Oscar Patric Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 krzysio napisał(a):Bardzo dziękuje wszystkich jadącym ze mną za miłą atmosferę. Gratuluję sukcesów i nowych championów:):multi: Nasze sukcesy to I miejsce BIS BABY z thai ridgeback. Była to jej pierwsza wystawa i bardzo ładnie się zaprezentowała. Druga suczka cane corso niestety poległa na bis baby ponieważ inne baby były bardziej baby :) np. yorczka:):evil_lol: Jesteśmy jednak bardzo z nich dumni bo jak na pierwszy raz było super. Obie zachowywały się jak weteranki wystaw...:):):) Mam nadzieje ,że inni będą się chwalić jak już odpoczną i rozmarzną bo jadąc przez UA odnotowaliśmy -35. Dłuższe spacerki z psami były nie możliwe;) Wystawa bez większych problemów organizacyjnych.Rosjanie trochę po rozrabiali ale w sumie normie;) Dziewczynom /szczególnie jednej;)/ bardzo podobał się przewodniczący Cypru;):):):loveu: Poproszę Panbazylke to może uda jej się wieczorkiem wrzucić zdjęcia bo ja szykuje się już do wyjazdu do Bułgarii. Panbazylka mam dla Ciebie to dobre wino co rozdają na wystawie...no i masz motywację do szybkiego wrzucenia zdjęć...:lol::evil_lol::mad: oj to Gratulacje i trzymam za Was kciuki za Bułgarię:) Quote
krzysio Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Shell-Ja to raczej bym Cypryjczyka z tego powodu nie zapraszał no ale TY to się zagapiłaś;););).... Quote
krzysio Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Unikatowydiament mam nadzieję ,że będziemy mieli się czym chwalić po powrocie:) Quote
krzysio Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Przesłałem Panbazylowi zdjęcia mam nadzieje ,że znajdzie czas i Wam wrzuci:cool3: Nie ma mnie na forum do wtorku. Jeszcze raz dziękuję wszystkim i GRATULACJE dla wszystkich nowo poznanych rodaków. Quote
panbazyl Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 zdjęcia mam, wrzuce je w niedługim czasie - musze troche odmrozić się po kilkugodzinnym spacerze z psami. Musicie poczekać :) Quote
Genia Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 A mozna prosic o przesłanie zdjec z biało-czarnym długowłosym terierem tybetanskim na moj e-mail : hoksa-rex@wp.pl Quote
panbazyl Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 to co dostalam to wklejam autor Krzysio - do niego proszę się zgłaszac o oryginały Quote
Recommended Posts