Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

danka1234 napisał(a):
jak bedzie tekst ogłoszeniowy pomoge z ogłaszaniem

Czy Żabencja może się już uśmiechać o ogłoszenia :):):) ?

Ja jej podrukowałam dzisiaj kilka zdjęć z ogłoszeniami i porozwieszam w okolicy .

Akrum bidulko , mam nadzieję , że staniesz szybciutko na nogi i jak nasza niunia nie znajdzie nic do tego czasu na stałe , to pojedzie do Twojej Kropencji i reszty ekipy :):):) .

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

QUOTE=yucca;17925613]Jak tam maleńka?[/QUOTE]

Witaj, niestety od pierwszego listopada schronisko będzie w tygodniu krócej otwarte, bo po ciemku to nic i tak zrobić nie można, ale za to w weekend będzie dłużej otwarte, więc jeżdżenie w tygodniu niestety odpada - nie dam rady wyjść jeszcze wcześniej z pracy.
Ale w sobotę za to będzie więcej czasu na pracę z Żabką, więc jak tylko wrócimy ze schroniska damy znać jak się miewa.
W tym tygodniu w artykule do jednej z gazet obornickich gdzie piszemy małe felietony - zostanie umieszczone jak co tydzień zdjęcie i opis psiaka -tym razem będzie to Żabcia...miejmy nadzieję, że może dzięki temu z ewentualną adopcją będzie lepiej.
Pozdrawiam i do soboty:-) Madzik

Posted

Piszę w imieniu Piesi, która do mnie dzwoniła, a sama ma problemy z internetem.
Więc najpierw serdeczne podziękowania dla Danusi:loveu: za ogłoszenia, które zrobiła dla Żabci;)...
I całkiem możliwe, że Danusia miała dobra rękę, bo... w sobotę Żabunia będzie miała odwiedzinki:multi:...
Trzymajmy kciuki kochane cioteczki, bo być może:roll:.... Ech, byłoby pięknie...

Posted

Dziękuję Saruniu :). Jestem u Żabeczki , ale się nie będę rozpisywała , bo mój net faktycznie głupieje dzisiaj i zamula momentami . Napiszę tylko , że Państwo są z Poznania a Pan był zawiedziony , że nie może już jutro przyjechać zobaczyć niuńki , ale miejmy nadzieję, że nie rozmyślą się do soboty :) . Żabeczko ....... oby to był Twój szczęśliwy dzień .
Danusiu , dziękuję za ogłoszenia :) .

Posted

Witajcie, mam wielkie szczęście ogłosić wszystkim Cioteczkom, że Żabcia pojechała dziś do domku!!!!! :-) :-) :-)
Nowi właściciele to bardzo mili ludzie, szczegóły opowie Piesia - jutro powinna już mieć dostęp do netu - ja podczas zapoznawania Żabci z swoimi nowymi ludźmi byłam na spacerku z innymi psiakami, więc szczegółów nie znam, ale widziałam, że Pani przyjechała z nowiutką czerwoną obróżką i po południu rozmawiała z Piesią, więc wszystko powinno być dobrze.
Niestety nie zdążyłam się z psinką pożegnać, ale za jakiś czas zrobimy wizytę poadopcyjną to będzie na to czas...
Dziękujemy wszystkim Cioteczką za pomoc i trzymanie kciuków za naszą Żabcię:-)
Pewnie za jakiś czas zjawimy się z nową sunią lub pieskiem - już teraz upraszamy o zainteresowanie żabkowych Cioteczek.

Posted

Super, że Żabeczka ma domek!!!
Bardzo się cieszymy:):):)... i mocno zaciskamy za Żabunię, aby wszystko się Jej ułożylo w nowym domku jak najlepiej:):):)...
Wymieniamy banerek... Żabka go już nie potrzebuje - bo ma domek:):):)....