem zadowolona z mojego rudielca.:loveu: Quote
Lofty Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 [quote name='Coyote Ugly FCI'] Dzięki za foteczkę:) Moja królewna - Demi po rocznej przerwie spowodowanej macierzyństwem powróciła na ringi z przytupem hihihihi Miesiąc temu w Rzeszowie skończyło się na CACIB-ie a w Katowicach w silnej stawce i u irlandzkiego sędziego poprawiła wynik dokładając BOBa !!!! Jestem bardzo dumna z mojej kropki :) Quote
Marchewkowy Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 izabela.szczepaniak napisał(a):Na początek gratulacje dla wsystkich tych wygranych i tych z pozostałych lokat albo bez nich. Co do organizacji to reczywiście brak medali i pucharki rozlatujące się prawie w rękach za taką cenę no to coś nie tak :shake: A my pierwszy raz w kl. młodzieży BAZYL Pure Life ocena -db (za mało umięśniony) według sędiego ale i tak jestem zadowolona z mojego rudielca.:loveu: to były jakieś pucharki nawet nie wiedziałam :P Szkoda że nie było medali zawsze to fajna pamiątka :) Ogólnie parkingi spoko obsługa bardzo miła :lol: Sprawnie szło wchodzenie itp, sekretariat też bardzo miło :multi: Jedyne co mi przeszkadzało to pofałdowane wykładziny na lodowisku :-( Może na przyszły rok da się je jakoś lepiej przytwierdzić? Wczoraj z dożkiem 1/3 doskonały i w opisie ładnie wystawiony :multi: Dziś moja Abisia kochana 1 lokata, Wybitnie Obiecująca, Best Puppy i wspaniały opis :loveu: Na finały po 3 dniu nie miałam siły :-( i wróciłyśmy szybciutko do domku. Jak by komuś się załapała moja Abisia to bardzo proszę o fotki :loveu: Wszyscy sędziowie o których wystawiałam bardzo sympatyczni, szczególnie byłam ciekawa tych z zagranicy. Asiaczku serdecznie gratuluję i cieszę się że się zobaczyłyśmy :multi: Złośnica, kibicowałam wam na Bis, bardzo fajny bullek :) Quote
ewunian Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Dziś uchwyciłam jakiegoś baska, przyznać się, kogo to cudo: Grupa 9: Sorry za denną jakość... Quote
AbraCadabra Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 To i my się pochwalimy :) Dziewczynka z naszej hodowli dzisiaj BOB Baby i BEST IN SHOW Baby ;) Jeśli komuś w obiektyw wpadłby shih tzu z bisów baby będę ogromnie wdzięczna ;))) Quote
cockermanka Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Nas sędziował Frank Kane. ELFADDO Royal Antidotum FCI - dosk.I,Zw.Mł - to jego pierwsza wystawa, pierwsze bieganie na ringówce...i w dodatku pojechał sam z nami,bez właścicieli CASSANOVA - dosk.IV w championach ELHONNEY - w młodzieży dosk.III CARRMEN - w championach - dosk,I,cwc, res.CACIB GAFFA Galida - w weteranah - dosk.II (tym razem wygrała jej miotowa siostra) A w Katowicach - jak zawsze - ochrona gburowata, nieuprzejma i całkowicie niepomocna. Quote
Lofty Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 panienkabubu napisał(a):BISa wygrał Siberian Husky Panienko a pozostałe miejsca ?? :) Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 (edited) I Husky II Cavalier king charles spaniel III Nowofundland IV Briard i ktoś prosił o fotę BIS Baby, więc wstawiam :) Edited March 18, 2012 by go|denk@! Quote
ewunian Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 wszystkie foty z dwóch dni: dziś i wczoraj http://www.facebook.com/media/set/?set=a.344488362269490.91870.100001249880263&type=1 Quote
Recommended Posts