Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich serdecznie.
Jestem nową właścicielką Bono. To wielkie szczęście dla mnie móc się nim zaopiekować. Jest u mnie dopiero trzeci dzień a już wszyscy domownicy za nim przepadają, a najbardziej oczywiście mój mąż. Jeszcze ma momenty, że jest smutny i jak mówi moja córka - 'zawiesza się' ale z dnia na dzień jest coraz lepiej. No i oczywiście nowa seria zdjęć.

• Replies 296
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magosia99 Dzięki Ci wielkie za okazaną miłość Bonowi:loveu: :loveu: on napewno Ci się odwdzięczy.
i tak delikatnie powiem że czekam na więcej zdjęć całuski w fafluny dla Bono od mojej Tequili i dla Ciebie oczywiście

Posted

Dziękuje wszystkim za miłe słowa.
Bono jest naprawdę słodki.
Mój mąż całkiem zwariował na jego punkcie ( a tak nie chciał się zgodzić na zabranie Bono). Jak tak dalej pójdzie, to proponuję stworzyć "Żony w potrzebie", bo dla mnie już nie ma czasu.;)
Jeszcze dzisiaj zamieszczę kolejne zdjęcia.

Posted

No i obiecane zdjęcia:
zabawa z panem

i z drugim pieskiem Kubą
http://img181.imageshack.us/img181/9153/m85pw.jpg" class="ipsImage" alt="">
a teraz odpoczynek po zabawie
http://img181.imageshack.us/img181/7389/m99dr.jpg" class="ipsImage" alt="">

Posted

Do tej pory myślałam, że to psi aniołek, ale wczoraj pokazał różki.
Wydrapał dziurę w chodniku w przedpokoju i nadgryzł trochę drzwi wejściowe do mieszkania. Boję się, żeby nie kontynuował swego dzieła, bo zostanę bez drzwi. A tak na marginesie został sam tylko na godzinę.:diabloti:

Ale są też dobre wieści - dzisiaj rano po raz pierwszy zaczął bawić się piszczącą zabawką. I nadal nabiera ciałka. Oby nabrał także rozumku!:loveu:

Posted

Moze i tak, ale chodnik nie był stary i mi się podobał. No drzwi - to macie rację (Ty i Bono) - mogłyby być nowe.

Właśnie jestem po lekturze opisu zabaw z psem "na zmęczenie". Muszę zacząć wdrażać. Może go za bardzo energia rozpiera. :evil_lol:

Dzisiaj jedziemy na wieś, to będzie mógł trochę pobiegać.

Posted

magosia99 napisał(a):

Dzisiaj jedziemy na wieś, to będzie mógł trochę pobiegać.

Tak to super pomysł, tylko ciekawe na ile pomoze :) :evil_lol: A tak serio to moze się czuć niepewnie gdy zostaje sam. Miejmy nadzieje, że gdy sie upewni, że zostaje u Was na zawsze to zaniecha demolek.

• 2 weeks later...
Posted

1/ Bonus ostanio zostal sam z Kuba w domu. Kiedy Pan wrocil do domu, nie bylo powitania ani szczekania. Bono i Kuba urzedowali w kuchni. Pani ugotowala kurczaka i zapomniala schowac przed wyjsciem. Bono jako,ze duzy pies bez problemu siegnal do garnka i wylozyl go na bok. W garnku zostal kurczak bez nog, natomiast Kuba sprzatal na podlodze!
2/ Kuba chcac wejsc do corki do pokoju , drapie w drzwi. Wtedy podchodzi Bono i jednym ruchem naciska klamke i wpuszcza Kube:evil_lol: :diabloti: