aanka Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Witam Campari cudną !!!. ;) Ode mnie dla psinki ..20 zł. Quote
malizna78 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 [quote name='mal_2']Jakbyś nie napisała, że tam JEST drugi kot to bym go nie wypatrzyła ;) Kaśka robi postępy niesamowite, cała prawda o jej samopoczuciu jest na tym szczęśliwym pysiu wymalowana :)Zdjęcia cytowała nie będę ale napisze, ze mam ochote zrobić sobie z niego tapete na lapku. Rozczuliło mnie totalnie i myslę sobie, ze Kasia niczego tak nie potrzebowała jak człowieka. Patrząc na to zdjęcie trudno mi sie martwić o cokowliek. A kici drugiej też nie zauwazyłam i nigdy bym jej nie dostrzegła gdyby nie malibo;) [quote name='Charly']dziki dzik:loveu: http://www.youtube.com/watch?v=ttRi5-Mblis&feature=fvsr ps. wyceniam mój wpis na 20 zl. proszę o nr konta.No tak! Prawdziwy dzik! Z buszu! Znaczy z "raju";) Quote
malibo57 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 A to dzisiejsze - Kaśka zamarzyła pozwiedzać dom, z własnej inicjatywy, z ciekawości. Wstała i poszła:) Quote
joteska Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 rewelacja, Kasia wstaje i zwiedza :), dziś tydzień mija odkąd jest w domu i jak tak dłużej będzie Kasia zostanie kanapowcem jak na owczarka przystało. Andzia mówi, ze są wyraźne efekty prowadzonej akupunktury Quote
joteska Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Kora napisał(a):Andzia dalas rade podlaczyc i uruchomic? Sklep ma mi jutro wyslac na maila instrukcje obslugi. Kora, na zdjęciach to materac od Ciebie, Kasia chyba go polubiła jak widać, zapewnia jej komfort i chroni jej kosteczki :) Quote
malizna78 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 joteska napisał(a):rewelacja, Kasia wstaje i zwiedza :), dziś tydzień mija odkąd jest w domu i jak tak dłużej będzie Kasia zostanie kanapowcem jak na owczarka przystało. Andzia mówi, ze są wyraźne efekty prowadzonej akupunktury :) Wodzę "dzikiego"psa w akcji! Quote
zuzlikowa Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 joteska napisał(a):rewelacja, Kasia wstaje i zwiedza :), dziś tydzień mija odkąd jest w domu i jak tak dłużej będzie Kasia zostanie kanapowcem jak na owczarka przystało. Andzia mówi, ze są wyraźne efekty prowadzonej akupunktury Rewelacja... chodzi sama i po płytkach... i nie w przykurczu i przysiadzie... będzie dobrze! Tył jeszcze taki jak być musi- cudów nie robi nikt w tydzień, ale jeśli ma taka potrzebę by sie ruszyć(a ucha też potrafi postawić jak radarki... brawo), strach jej nie blokuje,akupunktura usprawnia jej nogi... czuje się pewniej... Będzie dobrze! Quote
joteska Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 anda nie ma netu więc szybko pędzę z ważnym info KASIA SAMA NAPIŁA SIĘ WODY, nareszcie zaczęła pić :sweetCyb: uff... Quote
malizna78 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 joteska napisał(a):anda nie ma netu więc szybko pędzę z ważnym info KASIA SAMA NAPIŁA SIĘ WODY, nareszcie zaczęła pić :sweetCyb: uff... O matko! Znowu na wieczór taka cudna wiadomośc! Płakac mi się chce i czuję wielka ulgę! Brawo maleńka! Quote
Akrum Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 super wieści, coraz lepsze :) bardzo się cieszę :) Quote
ocelot Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Campari:)Ukłony dla Twojej siły i dla opiekunki. Quote
joteska Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 cioteczki, przepraszam za of topic, sunia, która przeżyła Korabiewice bardzo potrzebuje wsparcia, prosimy http://www.dogomania.pl/threads/224318-Cegie%C5%82kowy-weso%C5%82e-jab%C5%82uszka-na-patow%C4%85-sytuacj%C4%99-LOLI-do-25-marca-do-22-giej. Quote
Kora Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 joteska napisał(a):Kora, na zdjęciach to materac od Ciebie, Kasia chyba go polubiła jak widać, zapewnia jej komfort i chroni jej kosteczki :) Ciesze sie bardzo ze dupcia plywajaca z masazem ;-) teraz trzeba znalezc sponsora zeby za prad doplacal ;-) Quote
czarna anda Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 dziewczyny przepraszam za cisze ale wywozilam gnoj konski coby nie topic sie w nim wraz psami :) bo tu konie byly gdzie mieszkam i w spasku dostalam gnoju po dach......a jak sie roiztopy zaczely to hmmm wyobrazcie sobie ...:) Coz Katarzyna Camparii Gabor-Kantorowicz dowidzie !!! siedze z nia sobie i ogladam x factor i podchodzi moja Anda a coz Kaska na to szczerzy zeby podnosi przeod i wyganai intruza z prawie flaga : spadaj stad !!!! " po czym z ciekawosci podeszla Sonia wielkoucha a Kaska jak nie warknie i szczeka :) dzisiaj beka przez telefon slyszala na wlasne uchole jak Kaska spiewa jak od niej odchodze :) Wczoraj do polnocy byl istny cyrk - Kaska siedzi lezy na swoim spanku ja gasze swiatal a Kaska wyje i wstaje za mna i myk pod schody i stara *******a bedzie sie wspinac - wiec oczywiscie ja ze schodow szybko do niej bo bieda bylaby zaraz !!! Odproadzam ja na miejsce tlumacze jak komu dobremu trza spac dziecinko - rano do ciebie zaraz zejde / bo spie na pietrze- a Kaska na to nie ma mowy - Ja DZIki i nie zsocjalizowany pies ktory nie chce kontaktu z czlowiekiem ide z Toba i juz !!!! Balam sie ja zabrac na gore bo schody a jak zasnelabym moglaby poprostu spasc i zrobic sobie krzywde wiec zeszlam z nia gadam i gadam tlumacze wstaje ide a ona nic - nie zostaje - ide z Toba Iwona i juz :) No wiem ja znowu ze schodow do Kaski tlumacze i tak kilka razy w koncu zrozumiala ze nigdzie daleko nie odchodze - postawilam dl apewnosci pod schodami zapore i poszlysmy spac Rano wstaje a Kaska czeka przed zapora i merda ogonem ni emialam aparatu zaluje bo zdjeci aprzednie bylyby !!!! dzisiaj nakre nowy filmik z Kaska w roli glowen - chodzi sama - przewroci sie i jest w stanie sama sie podniesc chyba ze nogi wjada pod nia to wtedy potrzebna pomoc Sika sama jednak nie ma jeszcze tyle sily zeby ustac i przewraca si eczesto sikajac - kupilam chusteczki dla niemowlat zeby potem dupke jej wytrzec do sucha :) jest wspaniala !!! boi si emojego syna jeszcze ale czas jest najlepszym dla niej lekiem czas milosc cierpliwosc i popczucie bezpieczenstwa Jestemw sciekla ze tyle zcasu jej zabrano i ze nikt nie dostrzegl w niej normalnej zlakninej kontaktu starej owczarki ktoej trzeba bylo tylko poswiecic troch eczasu - i nawet tyle nie dostala od zycia Quote
czarna anda Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 cholernie dzieki za wasza pomoc - dzieki niej zaplacoan akupunktura, zakupione leki, wieczorem zrobie liste podziekowan :) Quote
Kajka_72 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Anda , lejesz miod na serce w takiej ilosci , ze oslodzic mozna pulk wojska :) Cudownie sie czyta takie wiesci. Po raz kolejny udowadniasz, ze jak sie chce i potrafi ...mozna nawet "dzicz" oswoic ;) Bardzo Ci za serce i determinacje dziekuje :) Kaska Campari Gabor-Kantorowicz miala duzo szczescia w swoim potwornie pieskim zyciu...oby wykorzystala kazda sekunde, ktora dostaje od Ciebie w prezencie :) 3mam za Was kciuki . Quote
malizna78 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 czarna anda napisał(a):dziewczyny przepraszam za cisze ale wywozilam gnoj konski coby nie topic sie w nim wraz psami :) bo tu konie byly gdzie mieszkam i w spasku dostalam gnoju po dach......a jak sie roiztopy zaczely to hmmm wyobrazcie sobie ...:) Coz Katarzyna Camparii Gabor-Kantorowicz dowidzie !!! siedze z nia sobie i ogladam x factor i podchodzi moja Anda a coz Kaska na to szczerzy zeby podnosi przeod i wyganai intruza z prawie flaga : spadaj stad !!!! " po czym z ciekawosci podeszla Sonia wielkoucha a Kaska jak nie warknie i szczeka :) dzisiaj beka przez telefon slyszala na wlasne uchole jak Kaska spiewa jak od niej odchodze :) Wczoraj do polnocy byl istny cyrk - Kaska siedzi lezy na swoim spanku ja gasze swiatal a Kaska wyje i wstaje za mna i myk pod schody i stara *******a bedzie sie wspinac - wiec oczywiscie ja ze schodow szybko do niej bo bieda bylaby zaraz !!! Odproadzam ja na miejsce tlumacze jak komu dobremu trza spac dziecinko - rano do ciebie zaraz zejde / bo spie na pietrze- a Kaska na to nie ma mowy - Ja DZIki i nie zsocjalizowany pies ktory nie chce kontaktu z czlowiekiem ide z Toba i juz !!!! Balam sie ja zabrac na gore bo schody a jak zasnelabym moglaby poprostu spasc i zrobic sobie krzywde wiec zeszlam z nia gadam i gadam tlumacze wstaje ide a ona nic - nie zostaje - ide z Toba Iwona i juz :) No wiem ja znowu ze schodow do Kaski tlumacze i tak kilka razy w koncu zrozumiala ze nigdzie daleko nie odchodze - postawilam dl apewnosci pod schodami zapore i poszlysmy spac Rano wstaje a Kaska czeka przed zapora i merda ogonem ni emialam aparatu zaluje bo zdjeci aprzednie bylyby !!!! dzisiaj nakre nowy filmik z Kaska w roli glowen - chodzi sama - przewroci sie i jest w stanie sama sie podniesc chyba ze nogi wjada pod nia to wtedy potrzebna pomoc Sika sama jednak nie ma jeszcze tyle sily zeby ustac i przewraca si eczesto sikajac - kupilam chusteczki dla niemowlat zeby potem dupke jej wytrzec do sucha :) jest wspaniala !!! boi si emojego syna jeszcze ale czas jest najlepszym dla niej lekiem czas milosc cierpliwosc i popczucie bezpieczenstwa Jestemw sciekla ze tyle zcasu jej zabrano i ze nikt nie dostrzegl w niej normalnej zlakninej kontaktu starej owczarki ktoej trzeba bylo tylko poswiecic troch eczasu - i nawet tyle nie dostala od zyciaNo dzieki Iwona! Wpadłam na chwle zobaczyć czy u Kasi są jakieś wieśći. Teraz, zamiast za robote sie zabierać siedzę , "ślozy" (wzruszenia oczywiście) leję nad monitorem i jak szef zobaczy, to będzie się działo. Ale opis! Nie serwuj z rana takich historii bo wszystkie zapuchnięte będziemy chodziły;) Quote
malizna78 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 czarna anda napisał(a):cholernie dzieki za wasza pomoc - dzieki niej zaplacoan akupunktura, zakupione leki, wieczorem zrobie liste podziekowan :) A to druga cudowna wiadomośc. Kaśka może być dumna, że ma tylu przyjaciół. Na pewno to wie i czuje:loveu: Quote
ania shirley Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 No i się uryczałam . Makijaz mi spłynął a zaraz pracę zaczynam. Poproszę o konto. Quote
Ewa i flatki Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 (edited) Oglądałam te foty i pomyślałam, że ona zaraz zechce na te schody włazić ...no i masz - chciałaby, wariatka jedna ! Widać, że chęć do życia i kontaktów ma, jak każdy prawie pies :) Edited March 12, 2012 by Ewa i flatki Quote
zuzlikowa Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Iwona... Kasieńko... Wy wiecie, a ja nadal trzymam mocno zaciśnięte... bardzo mocno! Quote
joteska Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 czytałam, jeszcze bez makijażu ;) i dobrze. Tak sie cieszę, z każdego waszego dnia, z każdego kroczka, z każdego postępu a to oddanie i przywiązwywanie się Kasi są najwspanialszą wiadomością- to po prostu obudzone psie serducho :) Quote
zuzlikowa Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Jotesko, zapytaj Andę, czy Kasieńka reaguje już na swoje imię... na przywoływanie? Quote
Recommended Posts