pinczerka_i_Gizmo Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 No, rośnie mała kombinatorka :evil_lol: Jednak to śnieżnobiałe niewinne futerko zaczyna mylić :diabloti: Quote
Justyna Lipicka Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 taaak, a wszyscy co na nią patrzą myślą jaka milusia:P dopóki ich nie obszczeka;) Quote
rashelek Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Jaki piękny pysio i już taki pokrzywdzony :( Biedna sunieczka, dobrze, że trafiła w takie ręce :loveu: Na zdjęciach wcale nie wygląda na taką malutką :P Wspieram tylko duchowo, bo kasy brak absolutny... Quote
rita60 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Cudna ta białaska....będę zagladać do tej psiej dziewuszki:lol: Quote
Roszpunka Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Śliczna Królewno Śnieżko! Dziś niestety nie mogę wspomóc Cię grosikiem, bo w skarbcu pustki, ale będę do Ciebie zaglądać i kciuki mocno trzymać. Quote
Lili8522 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Teraz będzie trochę zdjęć ;) Na pierwszej części zobaczycie Naszego Kochanego Aniołeczka ;).... ... A na drugiej.... Zobaczycie ;).... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Lili8522 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 A teraz drugie oblicze Naszej 'Królewny'........:diabloti: To mroczne... :diabloti: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Igiełka Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Wpadłam do Was z odwiedzinami śliczna kruszynka :loveu: rany a jaka grzeczna i spokojna :evil_lol: Quote
Lili8522 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Igiełka napisał(a):Wpadłam do Was z odwiedzinami śliczna kruszynka :loveu: rany a jaka grzeczna i spokojna :evil_lol: Witaj Igiełko, bardzo Nam miło :loveu: Prawda? Istna dama :diabloti: Zapraszamy częściej ;) Quote
Igiełka Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Lili8522 napisał(a):Witaj Igiełko, bardzo Nam miło :loveu: Prawda? Istna dama :diabloti: Zapraszamy częściej ;) Dziękuje za sympatyczne powitanie:loveu:- mnie także będa bardzo cieszyły Twoje odwiedziny u nas- zapraszamy na wątek parówy uroczej Nesiuli :lol: Śnieżka jest damą bezdyskusyjnie :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Mogłaś nie ucinać zdjęć, ja tam bym TZta popodziwiała ... :evil_lol: Świetne zdjęcia, dziewczyny super się bawią! Czyli już bez zgrzytów? Quote
Lili8522 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Mogłaś nie ucinać zdjęć, ja tam bym TZta popodziwiała ... :evil_lol: Świetne zdjęcia, dziewczyny super się bawią! Czyli już bez zgrzytów? Pinczerko, nie ucinałam to przy robieniu zdjęć tak się skupiłam na Śnieżce że mu głowę obcinałam :evil_lol: Bo to była jej sesja :diabloti: A że ona ruchliwa jak struś pędziwiatr to trzeba było ją jakoś poskromić ;) Z Lilusią ładnie się bawią i super się zakumplowały tylko nie wiem jak by to było jakby były same tyle czasu czy byłby umiar w tej zabawie... Bo Śnieżka to jeszcze ostrożnie się musi bawić a chciała by już szaleć na całego :cool3: Igiełko na pewno wpadnę do paróweczki :D:D Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Masz teraz śnieżnobiało w domu :) Lili świetnie obcięta, przy tej zabawie wygląda ja biały lew :-D Quote
resurgam Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Dzisiaj przesłałam kwotę 30 zł dla Królewny Śnieżki na podany numer konta Fundacji. Resurgam Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 resurgam napisał(a):Dzisiaj przesłałam kwotę 30 zł dla Królewny Śnieżki na podany numer konta Fundacji. Resurgam Pięknie dziękujemy!!! :) Quote
Lili8522 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 resurgam napisał(a):Dzisiaj przesłałam kwotę 30 zł dla Królewny Śnieżki na podany numer konta Fundacji. Resurgam Super! Dziękujemy! :multi::loveu: Ale tutaj cisza u Naszej Ślicznotki, pomoże ktoś rozsyłać wątek? :oops: Quote
Gabi79 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Jestem na zaproszenie. Tak jak napisałam w pw wspomóc finansowo nie mogę, ale pogadam z Ewą Gonzales na temat bazarku. Maleńka jest CUDNA!!! Quote
gazzy Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Śliczna mordeczka :) Dzięki za zaproszenie ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Gabi79 napisał(a):Jestem na zaproszenie. Tak jak napisałam w pw wspomóc finansowo nie mogę, ale pogadam z Ewą Gonzales na temat bazarku. Maleńka jest CUDNA!!! Pięknie dziękujemy!!! :) Quote
Gabi79 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Pięknie dziękujemy!!! :) Nie ma za co, jeszcze nic nie robiłam. Podesłałam na razie Ewci link do wątku, może się tu zjawi. Śnieżka jest po prostu przepiękna!!!!!!!!!!!!!!! Quote
necianeta89 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 A gdybyście ją zobaczyli na żywo to dopiero byście się zakochali ;) ona jest taaaka miła w dotyku... i malutka....!! Quote
Recommended Posts