piesia Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 danka1234 napisał(a):jak bedzie tekst ogłoszeniowy pomoge z ogłaszaniem Czy Żabencja może się już uśmiechać o ogłoszenia :):):) ? Ja jej podrukowałam dzisiaj kilka zdjęć z ogłoszeniami i porozwieszam w okolicy . Akrum bidulko , mam nadzieję , że staniesz szybciutko na nogi i jak nasza niunia nie znajdzie nic do tego czasu na stałe , to pojedzie do Twojej Kropencji i reszty ekipy :):):) . Quote
danka1234 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 ogłoszenia dla Żabci; 1-alegratka 2-gumtre 3-tablica 4-morusek 5-adopcja psa 6-kupie psa 7-nasze zwierzaki 8-oddam psa 9-przygarnij zwierzaka 10-cafeanimal 11-psy pl 12-animalia cdn. w miarę wolnego czasu Quote
Madzik34 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 QUOTE=yucca;17925613]Jak tam maleńka?[/QUOTE] Witaj, niestety od pierwszego listopada schronisko będzie w tygodniu krócej otwarte, bo po ciemku to nic i tak zrobić nie można, ale za to w weekend będzie dłużej otwarte, więc jeżdżenie w tygodniu niestety odpada - nie dam rady wyjść jeszcze wcześniej z pracy. Ale w sobotę za to będzie więcej czasu na pracę z Żabką, więc jak tylko wrócimy ze schroniska damy znać jak się miewa. W tym tygodniu w artykule do jednej z gazet obornickich gdzie piszemy małe felietony - zostanie umieszczone jak co tydzień zdjęcie i opis psiaka -tym razem będzie to Żabcia...miejmy nadzieję, że może dzięki temu z ewentualną adopcją będzie lepiej. Pozdrawiam i do soboty:-) Madzik Quote
yucca Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Byłoby super gdyby malutka znalazła domek przed zimą. Czekam do soboty na wieści :) Quote
Sarunia-Niunia Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Piszę w imieniu Piesi, która do mnie dzwoniła, a sama ma problemy z internetem. Więc najpierw serdeczne podziękowania dla Danusi:loveu: za ogłoszenia, które zrobiła dla Żabci;)... I całkiem możliwe, że Danusia miała dobra rękę, bo... w sobotę Żabunia będzie miała odwiedzinki:multi:... Trzymajmy kciuki kochane cioteczki, bo być może:roll:.... Ech, byłoby pięknie... Quote
piesia Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 Dziękuję Saruniu :). Jestem u Żabeczki , ale się nie będę rozpisywała , bo mój net faktycznie głupieje dzisiaj i zamula momentami . Napiszę tylko , że Państwo są z Poznania a Pan był zawiedziony , że nie może już jutro przyjechać zobaczyć niuńki , ale miejmy nadzieję, że nie rozmyślą się do soboty :) . Żabeczko ....... oby to był Twój szczęśliwy dzień . Danusiu , dziękuję za ogłoszenia :) . Quote
Madzik34 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Ja odliczam już godziny do 9 rano w sobotę, żeby zobaczyć Żabcię i się z nią pobawić - no i może wydać ją do nowego domku....oj jak byłoby bosko! Quote
Sarunia-Niunia Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 też z wielką niecierpliwością czekam do soboty... oby, oby... Quote
Sarunia-Niunia Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Ciocie Kochane, tu wstrząsająca historia Maciusia obdartego ze skóry: http://www.dogomania.pl/threads/217202-Bezgraniczne-CIERPIENIE-bezdenna-oboj%C4%99tno%C5%9B%C4%87!-ODARTY-ZE-SK%C3%93RY-MIKU%C5%9A-NA-POMOC!!! Wspomóżcie grosikiem, zajrzyjcie na bazarki dla Niego: http://www.dogomania.pl/threads/2172...%B3ry-do-14.11 http://www.dogomania.pl/threads/2172...5#post17937285 Quote
Sarunia-Niunia Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Dzisiaj sobota, a więc bardzo mocno trzymamy kciuki za Żabunię... I czekamy na wiadomości... Quote
Akrum Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 i jak?? wiecie już coś?? mocno ściskam kciuki... Quote
Madzik34 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Witajcie, mam wielkie szczęście ogłosić wszystkim Cioteczkom, że Żabcia pojechała dziś do domku!!!!! :-) :-) :-) Nowi właściciele to bardzo mili ludzie, szczegóły opowie Piesia - jutro powinna już mieć dostęp do netu - ja podczas zapoznawania Żabci z swoimi nowymi ludźmi byłam na spacerku z innymi psiakami, więc szczegółów nie znam, ale widziałam, że Pani przyjechała z nowiutką czerwoną obróżką i po południu rozmawiała z Piesią, więc wszystko powinno być dobrze. Niestety nie zdążyłam się z psinką pożegnać, ale za jakiś czas zrobimy wizytę poadopcyjną to będzie na to czas... Dziękujemy wszystkim Cioteczką za pomoc i trzymanie kciuków za naszą Żabcię:-) Pewnie za jakiś czas zjawimy się z nową sunią lub pieskiem - już teraz upraszamy o zainteresowanie żabkowych Cioteczek. Quote
Sarunia-Niunia Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Super, że Żabeczka ma domek!!! Bardzo się cieszymy:):):)... i mocno zaciskamy za Żabunię, aby wszystko się Jej ułożylo w nowym domku jak najlepiej:):):)... Wymieniamy banerek... Żabka go już nie potrzebuje - bo ma domek:):):).... Quote
Pyrdka Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Cieszę się, że Żabcia w swoim domu. Powodzenia malutka :lol: Quote
yucca Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Super wiadomość, cieszę się ogromnie :) :) :) Quote
Isadora7 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Żabko gratuluję i bardzo się cieszę :) Quote
Recommended Posts