SieMioN Posted January 8, 2004 Posted January 8, 2004 Mam wielką prożbę mój ratlerek Czester ma bardzo długie pazurki i niemiłosiernie nimi drapie co mogę zrobić?? Quote
Rotti Posted January 8, 2004 Posted January 8, 2004 Możesz iść do weta, żeby je przyciął. A poza tym długie spacery sprzyjają ścieraniu sie pazurków. Quote
Linka Posted January 9, 2004 Posted January 9, 2004 NIe chcę być nudna, ale już gdzieś był taki temat... Poszukaj we wcześniejszych, a napewno znajdziesz obszerną odpowiedz na swoje pytanie... Quote
Agga Posted February 28, 2004 Posted February 28, 2004 MOżna samemu obciąć pazurki, albo pójść do weta... Quote
Justa Posted February 28, 2004 Posted February 28, 2004 JA tam chodzę do weta i on psince przycina, ale jak cchesz to możesz zainwestować w sprzęt do obcinania... A jeśli chodzi o ścieranie na spacerach to nie tak do końcas jest to prawda... bo pazury szczególnie ścierają się na twardych powierzchniach (ulice, chodniki) a ja ta nie radze chcdzić po nich na długie spacery, najlepiej niech psinka biega po trawce, a na przycinanie wybrać się do weta:) JusT@ & GALA Quote
Rotti Posted February 28, 2004 Posted February 28, 2004 Justa (ulice, chodniki) a ja ta nie radze chcdzić po nich na długie spacery, A niby dlaczego ? Quote
Justa Posted February 29, 2004 Posted February 29, 2004 A co to za przyjamność biegać po asfalcie?! JA bym tam wolała po zieloniutkiej trawce... :roll: 8) Just@ & GALA Quote
Rotti Posted February 29, 2004 Posted February 29, 2004 Justa Każdy by wolał :) ale to nie znaczy, że nie mozna chodzić z psem na smyczy, a do tego niekoniecznie trawka jest potrzebna :lol: Quote
Recommended Posts