Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

maleństwo szybko rośnie...:) problem jest jeden-bardzo boi się ludzi i innych psiaków jak szczekają,ale to minie...potrzeba czasu. Mamunia coraz lepiej,przytyła,poprawiła jej się sierść,ranka znika powolutku:)
Za to Ci ludzie,co mieli Dejzi i maluszki cały czas chcą je...wydzwaniają...pijoki pieprzone,najgorsze jest to, że tam został ojciec maluszków!! i nie mamy do niego dojścia bo nie da się z nimi po dobroci;(

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Sytuacja z ostatniej chwili!!!
Osoba która była właścicielem suni chce ją odebrać, dowiedziała sie gdzie suczka przebywa i chce ją zabrać siłą. Jej obecna opiekunka boi się o swoje bezpieczeństwo, ponieważ są to ludzie z tzw marginesu nie mający skrupułów
sprawa bardzo pilna

Posted

to nie jest takie proste...My ją kłamałyśmy cały czas,że sunia i maluchy są w Katowicach i nie mamy pojęcia skąd dowiedziała się,gdzie sunia przebywa. Ona-właścicielka chce psy i koniec... nie da się jej przetłumaczyć,że ją nie stać na leczenie, na utrzymanie. Oni nie są osobami normalnymi...musimy ją zabrać z tego miasta.

Posted

szkoda słów....:shake::shake::shake::shake::shake: Pewnych spraw lepiej nie pisać na wątku ...ech....
Trzeba przewieźć sunię a właścicielce nagadać do słuchu ...mam nadzieję że sunieczka już wkrótce będzie bezpieczna......

Posted

Dziś też dzwoniła ''wspaniała właścicielka" ale Pani Zosia (u której przebywa sunia) nie odebrała telefonu.Jednak wiem,że to nie koniec,bo już tak było dzwoniła dzwoniła,kilka dni przerwy i znowu. Mam nadzieję,że szybko znajdziemy dla niej kochany dom,ona jest wspaniała sunią...

Posted

sunia została jednak u tej Pani co była.Póki co nikt nie przyszedł do jej domu z tych pijaków...Wariatka-właścicielka na razie nie dzwoni,ale to kwestia czasu...już tak było nie raz. Nie chciałabym suni rzucać do nowego DT,bo to znowu dla niej stres...obyśmy szybko znalazły dla niej DS...

Posted

czekam na nowe zdjęcia-znajoma miała jej zrobić,bo mój aparat robi brzydkie,a te które były robione po porodzie nie nadają się-Dejzi ma tam takie cycochy wielkie obwisłe:) jak tylko dostane zdjęcia to będę robiła ogłoszenia na necie,ale zawsze pomoc się przyda,a gdzie by były te ogłosznia?jak to wygląda?

Posted

Mhm... Prawdę mówiąc sama nie wiem - ale spotkałam się z ogłoszeniami tu na dogo ciotek biegłych w tej sztuce . Należy im tylko dostarczyć tekst i zdjęcia ...no i uiścić ;) Ciotki zrobią cała resztę - wiedzą na jakich portalach najskuteczniej ogłaszać

• 2 months later...