Jump to content
Dogomania

MOŁDAWIA/11-12.02.2012/ 2x Cacib, Cac i cac? :)

Recommended Posts

Posted (edited)

Ja mam 1-2 wolne miejsca, oszczędne auto :-) Mogę zabrać kogoś z niekłopotliwymi psami w zamian za podział kosztów paliwa.

Informacje na pw (a gdyby była zapełniona to na gg 10133956)

Nadal mamy wolne miejsca!

Edited by ACTINA
dopisek
  • 1 month later...
  • Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przedłużyli termin przyjmowania psów do 02.02.2012

Внимание! Всвязи с большим недобором собак регистрация на Международные выставки собак 11-12 февраля продлевается до 2 февраля 2012 года.

Всвязи с необходимостью сдачи каталога в печать - регистрация больше продлеваться не будет!

Posted

Miłe dla mnie zaskoczenie jednak 50eu za wystawy Cypr to cena za 2 wystawy trzeba jednak otrzymać 2x cac. Przynajmniej na dzień dzisiejszy;)
Opłata za championat Cypr 40eu
W grudniu na wystawach i póżniej w mailach potwierdzali ,że ta cena jest za jedną wystawę Cypr/zresztą nie zmienili jeszcze info na stronie. My oczywiście się cieszymy:)

Posted

Tak pozostałe ceny dotyczą pojedynczych wystaw
na championat Mołdawii potrzebujesz 2 cace chyba ,że pies jest championem swojego kraju.Lecz na wystawach z tym też bywało różnie...

Posted

krzysio napisał(a):
A proszę bardzo:evil_lol: Mam nadzieję ,że Ci sie podobają:)
Cały czas pamietałem:evil_lol:

oczywiście, piękne :) raz jeszcze dziekuję :)

a w Moldawii hotel juz zarezerwowany?

Posted

panbazyl napisał(a):
oczywiście, piękne :) raz jeszcze dziekuję :)

a w Moldawii hotel juz zarezerwowany?

Tak tak ten co zwykle:)
Przywiozę Ci dobre wino a jak ładnie zapakowane...;)

Posted

agamich napisał(a):
znajoma wyjeżdża ze swoimi psami na wystawę, a jaka jest róznica między swoim a zakupionym?

Paszport, świadectwo zdrowia w dwu językach,opłaty nieoficjalne po 5eu od psa;)
My wyjeżdżamy dziś 12;30 :)

Posted

krzysio napisał(a):
Tak tak ten co zwykle:)
Przywiozę Ci dobre wino a jak ładnie zapakowane...;)

oj dzięki :) żaluję, ze nie jade, bo lubię ich wina, nawet te wytrawne co ich nie lubicie. Więc jakby ktoś nie chciał to ja z chęcią :)

SUKCESOW!!!!!

Posted

Bardzo dziękuje wszystkich jadącym ze mną za miłą atmosferę. Gratuluję sukcesów i nowych championów:):multi:
Nasze sukcesy to I miejsce BIS BABY z thai ridgeback. Była to jej pierwsza wystawa i bardzo ładnie się zaprezentowała.
Druga suczka cane corso niestety poległa na bis baby ponieważ inne baby były bardziej baby :) np. yorczka:):evil_lol:
Jesteśmy jednak bardzo z nich dumni bo jak na pierwszy raz było super. Obie zachowywały się jak weteranki wystaw...:):):)

Mam nadzieje ,że inni będą się chwalić jak już odpoczną i rozmarzną bo jadąc przez UA odnotowaliśmy -35. Dłuższe spacerki z psami były nie możliwe;)
Wystawa bez większych problemów organizacyjnych.Rosjanie trochę po rozrabiali ale w sumie normie;)
Dziewczynom /szczególnie jednej;)/ bardzo podobał się przewodniczący Cypru;):):):loveu:

Poproszę Panbazylke to może uda jej się wieczorkiem wrzucić zdjęcia bo ja szykuje się już do wyjazdu do Bułgarii.
Panbazylka mam dla Ciebie to dobre wino co rozdają na wystawie...no i masz motywację do szybkiego wrzucenia zdjęć...:lol::evil_lol::mad:

Posted

no daj te foty, ale teraz nie wrzucę, dopiero wieczorem, bo w firmie jestem i nie wypada prywaty robić ;)
Lepiej bez wina abym to wrzucała ;) a wino to razem wypijemy, bo inaczej sobie nie wyobrażam.
i gratulacje!!!!

Posted

My wróciliśmy wczoraj po południu. A przed chwilą wstałam...
Droga powrotna była ekspresowa, celnikom też nie chciało się marznąć. Mróz straszny, to fakt! Teraz można docenić polską zimę.

Ale też udało nam się zdobyć championaty :multi:

Moja sunia jak zwykle była bardzo grzeczna. Jednak nie chciała siedzieć w namiocie gdzie miała dużo miejsca tylko na moich kolanach :-) prawie mi na głowę weszła bo jak była wyżej to mogła obserwować ludzi (co było dla niej bardzo interesujące) a ludzie bardzo interesowali się nią.

Miły początek nowego sezonu wystawowego! GRATULUJĘ WSZYSTKIM być może jeszcze się spotkamy na kolejnych wystawach :-)

Posted (edited)

Krzysiu bardzo bardzo dziękuję za super udany wyjazd:) Miła atmosfera, zaangażowanie, pomoc, po prostu perfekt!!!! Było super super super mimo tych -35 :) My też wróciliśmy z kolejnymi nowymi championatami, Server Mł. Ch. Mołdawii i Mł. Ch. Cypru, Enter Ch. Mołdawii, Grand Champion Mołdawii, Ch. Cypru, także wystawy udały sie na maxa, to co chcieliśmy osiągnęliśmy, do tego jak na 5 wystaw 4 x BOB, 4x BOG :) Dziękuję i do zobaczenia wkrótce...:)

Edited by wacha
Posted

Dzisiaj walentynki, trzeba było zaprosić do Polski przewodniczącego Cypru. :loveu: Ale z nas gamonie :roll:

My też dziękujemy za miłą podróż, również wróciliśmy z sukcesami min. Championami Cypru ;) , które nas pokusiły by tam jechać.

Posted

Ja tez bardzo za wszystko serdecznie dziekuje -atmosfera rodzinna .Krzysio w tych warunkach pogodowych jechał jak zawodowy kierowca formuły 1.
Moja malutka terierka tybetanska -2x CAC,BOS,BOB ,2 x CAC,BOS,CACIB ,BOB -czyli mamy 2 Championaty: Cypru i Mołdawii .!!

Tez czekam na zdjecia .