Jump to content
Dogomania

Psio-koci melanż, czyli moje gwiazdkiW Birra i Honorata...

Recommended Posts

Posted

bira napisał(a):
Koszula fakt, fajna, ale chyba nie aż tak, żeby sobie zapas robić na następne lata...:diabloti: Najgorsze to, że muszę jechać i ją oddać........:angryy:

oj tam oj tam,kupisz sobie cos przy okazji wymiany:evil_lol:

arina narazie ok, jak mam samo mięso to lekko podgotuje i warzywa wrzucam swieze, wszystko z koscmi dostaje na surowo, pochłaniam narazie wątek barfowy;)

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

inga.mm napisał(a):
zauważyłam, że do kropek na buzi dołożyłaś kropki na ubraniu.
Czyżbyś należała do pedantek?

Jasne, wszystko musi do siebie pasować ;-):cool3:

Posted

inga.mm napisał(a):
zauważyłam, że do kropek na buzi dołożyłaś kropki na ubraniu.
Czyżbyś należała do pedantek?

bira napisał(a):
Jasne, wszystko musi do siebie pasować ;-):cool3:

Jak ozdobisz buziaka do ubrania w kratkę?

Posted

Czaple też chyba wiosnę czują, bo drą się niemożliwie. Tam, gdzie mają gniazda nie słychać własnych myśli, szukają patyczków, latają, szukają miejsc... chyba niedługo zaczną się gody czy cuś...

Posted

Mamy masakre. Biane tez cos bierze. Inga w nocy miala majaki, zew lozku leza kaktusy i ona sie ich boi. Ze wyciagala kolce od kaktusow z kbabci... Do tego ta goraczka nie chce sie latwo zbijac. Daja rade zbic ta temp. Dopiero dwa czopki. Tobie tez nie zazdroszcze chorobska. Oby dzieciakow ci nie rozlozylo. Trzymam kciuki i zdrowka zycze

Posted

Inga, lekarz kazal przyjsc za trzy dni jezeli temp nie ustapi. Tutaj maja takie procedury... Temp nie spada ponizej 38. Dzisiak nawet spala w dzien. Inga, ja holenderskiego sie dopiero ucze. Pokrecony jezyk. Na codzien uzywam angielsliego.

Posted

bira napisał(a):
Inga, lekarz kazal przyjsc za trzy dni jezeli temp nie ustapi. Tutaj maja takie procedury... Temp nie spada ponizej 38. Dzisiak nawet spala w dzien. Inga, ja holenderskiego sie dopiero ucze. Pokrecony jezyk. Na codzien uzywam angielsliego.

jak u kamila gorączka nie chce spadać to daje mu syrop z ibupromu a za 4 godziny z paracetamolu
wtedy sie nie przedawkuje a jeden lek wspomoże drugi i w końcu gorączka spada. robię tak gdy jest bardzo wysoka i spada tylko troche.

Posted

Agaga, dzięki za podpowiedź. Kupiłam ten syrop, jest poprawa, gorączka jej pod wieczór spadła do 37,5, więc jest kamień z serca. Teraz też nie ma temp. Oby tak zostało.

Posted

Wpadam z wizytą do Was ;)
Śliczna ta Twoja Bira :loveu: Koteczka też mi się podoba :loveu: No i widzę, że coraz więcej ludzi karmi swoje psy barf'em ;) Ja też jestem z tego zadowolona :)

Posted

Magda, dzieki. Wczesniej przy Ambie nie moglismy dawac barfu ale z Birka sprawdza sie rewelacyjnie.
Aga, u nas kiepsko. Goraczki nie ma, za to katar i kaszel masakra. Inga az sie dusi. Dzisiaj na spacerze malo pluc nie wyplula. Do domu wracala we wozku biany. Obym nieusiala znowu do lekarza isc, bo jak pomysle o tych konowalach to mi slabo....