anielica Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Hurrrra! Kolejny wyratowany z naszego powalonego więzienia. Dzięki Marieee! :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Masza4 Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Czekałam na dzień adopcji, ale chyba to już pewne :) Quote
mariee Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Bonus jednak dzisiaj po 20:00 pojechal do domku. Panstwo nie mogli juz wytrzymac! Strasznie sie cieszyl jak zobaczyl pania z corka.... Kiedy Pani przyprowadzila z hotelu Bono do recepcji ,stalysmy we trzy obok. Bono wyskoczyl jak szalony odrazu do Pani i corki, mnie olal! Chyba juz czul, po wczorajszej wizycie u Pani, ze jedzie do domu. Radosci w Klnice bylo co nie miara. Panie na pozegnanie, powiedzialy "BONO odwiedzaj nas". Obecna Pani BONO bedzie pisac i wstawi fotki jak Bono opuszczal klinike! na razie tyle, jak bede miala informacje napisze jak BONO spedzil pierwsza noc w nowym domku! Quote
mariee Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 dostalam wlasnie informacjie przed sec..Bono troszke pospal a teraz chce sie bawic...:lol: Quote
wanda szostek Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Cieszę się z pomyślnego obrotu sprawy. Quote
Masza4 Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Mogę zmienią tytuł! Brawo Mariee! Uratowałaś psa od rychłej śmierci! :loveu: Quote
Kitka20 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Oby więcej takich zakończeń:multi::loveu: Quote
Atik Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 mariee jeszcze raz dzięki ! Przenieście do "już w nowym domu" :) Quote
Łukasz_Lbn Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Super!!!:multi::multi::multi: Nareszcie ktoś go pokochał!!:loveu: Quote
Kitka20 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Suuuuuuuuuuuper, że ktoś Cię pokochał i bono ma domek:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: więcej zdjęć pliskkaa Quote
mariee Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 BONO opuszcza hotel! Bono wczoraj w domu! Bono jedzie z pania! Na spacerku! z Kubą z ktorym zamieszkal- na spacerku Quote
halbina Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Bosz!!! I jak Cię nie kochać, Mordeczko?... :loveu: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :cunao: :cool2: Quote
szajbus Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Bono, pieseczku, widac, że usmiechnęło sie do Ciebie szczęście i tafiłes na wspaniałych ludzi. Twoim nowym właścicielom należą się słowa uznania, a marieewielkie podziękowania za to co dla Ciebie zrobiła. Teraz pieseczku wypada tylko złożyć ci życzonka - miłości i wiele radości w nowym , wspaniałym domku. Quote
anielica Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Śliczny Bono :loveu: Żyj piesku długo i szczęśliwie w nowym domku! Quote
mariee Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Bono dzisiaj pierwszy raz podal lapke. Nalepiej wyglada jedzenie...1-wszy je Bono 2 -gi Kuba. Kiedy je Kuba Pani zabiera Bono do pokoju i siada pod drzwiami....Bono jest specyjalista w otwieraniu drzwi! A jeszcze lepszym w wyjadaniu Kubie.:lol: Jutro wieczorem beda nowe fotki Bono Quote
mariee Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Chcialam Serdecznie podziekowac wszystkim osobom , ktore pomogly Bono ( mam na mysli, wplaty na hotelik ) i osobom szukajacym domku dla BONO . Norbitcce za wstawienie Bono na allegro! Dzieki Wam wszystkim Bono znalazl odpowiedni dom dla siebie. Dziekuje! Quote
mariee Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Dziekuje lekarzom z Kliniki na Stefczyka w Lublnie . Paniom z hotelu , za troskliwa opieke nad BONO! Quote
anielica Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Byłam dzisiaj w Nowymdworze k/Lubartowa. Szukałam Bruna. Ale nie znalazłam ani jego, ani żadnego innego boksera. Quote
mariee Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Moze arsen go adoptowal z FB? sledzil forum. Ponoc bokser byl sprzedany?! Quote
anielica Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Mogło być i tak... Czasem nasze działania mogą przynieść i taki skutek. Mógł zaadoptować psiaka z przekory za to, że powiedziałyście, że psa nie dostanie... Quote
anielica Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Czytając dyskusję na BF właśnie o tym myslałam. Osoby takie jak arsen nie mają dostępu do psów, które są pod naszą opieką - w hotelikach, w dt. Jeżeli pies jest w schronisku, każda osoba, która o nim wie, może go zabrać. I nie mamy na to wpływu :shake: Quote
Recommended Posts