iwonamaj Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 I co u maleństwa? A jak tam mamusia? Quote
kasiapsiaki Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 maleństwo szybko rośnie...:) problem jest jeden-bardzo boi się ludzi i innych psiaków jak szczekają,ale to minie...potrzeba czasu. Mamunia coraz lepiej,przytyła,poprawiła jej się sierść,ranka znika powolutku:) Za to Ci ludzie,co mieli Dejzi i maluszki cały czas chcą je...wydzwaniają...pijoki pieprzone,najgorsze jest to, że tam został ojciec maluszków!! i nie mamy do niego dojścia bo nie da się z nimi po dobroci;( Quote
kasiapsiaki Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 mamunia zdrowa!!:) ranki ładnie się zagoiły,przybrała na wadze:) Quote
ULKA12 Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 Sytuacja z ostatniej chwili!!! Osoba która była właścicielem suni chce ją odebrać, dowiedziała sie gdzie suczka przebywa i chce ją zabrać siłą. Jej obecna opiekunka boi się o swoje bezpieczeństwo, ponieważ są to ludzie z tzw marginesu nie mający skrupułów sprawa bardzo pilna Quote
kasiapsiaki Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 nikt nie zagląda:( byliśmy z sunią na spacerku wieczornym,ale co dalej...:( Quote
farmerka63 Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Fatalnie ...:( Trzeba szybko przetransportować sunię w bezpieczne miejsce... Rozkosznej właścicielce naściemniać, że uciekła ... Quote
kasiapsiaki Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 to nie jest takie proste...My ją kłamałyśmy cały czas,że sunia i maluchy są w Katowicach i nie mamy pojęcia skąd dowiedziała się,gdzie sunia przebywa. Ona-właścicielka chce psy i koniec... nie da się jej przetłumaczyć,że ją nie stać na leczenie, na utrzymanie. Oni nie są osobami normalnymi...musimy ją zabrać z tego miasta. Quote
Martika&Aischa Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 szkoda słów....:shake::shake::shake::shake::shake: Pewnych spraw lepiej nie pisać na wątku ...ech.... Trzeba przewieźć sunię a właścicielce nagadać do słuchu ...mam nadzieję że sunieczka już wkrótce będzie bezpieczna...... Quote
kasiapsiaki Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Dziś też dzwoniła ''wspaniała właścicielka" ale Pani Zosia (u której przebywa sunia) nie odebrała telefonu.Jednak wiem,że to nie koniec,bo już tak było dzwoniła dzwoniła,kilka dni przerwy i znowu. Mam nadzieję,że szybko znajdziemy dla niej kochany dom,ona jest wspaniała sunią... Quote
jambi Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 minął tydzień, a jak teraz wygląda sytuacja? Quote
ULKA12 Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 To już kasiapsiaki musi powiedzieć. Z tego co wiem sunia została przeniesiona do innego DT, niestety ciągle w tym samym mieście. Quote
kasiapsiaki Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 sunia została jednak u tej Pani co była.Póki co nikt nie przyszedł do jej domu z tych pijaków...Wariatka-właścicielka na razie nie dzwoni,ale to kwestia czasu...już tak było nie raz. Nie chciałabym suni rzucać do nowego DT,bo to znowu dla niej stres...obyśmy szybko znalazły dla niej DS... Quote
farmerka63 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Kasiu - a ogłaszacie ją intensywnie ? Jeśli nie, to ja mogę suni ufundować jakiś pakiet ogłoszeń - trzeba się spieszyć... Quote
kasiapsiaki Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 czekam na nowe zdjęcia-znajoma miała jej zrobić,bo mój aparat robi brzydkie,a te które były robione po porodzie nie nadają się-Dejzi ma tam takie cycochy wielkie obwisłe:) jak tylko dostane zdjęcia to będę robiła ogłoszenia na necie,ale zawsze pomoc się przyda,a gdzie by były te ogłosznia?jak to wygląda? Quote
farmerka63 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Mhm... Prawdę mówiąc sama nie wiem - ale spotkałam się z ogłoszeniami tu na dogo ciotek biegłych w tej sztuce . Należy im tylko dostarczyć tekst i zdjęcia ...no i uiścić ;) Ciotki zrobią cała resztę - wiedzą na jakich portalach najskuteczniej ogłaszać Quote
kasiapsiaki Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 ja też się nie znam na ty...:( zobaczymy. Najgorsze jest to,że ta Pani u której jest Dejzi,ona ją bardzo kocha i z wzajemnością i wiem,że obu będzie ciężko się rozstać. Quote
kasiapsiaki Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 (edited) pomóżcie proszę!! jednego szczeniorka trzeba zabrać z adopcji!! pilnie potrzebny DT.Psiak ma teraz pół roku i jest większy. Edited March 24, 2012 by kasiapsiaki Quote
kasiapsiaki Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 tu jest wątek dla maluszka http://www.dogomania.pl/threads/225143-P%C3%B3%C5%82-roczny-Snafi-szuka-pilnie-DT!!-psa-trzeba-szybko-odebra%C4%87-z-adopcji.-POMOCY?p=18892445#post18892445 Quote
Recommended Posts