Jump to content
Dogomania

Psio-koci melanż, czyli moje gwiazdkiW Birra i Honorata...

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']cudowna fota:loveu:
http://img833.imageshack.us/img833/6442/389a278cad1.jpg
jak dobrze ze są foty .......
.

Dzięki :-) One tworzyły świetny duet. Było między nimi jakieś takie niepisane porozumienie. Inga kochała Ambę jak wariatka. Z Birrą tego nie ma, kocha ja, bawi się, ale to nie jest co co było z Adzią. One rozumiały się bez słów, walnięta Amba nigdy nie pociągnęła smyczy kiedy Ina ją prowadziła... Mnie szarpała jak starą szmatę... Po jej śmierci Ina nie mogła dojść do siebie i ciągle powtarzała, że jak będzie duża, to zostanie lekarzem i wymyśli lekarstwo na tak wstrętną chorobę, żeby już żaden piesek nie umarł na serduszko.. gula mi zawsze stała, bo Ina nie miała nawet tzech lat,... W sumie uspokoiła się dopiero po jakimś czasie, jak uwierzyła w nasze zapewnienia, że Amba poszła do aniołków i teraz pilniuje jej z nieba...

[quote name='magdabroy']Będziesz miała aktywną holenderską komórkę na wakacjach? Żebym mogła Ci sms'ka napisać jak się pojawi Teoś na świecie ;)

Będę miała bankowo :-) Ale Ty rodzisz 10? Ja wtedy jadę, ale dopiero wieczorem mamy wylot, więc jeszcze w Pl się załapię na foty :-)

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bira']Będę miała bankowo :-) Ale Ty rodzisz 10? Ja wtedy jadę, ale dopiero wieczorem mamy wylot, więc jeszcze w Pl się załapię na foty :-)[/QUOTE]

Tak 10 ;) Ale fot już 10 nie obiecuję, bo to już musi Bogdan powysyłać :/

Posted

Będę miała. Moja mama się cywilizuje i sobie net założyła :-)

A Honka się prowadza po okolicy z kawalerem. Ostatnio przyprowadziła go do domu........... Zejszczał mi się na wózek, jak go jeszcze raz przywlecze, to Birra się będzie z koteckiem zaprzyjaźniać... Różne koty teraz do nas przychodzą przez to rusztowanie, ale żaden nie był takim chamem jak ten... do wózka Bianowego się zlać... masakra...

Posted

[quote name='bira']Uuuuuuuuuuuuuuu a ja myślałam, że się na jakąś fotkę załapię jeszcze............:shake:[/QUOTE]

Ja go będę męczyć, żeby powysyłał zdjęcia jeszcze tego samego dnia, ale nie wiem jak będzie z wykonaniem zadania :D Tak więc szansa jest ;)
Dziś muszę mu zrobić listę karmienia zwierzaków i do kogo ma wysłać meil'a, to zaznaczę mu to grubymi literami ;)

Posted

Witam :-)
Dzięki i wzajemnie :-)

U nas pakowanie. To masakra totalna. Nic znaleźć nie mogę... Do tego mam dwie pomocnice, które sa tak pomocne, że płakać się chce..... Do tego Honorata przy odrobi ie nieuwagi wchodzi do walizek i wykopuje z nich rzeczy... jessu, ja już bym chciała jechać, żeby nie trzeba było więcej pakować ;-) I znająć życie połowy pozapominam.
Inga dzisiaj rozpoczęła wakacje :-) Wczoraj dostaliśmy raport, bardzo się poprawiła, jestem z niej bardzo dumna :-)
A Biani od wczoraj bije. Beczy z byle powodu, o wszystko się awanturuje, tłucze Ingę, szarpie ją, jest okropna. Nie wiem co się z tym dzieckiem dzieje.........
Honia od wczoraj nie kunduje po okolicy, w ogóle z domu nie wychodzi, nawet na balkon ;-) Może się już naspacerowała..... A Birra cierpi w upały, dzisiaj wprawdzie zelżało, ale i tak lekko jej nie jest...

Posted

Ja też zawsze coś zapominam zapakować :/ Ale zawsze wtedy powtarzam, że jak jesteśmy my, dokumenty i kasa, to reszta to pikuś ;)

O której jutro wyjeżdżacie?

Posted

piszesz , że Inga i Amba to był super team ... u nas tak było Kuba i Harley ... oni razem mogli iść wszędzie ,kiedy Harley odszedł Kuba się załamał , z Ozzym nie ma więzi , Ozzy to mój lek na obolałe serce , mój pies .
Współczuję pakowania ...nienawidzę tego a też mnie to niedługo czeka . Bezpiecznej podróży :cool2:

Posted

[quote name='bira']Witam :-)

U nas pakowanie. To masakra totalna. Nic znaleźć nie mogę... Do tego mam dwie pomocnice, które sa tak pomocne, że płakać się chce..... Do tego Honorata przy odrobi ie nieuwagi wchodzi do walizek i wykopuje z nich rzeczy... jessu, ja już bym chciała jechać, żeby nie trzeba było więcej pakować ;-) I znająć życie połowy pozapominam.
Inga dzisiaj rozpoczęła wakacje :-) Wczoraj dostaliśmy raport, bardzo się poprawiła, jestem z niej bardzo dumna :-)
A Biani od wczoraj bije. Beczy z byle powodu, o wszystko się awanturuje, tłucze Ingę, szarpie ją, jest okropna. Nie wiem co się z tym dzieckiem dzieje.........
Honia od wczoraj nie kunduje po okolicy, w ogóle z domu nie wychodzi, nawet na balkon ;-) Może się już naspacerowała..... A Birra cierpi w upały, dzisiaj wprawdzie zelżało, ale i tak lekko jej nie jest...[/QUOTE]
bianka pewnie czuje ze coś się dzieje i robi wszystko byś o niej nie zapomniała pakując walizki ;) na pewno jej przejdzie jak pojedziecie.
szerokiej drogi, odzywaj się :) i dużo odpoczywaj...i nie zapomnij o zdjęciach!

Posted

[quote name='bira']Witam :-)

Honia od wczoraj nie kunduje po okolicy, w ogóle z domu nie wychodzi, nawet na balkon ;-) Może się już naspacerowała..... A Birra cierpi w upały, dzisiaj wprawdzie zelżało, ale i tak lekko jej nie jest...[/QUOTE]

opisujesz armagedon czy zwykły wyjazd na wakacje....

Posted

[quote name='inga.mm']opisujesz armagedon czy zwykły wyjazd na wakacje....[/QUOTE]

:roflt:armagedon....a miało być tak pięknie.....wyjazd na wakacje:roflt:
Na fotki z wakacji czekamy:razz:

Posted

[quote name='magdabroy']Ja też zawsze coś zapominam zapakować :/ Ale zawsze wtedy powtarzam, że jak jesteśmy my, dokumenty i kasa, to reszta to pikuś ;)

O której jutro wyjeżdżacie?[/QUOTE]
Dopiero wieczorem. Jeszcze dzisian na plaze sie wybieram na spacer :-)

[quote name='Ptysiak']Witamy :)
Pozdrawiamy ;)
I miłego wyjazdu życzymy :)[/QUOTE]
Dzieki :-)

[quote name='Alicja']piszesz , że Inga i Amba to był super team ... u nas tak było Kuba i Harley ... oni razem mogli iść wszędzie ,kiedy Harley odszedł Kuba się załamał , z Ozzym nie ma więzi , Ozzy to mój lek na obolałe serce , mój pies .
Współczuję pakowania ...nienawidzę tego a też mnie to niedługo czeka . Bezpiecznej podróży :cool2:[/QUOTE]
Dzieki :-) juz sie spakowalam... chyba :-) wyjdzie w praniu ;-)

[quote name='agaga21']bianka pewnie czuje ze coś się dzieje i robi wszystko byś o niej nie zapomniała pakując walizki ;) na pewno jej przejdzie jak pojedziecie.
szerokiej drogi, odzywaj się :) i dużo odpoczywaj...i nie zapomnij o zdjęciach![/QUOTE]
Dzieki :-) Zdjecia beda :-) o ile aparat nie zdechnie ;-) cos ostatnio mu sie miesza...

[quote name='inga.mm']opisujesmiesza... armagedon czy zwykły wyjazd na wakacje....[/QUOTE]
Niby zwykly ;-) Gdyby nie ten maly niemozliwy gremlin bylo by sto razy szybciej...

[quote name='sabinka40']:roflt:armagedon....a miało być tak pięknie.....wyjazd na wakacje:roflt:
Na fotki z wakacji czekamy:razz:[/QUOTE]
Teraz jest pieknie, bo lobuz polegl i spi ;-)

[quote name='magdabroy']Kasiu, szerokiej drogi i miłych wakacji ;)[/QUOTE]
Dzieki. Jeszcze wieczorkiem sie odezwe i jakies plazowe zdj. wstawie :-)

Posted (edited)

hahaha niema to jak zamieszanie przedurlopowe :-) Ale już z górki .... i relaksik :-)

Mam nadzieje Bira, że się nie pogniewasz - zapraszam na kolejny bazarek dla Donki i Gadzinki
[quote name='Kajusza']Serdecznie zapraszam na wszystko mający bazarek "Misz-masz II" dla Donki i Gandzi.
Na bazarku można kupić ubrania, książki, płyty cd, akcesoria dla psów oraz wiele innych przydatnych i tych mniej przydatnych rzeczy :-)

na przykład

Serdecznie polecam .... i zachęcam do odwiedzin :-)

Edited by Kajusza
Posted

Dojechaliśmy :-) Droga super. Dziewczyny o dziwo bardzo grzeczne, nawet Biana nieszczególnie psociła :-) Birca pół drogi dyszała ze stresu chyba, ale juz jest ok. Dzisiaj pojadę z nia nad rzekę, żeby sobie troche tyłek pomoczyła :-) Pogoda jest zajebista :-) Wczoraj może trochę mniej, bo byłam padnięta po podróży i było mi zbyt duszno :-) Ale cieszę się, że już jesteśmy :-)

• 2 weeks later...
Posted

Dzień dobry :-)

Wróciliśmy wczoraj :-) Więc zaraz się melduję :-) Mam mnóstwo fotek i zaległości jeszcze z NL ;-) Postaram sie dojutra wkleić, bo jutro po południu jadę na cztery dni z koleżankamidzieciakami i psiakami :-)

Na wakacjach bosko :-) Nareszcie się dogrzaliśmy ;-) Dziewczyny poopalane i szczęśliwe :-) Birka mało ogona nie straciła, kiedy nas zobaczyła ;-) Teraz pełnia szczęścia, leży pod nogami :-)