iwonamaj Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Kasiu w przygotowaniu mamy II edycję gdyby sunia potrzebowała pilnie pieniążków piszcie śmiało :) Przyłączam się do Martiki :) Quote
Tulsa Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Cioteczki,gdyby były potrzebne pieniążki na jakieś psy,to dajcie znać proszę. Zrobiłabym bazarki,bo mam trochę pomysłów. ;) Quote
kasiapsiaki Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 szukam kogoś,kto może przeprowadzić wizytę przed adopcyjną w Chorzowie?? Chodzi o naszego ostatniego szczeniaczka. Quote
Tulsa Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 kasiapsiaki napisał(a):dziękujemy w imieniu psiaczków:) Pani Kasiu,jeśli byłoby to możliwe,to poprosiłabym Panią o więcej danych na PW. Z góry dziękuję. Quote
kasiapsiaki Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 PSIAKI W SCHRONISKU W MYSZKOWIE W POTRZEBIE!!Cioteczki trzeba domków szukać http://www.dogomania.pl/ogloszenia/id/2981/ Prezentacja piesków do adopcji http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=fuIZr-zhSkY&feature=fvwp Quote
kasiapsiaki Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 to nasz ostatni szczeniaczek z rodzinki do adopcji Quote
LadyS Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Sunia z tego wątku była zgłoszona do Akcji Sterylizacji - robię aktualizację - czy zabieg się odbył? Quote
ULKA12 Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Nie jeszcze się nie odbył, czekamy aż ostatni szczeniak trafi do domu musimy tez chwilę odczekać od porodu. Quote
kasiapsiaki Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Ja już mam domek:) i ja również mam wspaniały domek:) i ja też mam kochaną panią:) a ja mam wspaniałego pana:) jestem jedyną dziewczynką wśród rodzeństwa i mam już domek:) Quote
kasiapsiaki Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 ja jeszcze czekam na kogoś, kto mnie pokocha... a to nasz piękna mamusia:) rany się goją,dwie małe już się zagoiły,w tym tyg. idziemy do weterynarza na kontrolę Quote
Martika&Aischa Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Zaglądam do sunieczki i szczeniorka. Trzymając kciuki za cudowny domek. Quote
jambi Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 trzymam kciuki za mamuśke i ostatniego dzieciaczka! :) :kciuki: Quote
malawaszka Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 o kurcze ta rana duża :( od czego takie coś jej się zrobiło? Quote
jambi Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 malawaszka napisał(a):o kurcze ta rana duża :( od czego takie coś jej się zrobiło? Monika : ULKA12 napisał(a):Do tego została prawdopodobnie potrącona przez samochód bo na udzie ma olbrzymią ranę, (w pierwszym poście) Quote
malawaszka Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 to wygląda jak oparzenie bardziej, ale mniejsza, ważne że się goi Quote
kasiapsiaki Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 podobno auto też ją potrąciło,ale rany są też alergiczne od złego jedzenia,w dodatku jak karmiła małe to nowe ranki mniejsze się otwierały,pękała skóra. W niedziele wizyta u weta zobaczymy co powie. Dzwoniło parę osób o maluszka,ale sami beznadziejni ludzie...:( ciężko ciężko:( Quote
Martika&Aischa Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Kasiu nie tracimy nadzieii .....maluszek znajdzie cudownego człowieka!!! Zobaczysz :) Quote
ULKA12 Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Zaglądam i ja, teraz net mam tylko czasami. Maluszek ciągle szuka domku. Quote
iwonamaj Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Trzymam kciuki za domek maluszka...A jak mamusia? Quote
kasiapsiaki Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Mamusia była u weterynarza,jest dużo lepiej,jedna ta największa rana musi być jeszcze psikana oxycortem,a reszta się zagoiła, tyle że zostały blizny. Sunia została też zaszczepiona dzięki pomocy farmerka63. Zrobię zdjęcie FA i przedstawię. Co do sterylizacji suni musi minąć jeszcze ponad miesiąc. szczepienia przeciwko wściekliźnie, nosówce i parwowirozie- 50zł. farmerka63 Oxycort aerozol- 25zł. Pani Zosia Dziękujemy. Ostatni Szczeniaczek trafił do nowego domku w Sosnowcu w czwartek,mamy nadzieję,że wszystko będzie dobrze. Quote
jambi Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 kasiapsiaki napisał(a):Ostatni Szczeniaczek trafił do nowego domku w Sosnowcu w czwartek,mamy nadzieję,że wszystko będzie dobrze. i jak? wszystko dobrze? :) Quote
kasiapsiaki Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 na następny dzień napisali Państwo,że wszystko ok,ale od tamtej pory się nie odezwali,jutro chyba zadzwonię...martwię się o dzieciaczka.Chciałabym aby się odzywali sami,a nie tak na siłę dzwonić kurde. Quote
Recommended Posts