Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 415
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W ubiegłych latach V gr. byla na lodowisku. Ciekawe, czy i w tym tez tak będzie...? Bo wejście na lodowisko jest OK dla osob, które maja więcej tobołó i - przede wszystkim - klatki na kółkach:)

pzdre.

Posted

[quote name='Marchewkowy']ogólnie to chyba żeby dostać się do sali gimnastycznej trzeba będzie przejść przez cały spodek? oj ciekawie będzie[/QUOTE]

Będzie normalnie, tylko trochę inaczej. Zadbaliśmy o to, żeby dojścia były możliwie wygodne. Dwa wejścia do sali gimnastycznej powinny wystarczyć. Dojście z "nowego" parkingu pod rondem jest wygodniejsze niż z ubiegłorocznego parking powyżej Spodka.

Posted

[quote name='Ravk']Będzie normalnie, tylko trochę inaczej. Zadbaliśmy o to, żeby dojścia były możliwie wygodne. Dwa wejścia do sali gimnastycznej powinny wystarczyć. Dojście z "nowego" parkingu pod rondem jest wygodniejsze niż z ubiegłorocznego parking powyżej Spodka.[/QUOTE]
to super :) bardzo się cieszę :)

Posted

[quote name='Elitesse']a formularz zgloszeniowy nadal aktywny .... Elitesse, nie strasz :eviltong:
Jak dobrze widzę to formularz znikł, w każdym razie widnieje "ZAKOŃCZYLIŚMY PRZYJMOWANIE ZGŁOSZEŃ"

Ja już chętnie poznałabym oficjalne stawki, ale pewnie z 2 tyg miną zanim się pojawią.

Posted

[quote name='vpassione']
Ja już chętnie poznałabym oficjalne stawki, ale pewnie z 2 tyg miną zanim się pojawią.[/QUOTE]

Nie no 2 tyg to prawie wystawa mam nadzieje że w przyszłym tyg już podadzą :roll:
A ja w dalszym ciągu nie mogę się doprosić ile za te parkingi sobie liczą :angryy:

Posted

[quote name='izabela.szczepaniak']Nie no 2 tyg to prawie wystawa mam nadzieje że w przyszłym tyg już podadzą :roll: Będą wcześniej to się mile zaskoczę :)

[quote name='izabela.szczepaniak']A ja w dalszym ciągu nie mogę się doprosić ile za te parkingi sobie liczą :angryy: Coś dla Ciebie :cool3:

BILETY
Bilet normalny 15 PLN
Bilet ulgowy 8 PLN
Parking 20 PLN

Posted

"bilet ulgowy" - na jakich zasadach? mogą go kupić dzieci i młodzież ucząca się (studenci) za okazaniem legitymacji, czy ludzie bliżej związani z ZK, ale nie wystawiający swoich psów na aktualnej wystawie? Bo jak to pierwsze, to płaciłabym tylko 8 zł, zamiast 15 i byłabym bardziej happy :)

Posted

31 szetlandów :D I znów na lodowisku...
My startujemy ostatni raz w Baby, ciekawe jaką mamy konkurencję? Nie mogę się doczekać stawek!

Marchewkowy--> Mamy ten sam ring, a na nim cudne Briardy <3 Jestem fanką, może przyjdę na pogaduchy.

PS. Jak ktoś jest chętny to wystawię cudzego psa w niedzielę :)

Posted

[quote name='Jula i Dengi']31 szetlandów :D I znów na lodowisku...
My startujemy ostatni raz w Baby, ciekawe jaką mamy konkurencję? Nie mogę się doczekać stawek!

Marchewkowy--> Mamy ten sam ring, a na nim cudne Briardy <3 Jestem fanką, może przyjdę na pogaduchy.

PS. Jak ktoś jest chętny to wystawię cudzego psa w niedzielę :)

Też jestem ciekawa czy Abi i dzieci Prince mają kogoś w klasie no i kogo :D
Jula i Dengi, bardzo chętnie!!!! Czas wreszcie się poznać ;)

Posted

Super stawka : 33 wilczaki :crazyeye: :evil_lol: Baldur po raz pierwszy w klasie otwartej (chojracko nie zdecydowałam się na pośrednią :p).
Dodatkowo w piątek będę sekretarzem ringowym ( malamuty etc. ), a w sobotę gospodarzem ringowym ( goldeny ) :)