magosia99 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Witam wszystkich serdecznie. Jestem nową właścicielką Bono. To wielkie szczęście dla mnie móc się nim zaopiekować. Jest u mnie dopiero trzeci dzień a już wszyscy domownicy za nim przepadają, a najbardziej oczywiście mój mąż. Jeszcze ma momenty, że jest smutny i jak mówi moja córka - 'zawiesza się' ale z dnia na dzień jest coraz lepiej. No i oczywiście nowa seria zdjęć. Quote
Kitka20 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 magosia99 Dzięki Ci wielkie za okazaną miłość Bonowi:loveu: :loveu: on napewno Ci się odwdzięczy. i tak delikatnie powiem że czekam na więcej zdjęć całuski w fafluny dla Bono od mojej Tequili i dla Ciebie oczywiście Quote
szajbus Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 No pieseczku. Trafiła ci się SUPER RODZINA. Życzę wam szczęścia. Quote
anielica Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Super :loveu: Bono w nowym domku :multi: :multi: :multi: Quote
basiagk Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Magosia Gratuluję Pięknego Psa i Wielkiego Serca!!! :thumbs::klacz::klacz::klacz::Rose::Rose::Rose: :BIG: Quote
Iza i Avanti Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Dziękujemy :loveu: :loveu: I z niecierpliwością oczekujemy na codzienne informacje! Quote
halbina Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 :Cool!: :Cool!: :Cool!: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :cunao: :Dog_run: Quote
Masza4 Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Cudaśne fotecki :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: Quote
magosia99 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Dziękuje wszystkim za miłe słowa. Bono jest naprawdę słodki. Mój mąż całkiem zwariował na jego punkcie ( a tak nie chciał się zgodzić na zabranie Bono). Jak tak dalej pójdzie, to proponuję stworzyć "Żony w potrzebie", bo dla mnie już nie ma czasu.;) Jeszcze dzisiaj zamieszczę kolejne zdjęcia. Quote
mariee Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 :loveu: Moglam sie tego spodziewac! :bigcool: Quote
mariee Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 No i obiecane zdjęcia: zabawa z panem i z drugim pieskiem Kubą http://img181.imageshack.us/img181/9153/m85pw.jpg" class="ipsImage" alt=""> a teraz odpoczynek po zabawie http://img181.imageshack.us/img181/7389/m99dr.jpg" class="ipsImage" alt=""> Quote
basiagk Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Wspaniale!!! Miłośc aż bije ze zdjęc!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
anielica Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Aaaaale super jest oglądać takie foty :loveu: Quote
Masza4 Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 :Rose: Podziękowania dla Ciebie Magosiu99, że zabrałaś Bono z tego piekła! Fotki są super!!! :lol: Quote
szajbus Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Ukłony dla nowych właścicieli Bono. Jestesmy szczęśliwi, że trafił na tak wspaniałych ludzi. Quote
mariee Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Bylam u Bonusia dzisiaj! Bonus nabiera cialka! Jaki on kochany, Pan zakochany! A oto kilka fotek z wizyty! Quote
Masza4 Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Aż miło popatrzeć na takiego szczęśliwca! :loveu: Zdjęcie nr 3. genialne :lol: Quote
magosia99 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Do tej pory myślałam, że to psi aniołek, ale wczoraj pokazał różki. Wydrapał dziurę w chodniku w przedpokoju i nadgryzł trochę drzwi wejściowe do mieszkania. Boję się, żeby nie kontynuował swego dzieła, bo zostanę bez drzwi. A tak na marginesie został sam tylko na godzinę.:diabloti: Ale są też dobre wieści - dzisiaj rano po raz pierwszy zaczął bawić się piszczącą zabawką. I nadal nabiera ciałka. Oby nabrał także rozumku!:loveu: Quote
Norbitka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Może stwierdził, że pora kupic nowy chodnik i ładniejsze drzwi ? :evil_lol::evil_lol: Quote
magosia99 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Moze i tak, ale chodnik nie był stary i mi się podobał. No drzwi - to macie rację (Ty i Bono) - mogłyby być nowe. Właśnie jestem po lekturze opisu zabaw z psem "na zmęczenie". Muszę zacząć wdrażać. Może go za bardzo energia rozpiera. :evil_lol: Dzisiaj jedziemy na wieś, to będzie mógł trochę pobiegać. Quote
Norbitka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 magosia99 napisał(a): Dzisiaj jedziemy na wieś, to będzie mógł trochę pobiegać. Tak to super pomysł, tylko ciekawe na ile pomoze :) :evil_lol: A tak serio to moze się czuć niepewnie gdy zostaje sam. Miejmy nadzieje, że gdy sie upewni, że zostaje u Was na zawsze to zaniecha demolek. Quote
wanda szostek Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Oj nie chcę krakać, ale Majki mi się przypomniał. Dał dobrze w kość dziewczynom i niczym go zmęczyć nie mogły. Ganiały go przy rowerze , ale też nie pomogło. Quote
mariee Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 1/ Bonus ostanio zostal sam z Kuba w domu. Kiedy Pan wrocil do domu, nie bylo powitania ani szczekania. Bono i Kuba urzedowali w kuchni. Pani ugotowala kurczaka i zapomniala schowac przed wyjsciem. Bono jako,ze duzy pies bez problemu siegnal do garnka i wylozyl go na bok. W garnku zostal kurczak bez nog, natomiast Kuba sprzatal na podlodze! 2/ Kuba chcac wejsc do corki do pokoju , drapie w drzwi. Wtedy podchodzi Bono i jednym ruchem naciska klamke i wpuszcza Kube:evil_lol: :diabloti: Quote
Recommended Posts