Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mal_2']Jakbyś nie napisała, że tam JEST drugi kot to bym go nie wypatrzyła ;)
Kaśka robi postępy niesamowite, cała prawda o jej samopoczuciu jest na tym szczęśliwym pysiu wymalowana :)Zdjęcia cytowała nie będę
ale napisze, ze mam ochote zrobić sobie z niego
tapete na lapku.
Rozczuliło mnie totalnie
i myslę sobie, ze Kasia niczego tak nie potrzebowała
jak człowieka.
Patrząc na to zdjęcie trudno mi sie martwić o cokowliek.
A kici drugiej też nie zauwazyłam
i nigdy bym jej nie dostrzegła gdyby nie malibo;)
[quote name='Charly']dziki dzik:loveu:

http://www.youtube.com/watch?v=ttRi5-Mblis&feature=fvsr

ps. wyceniam mój wpis na 20 zl. proszę o nr konta.No tak!
Prawdziwy dzik!
Z buszu! Znaczy z "raju";)

Posted

rewelacja, Kasia wstaje i zwiedza :), dziś tydzień mija odkąd jest w domu i jak tak dłużej będzie Kasia zostanie kanapowcem jak na owczarka przystało. Andzia mówi, ze są wyraźne efekty prowadzonej akupunktury

Posted

Kora napisał(a):
Andzia dalas rade podlaczyc i uruchomic? Sklep ma mi jutro wyslac na maila instrukcje obslugi.

Kora, na zdjęciach to materac od Ciebie, Kasia chyba go polubiła jak widać, zapewnia jej komfort i chroni jej kosteczki :)

Posted

joteska napisał(a):
rewelacja, Kasia wstaje i zwiedza :), dziś tydzień mija odkąd jest w domu i jak tak dłużej będzie Kasia zostanie kanapowcem jak na owczarka przystało. Andzia mówi, ze są wyraźne efekty prowadzonej akupunktury

:) Wodzę "dzikiego"psa
w akcji!

Posted

joteska napisał(a):

Rewelacja... chodzi sama i po płytkach... i nie w przykurczu i przysiadzie... będzie dobrze!
Tył jeszcze taki jak być musi- cudów nie robi nikt w tydzień, ale jeśli ma taka potrzebę by sie ruszyć(a ucha też potrafi postawić jak radarki... brawo), strach jej nie blokuje,akupunktura usprawnia jej nogi... czuje się pewniej... Będzie dobrze!

Posted

joteska napisał(a):
anda nie ma netu więc szybko pędzę z ważnym info

KASIA SAMA NAPIŁA SIĘ WODY, nareszcie zaczęła pić :sweetCyb:
uff...

O matko!
Znowu na wieczór taka cudna wiadomośc!
Płakac mi się chce i czuję wielka ulgę!
Brawo maleńka!

Posted

joteska napisał(a):
Kora, na zdjęciach to materac od Ciebie, Kasia chyba go polubiła jak widać, zapewnia jej komfort i chroni jej kosteczki :)

Ciesze sie bardzo ze dupcia plywajaca z masazem ;-) teraz trzeba znalezc sponsora zeby za prad doplacal ;-)

Posted

dziewczyny przepraszam za cisze ale wywozilam gnoj konski coby nie topic sie w nim wraz psami :)
bo tu konie byly gdzie mieszkam i w spasku dostalam gnoju po dach......a jak sie roiztopy zaczely to hmmm wyobrazcie sobie ...:)

Coz Katarzyna Camparii Gabor-Kantorowicz dowidzie !!! siedze z nia sobie i ogladam x factor i podchodzi moja Anda a coz Kaska na to szczerzy zeby podnosi przeod i wyganai intruza z prawie flaga : spadaj stad !!!! " po czym z ciekawosci podeszla Sonia wielkoucha a Kaska jak nie warknie i szczeka :) dzisiaj beka przez telefon slyszala na wlasne uchole jak Kaska spiewa jak od niej odchodze :)
Wczoraj do polnocy byl istny cyrk - Kaska siedzi lezy na swoim spanku ja gasze swiatal a Kaska wyje i wstaje za mna i myk pod schody i stara *******a bedzie sie wspinac - wiec oczywiscie ja ze schodow szybko do niej bo bieda bylaby zaraz !!!
Odproadzam ja na miejsce tlumacze jak komu dobremu trza spac dziecinko - rano do ciebie zaraz zejde / bo spie na pietrze- a Kaska na to nie ma mowy - Ja DZIki i nie zsocjalizowany pies ktory nie chce kontaktu z czlowiekiem ide z Toba i juz !!!!
Balam sie ja zabrac na gore bo schody a jak zasnelabym moglaby poprostu spasc i zrobic sobie krzywde wiec zeszlam z nia gadam i gadam tlumacze wstaje ide a ona nic - nie zostaje - ide z Toba Iwona i juz :)
No wiem ja znowu ze schodow do Kaski tlumacze i tak kilka razy w koncu zrozumiala ze nigdzie daleko nie odchodze - postawilam dl apewnosci pod schodami zapore i poszlysmy spac
Rano wstaje a Kaska czeka przed zapora i merda ogonem ni emialam aparatu zaluje bo zdjeci aprzednie bylyby !!!!
dzisiaj nakre nowy filmik z Kaska w roli glowen - chodzi sama - przewroci sie i jest w stanie sama sie podniesc chyba ze nogi wjada pod nia to wtedy potrzebna pomoc
Sika sama jednak nie ma jeszcze tyle sily zeby ustac i przewraca si eczesto sikajac - kupilam chusteczki dla niemowlat zeby potem dupke jej wytrzec do sucha :)
jest wspaniala !!! boi si emojego syna jeszcze ale czas jest najlepszym dla niej lekiem czas milosc cierpliwosc i popczucie bezpieczenstwa
Jestemw sciekla ze tyle zcasu jej zabrano i ze nikt nie dostrzegl w niej normalnej zlakninej kontaktu starej owczarki ktoej trzeba bylo tylko poswiecic troch eczasu - i nawet tyle nie dostala od zycia

Posted

Anda , lejesz miod na serce w takiej ilosci , ze oslodzic mozna pulk wojska :) Cudownie sie czyta takie wiesci.
Po raz kolejny udowadniasz, ze jak sie chce i potrafi ...mozna nawet "dzicz" oswoic ;)
Bardzo Ci za serce i determinacje dziekuje :)
Kaska Campari Gabor-Kantorowicz miala duzo szczescia w swoim potwornie pieskim zyciu...oby wykorzystala kazda sekunde, ktora dostaje od Ciebie w prezencie :) 3mam za Was kciuki .

Posted

czarna anda napisał(a):
dziewczyny przepraszam za cisze ale wywozilam gnoj konski coby nie topic sie w nim wraz psami :)
bo tu konie byly gdzie mieszkam i w spasku dostalam gnoju po dach......a jak sie roiztopy zaczely to hmmm wyobrazcie sobie ...:)

Coz Katarzyna Camparii Gabor-Kantorowicz dowidzie !!! siedze z nia sobie i ogladam x factor i podchodzi moja Anda a coz Kaska na to szczerzy zeby podnosi przeod i wyganai intruza z prawie flaga : spadaj stad !!!! " po czym z ciekawosci podeszla Sonia wielkoucha a Kaska jak nie warknie i szczeka :) dzisiaj beka przez telefon slyszala na wlasne uchole jak Kaska spiewa jak od niej odchodze :)
Wczoraj do polnocy byl istny cyrk - Kaska siedzi lezy na swoim spanku ja gasze swiatal a Kaska wyje i wstaje za mna i myk pod schody i stara *******a bedzie sie wspinac - wiec oczywiscie ja ze schodow szybko do niej bo bieda bylaby zaraz !!!
Odproadzam ja na miejsce tlumacze jak komu dobremu trza spac dziecinko - rano do ciebie zaraz zejde / bo spie na pietrze- a Kaska na to nie ma mowy - Ja DZIki i nie zsocjalizowany pies ktory nie chce kontaktu z czlowiekiem ide z Toba i juz !!!!
Balam sie ja zabrac na gore bo schody a jak zasnelabym moglaby poprostu spasc i zrobic sobie krzywde wiec zeszlam z nia gadam i gadam tlumacze wstaje ide a ona nic - nie zostaje - ide z Toba Iwona i juz :)
No wiem ja znowu ze schodow do Kaski tlumacze i tak kilka razy w koncu zrozumiala ze nigdzie daleko nie odchodze - postawilam dl apewnosci pod schodami zapore i poszlysmy spac
Rano wstaje a Kaska czeka przed zapora i merda ogonem ni emialam aparatu zaluje bo zdjeci aprzednie bylyby !!!!
dzisiaj nakre nowy filmik z Kaska w roli glowen - chodzi sama - przewroci sie i jest w stanie sama sie podniesc chyba ze nogi wjada pod nia to wtedy potrzebna pomoc
Sika sama jednak nie ma jeszcze tyle sily zeby ustac i przewraca si eczesto sikajac - kupilam chusteczki dla niemowlat zeby potem dupke jej wytrzec do sucha :)
jest wspaniala !!! boi si emojego syna jeszcze ale czas jest najlepszym dla niej lekiem czas milosc cierpliwosc i popczucie bezpieczenstwa
Jestemw sciekla ze tyle zcasu jej zabrano i ze nikt nie dostrzegl w niej normalnej zlakninej kontaktu starej owczarki ktoej trzeba bylo tylko poswiecic troch eczasu - i nawet tyle nie dostala od zycia
No dzieki Iwona!
Wpadłam na chwle zobaczyć czy u Kasi są jakieś wieśći.
Teraz, zamiast za robote sie zabierać
siedzę , "ślozy" (wzruszenia oczywiście) leję nad monitorem
i jak szef zobaczy, to będzie się działo.
Ale opis!
Nie serwuj z rana takich historii
bo wszystkie zapuchnięte będziemy chodziły;)

Posted

czarna anda napisał(a):
cholernie dzieki za wasza pomoc - dzieki niej zaplacoan akupunktura, zakupione leki, wieczorem zrobie liste podziekowan :)

A to druga cudowna wiadomośc.
Kaśka może być dumna,
że ma tylu przyjaciół.
Na pewno to wie i czuje:loveu:

Posted (edited)

Oglądałam te foty i pomyślałam, że ona zaraz zechce na te schody włazić ...no i masz - chciałaby, wariatka jedna !
Widać, że chęć do życia i kontaktów ma, jak każdy prawie pies :)

Edited by Ewa i flatki
Posted

czytałam, jeszcze bez makijażu ;) i dobrze. Tak sie cieszę, z każdego waszego dnia, z każdego kroczka, z każdego postępu a to oddanie i przywiązwywanie się Kasi są najwspanialszą wiadomością- to po prostu obudzone psie serducho :)