pati1033 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Zabajka napisał(a):Małe sprostowanie (byłam- widziałam) : Na championat czeka się około 3-4 tygodnie, na miejscu trzeba zostawić ksero rodowodu i championatów posiadanych. Pytałam na miejscu o zasady przyznania championatu dla psa który nie ma żadnego championa - mówili, że potrzeba 4 CAC- pasuje to sprawdzić, może dla zagranicy dwa wystarczą...? Może coś się zmieniło...? Byłam końcem maja - już wtedy upały były niemiłosierne. Wystawa odbywała się na stadionie który w całości pokryty był sztuczną trawą. Wyobraźcie sobie jaką temperaturę miała ta "trawa" po południu. Ludzie ciągneli psy na siłę w ringu a one stawiały łapki jak koń podczas pasażu lub piaffu - po prostu nie dało się bosą stopą na tym ustać dłużej niż parę sekund. Na BISa strażacy wodą polewali.. Poza tym wystawa super, ludzie też i atmosfera też. my bylismy we wrzesniu i championat dostalismy na miejscu- 1 dnia udalo sie zrobic championat, zlozyc dokumenty i na 2 dzien championat byl do odbioru :) mieli je drukowac wieczorem po wystawie 1 dnia, jednak cos im sie popsulo i i tak championaty drukowane byly 2 dnia - tylko na zlozone 2 dnia trzeba bylo troszke dluzej zaczekac- ale wszystko od reki :) Quote
panbazyl Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 pati1033 napisał(a):my bylismy we wrzesniu i championat dostalismy na miejscu- 1 dnia udalo sie zrobic championat, zlozyc dokumenty i na 2 dzien championat byl do odbioru :) mieli je drukowac wieczorem po wystawie 1 dnia, jednak cos im sie popsulo i i tak championaty drukowane byly 2 dnia - tylko na zlozone 2 dnia trzeba bylo troszke dluzej zaczekac- ale wszystko od reki :) lubie takie załatwienie sprawy, na miejscu, od ręki i po problemie a nie czekanie na nie wiadomo co i kiedy i dobijanie sie o papiery... Quote
Recommended Posts