Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 296
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pisze, bo jestem w wielkiej rozpaczy:-( . Bono jest słodki, ale nie może zostawać sam w domu ani na chwilkę.
Dzisiaj porwał na strzępy kożuch mojej córki.
Teraz płaczemy obie - ona, bo kożuch był ładny i bardzo go lubiła i ja- z bezsilnosci, bo już nie wiem co robić z tym łobuzem:shake:
Może znacie jakiś sposób na utemperowanie łobuziaka.:placz:

Posted

magosia99 napisał(a):
Pisze, bo jestem w wielkiej rozpaczy:-( . Bono jest słodki, ale nie może zostawać sam w domu ani na chwilkę.
Dzisiaj porwał na strzępy kożuch mojej córki.
Teraz płaczemy obie - ona, bo kożuch był ładny i bardzo go lubiła i ja- z bezsilnosci, bo już nie wiem co robić z tym łobuzem:shake:
Może znacie jakiś sposób na utemperowanie łobuziaka.:placz:

Bardzo współczuję, bo sama przez to przeszłam. Klatka jest bardzo dobrym i chyba jedynym rozwiązaniem, tylko czy taki wydatek mieści się w budżecie
magosi? Dziecko straciło kożuch, coś w zamian musi dostać więc nie obędzie się bez wydatku i to sporego.
Ale jeżeli psa nie zamknie się w klatce, to strat będzie przybywać.
Sytuacja patowa.

Posted

Nie odzywałam sie bo dostęp do neta mam tylkow pracy.
Na razie byłam z nim w domu, więc był jak aniołek. Ćwiczymy zostawanie w domu, ale na razie doszliśmy do 2 minut samotności. Nie było warunków do ćwiczeń, bo pozostali domownicy nie zawsze chcieli się wynosić z domu. W tym tygodniu mamy nadzieję na bardziej intensywne ćwiczenia( mam nadzieję, że bez zniszczeń) :cool3:

Posted

Bonus byl dzisiaj ze swoja Pania w odwiedzinach w Klinice :lol:
Alez on sie zmienł, nie widzialam go 2 tygodnie. Wazyl dzisiaj ponad 33 kg, taki byczek ;) Slicznie wyglada! Juz miesiac jak jest w domu Pani Gosi. Wielki szacunek dla Was Gosia!

• 2 weeks later...
Posted

Teraz zmiana osoby piszącej-pisze siostra a nie mama Bono:lol: Bonuś miewa się dobrze. Na razie nie miał szans nabroić bo stale miał towarzystwo. Uważam że te szkody jakich narobił do tej pory są wystarczające :). dziś spodziewajcie się nowych Bonich fotek będą, będą ale cierpliwości bo ja tego nie potrafię zrobić a kobitki pojechały w odwiedziny do Besta. jak wrócą to napewno je wyślą.

Posted

nie wiem co się stało niby już pisałam ale nic się nie pojawiło:angryy:
a więc spróbuję jeszcze raz. tak w ogóle pisze teraz siostra a nie mama Bono;) . Bonuś miewa się dobrze, na razie nie miał szans psocić bo cały czas miał towarzystwo więc nowych szkód nie ma:lol: no i dobrze bo z reguły niszczył moje rzeczy:shake: . pani Maria twierdzi że to dlatego że mnie kocha, ale ja wolę inny sposób okazywania uczuć:lol: spodziewajcie się dziś nowych Bonich fotek. będą, będą ale cierpliwości proszę. nie jestem aż tak zaawansowana w sferze techniki i obsługi komputerów i sama tego nie zrobię a kobitki pojechały teraz w odwiedziny do Besta. jak wrócą to na pewno wyślą.