Jump to content
Dogomania

MOŁDAWIA/11-12.02.2012/ 2x Cacib, Cac i cac? :)

Recommended Posts

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Niestety Panbazyl ma rację. U nich trzeba długo czekać na info. Na temat tej wystawy nic nie ma jeszcze . Będzie jak zwykle 2x cacib, 2x cac w tym jeden innego kraju myślę ,że padnie na Montenegro.
Wcześniej jedziemy do nich na wystawy w grudniu dopiero po tej wystawie bedą informacje o następnej.

• 3 weeks later...
Posted

Wczoraj wróciliśmy z wystaw w Mołdawii. Poza granicą która zabrała nam trochę cennego czasu to ok.
Mam nadzieje ,że wszyscy zadowoleni o sukcesach swoich psów pewnie napiszą sami/zostawiam dla nich tą przyjemność/.
Mieliśmy bardzo fajną zgraną grupę i chciałbym podziękować wszystkim współtowarzyszom podróży: Aniom,Monice, Basi, Agnieszkom, Kasi,Piotrkowi
Mam kilka zdjęć piesków z wystaw oraz z finałów pierwszego dnia . Poproszę Flaire i Panbazyla to może wieczorkiem dziewczyny wrzucą;)

Muszę was poinformować ,że wystawy w lutym będą wzbogacone o nowy bardzo atrakcyjny championat....:)
Pierwszego i drugiego dnia obok cacibów Mołdawii będą 2x cac CYPRU:multi: :multi: :multi: i tym samym do zdobycia championat tego egzotycznego kraju...:multi: :multi: :multi: :multi:

Mamy jeszcze wolne miejsca na ten wyjazd jeśli ktoś chętny zapraszam: krzysio40@op.pl

Posted

Dziękuję Ani i Krzysiowi za fajny wyjazd ,bardzo dobra organizacja i opieka :-) Wystawa bardzo dobrze przygotowana (wiele mogliby się nauczyć organizatorzy polskich wystaw) Przeżyliśmy niezapomnianą przygodę jestem szczęśliwy i zadowolony z osiągnięć mojej suczki (zdobyliśmy 3 championaty). Wszystkich uczestników serdecznie pozdrawiam i dziękuję za miłą atmosferę w czasie naszego pobytu!!!!
Pozdrawiam Piotr

Posted

Dzięki za miłe towarzystwo i nezapomniane wrażenia :-) Faktycznie organizacja wystawy super,towarzystwo doborowe !!! Również wróciłam z 3 championatami !!! Jeszcze raz dziękuję !!

Posted

Wiecie ,że przez mój błąd piszemy na temacie wystawy która się jeszcze nie odbyła....? ale za podziękowania dziękujemy:):):) i cieszymy sie ,że sie podobało:)
Zdjęcia Panbazyl wrzuci na właściwej wystawie:)Obiecała ,że jeszcze dziś.
Resztę zdjęć z wystaw prześlemy do wszystkich zainteresowanych jutro.
Pozdrawiamy:)

Posted

[quote name='pawelg']my rowniez myslimy o tej wystawie ;)[/QUOTE]

Paweł i Oktawia to macie o czym mysleć...:)

11.02.2012
cacib Mołdawia
CAC Cypr
cac Mołdawia

12.02.2012
Cacib Mołdawia
Cac Cypr

Posted

[quote name='Katarzyna']A cos wiecej o tej wystawie? jakis link?

[FONT=Comic Sans MS]11-12 февраля 2012[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]В Республике Молдова состоятся Международные Выставки Собак: [/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=5]CACIB-FCI 11-02-2012,[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=5]CACIB-FCI 12-02-2012, [/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=5]CAC-MD (11-02-2012) и [/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]CAC-Cyprus (11-02-2012 и 12-02-2012)[/FONT]

Приглашенные эксперты:
Deniz Kuzelj (Cyprus)
Klucniece Vija (Lihuania)
Hristozov Georgi (Bulgaria)
Alexandrov Borys (Ukraine)
Ahlman-Stockman Tanya (Finland)

Posted

Lenka, powiedziali na wystawie ,że zgłosić trzeba na 2 Cace-Cypru a otrzymać można championat za jeden. Rosjanie też o to pytali i odpowiedż taka sama. Ja do nich napisałem ,żeby mieć to na piśmie:) Wiesz, z wiadomych powodów tak lepiej...

Posted

[QUOTE][CENTER][CENTER][I][SIZE=4]For non-rezidents of Moldova until 31.12.2011 – 40 Euro[/SIZE] [SIZE=4]
For non-rezidents of Moldova until 25.01.2012– 50 Euro[/SIZE][/I][/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER][I][SIZE=4]
Participation fee in CAC or Championship[/SIZE][/I][/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER][I][SIZE=4] For non-rezidents of Moldova until 31.12.2011 – 25 Euro
For non-rezidents of Moldova until 25.01.2012 – 30 Euro

[/SIZE][/I][B][B][B][CENTER][I][SIZE=4] [COLOR=#3366ff][B]CAC-CYPRUS - 50 EURO[/B][/COLOR][/SIZE][/I]
[/CENTER]
[/B][/B][/B]
[/CENTER]
[/CENTER]
[/QUOTE]To są kwoty za pojedynczą wystawę?

Posted

[quote name='krzysio']Lenka, powiedziali na wystawie ,że zgłosić trzeba na 2 Cace-Cypru a otrzymać można championat za jeden. Rosjanie też o to pytali i odpowiedż taka sama. Ja do nich napisałem ,żeby mieć to na piśmie:) Wiesz, z wiadomych powodów tak lepiej...[/QUOTE]
Jasno... Kasa-kasa-kasa. Życzą sobie 100 euro od psa i pewnie jeszcze 40-50 za Championat...
Jest tutaj jednak taki plus, że można przywieźć dwa psy do jednej klasy (np młodzieży) i tego, kto wygrał na pierwszej wystawie, na drugiej nie wystawiać. ;)

Posted

Trzeba rozpytać o to organizatorów, bo dopiero co na forum ukraińskim wyczytałam, że 50 euro płaci za obie wystawy! Czyli nie po 50 euro za każdą, a 50 za dwie. Ale dostać Championat też zmoże tylko ten pies, który dostanie dwa CAC Cypru. Chociaż, na ile wiem, z tymi Championatami może być rożnie i często wystawa tam jeszcze się nie skończyła, a certyfikaty leżą już gotowe. ;)