xxxx52 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 ciesze sie :loveu: ,do ogolnego uspokojenia ,zawsze potrzebne sa pelne informacje:lol: Quote
Diegula Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Super ze się zrozumieliśmy! Naprawdę, on ma u nich dobrze! Quote
xxxx52 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 szczesliwy piesek ,w szczesliwym domu:loveu: Quote
Malibu Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 :lol: Bardzo sie ciesze , że psiaczek trafił do dobrego domu. To była adopcja super expresssssowa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Diegula odzywaj sie co jakis czas z informacjami o piesku. Quote
Malibu Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Pidzej. Rozumiem i widze , że jest to tan sam psiak. On jest taki piekny. A tak niewiele brakowało zeby został wywieziony na wieś , do budy i na łańcuch. Quote
Diegula Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Malibu']Pidzej. Rozumiem i widze , że jest to tan sam psiak. On jest taki piekny. A tak niewiele brakowało zeby został wywieziony na wieś , do budy i na łańcuch. Jasne ze to ten sam psiak! :evil_lol: Na jedenej fotce widać jego psiego przyjaciela, którego ciągle zaczepia łobuz:diabloti:. Zrobił się już z niego dorodny, piękny pies!:loveu::loveu::loveu: Quote
AniaN Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Diegula, dorodny to mało powiedziane ! To prawdziwy psi arystokrata ! Wygląda naprawdę SUPER !!! :multi: Quote
Diegula Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Hepior ma się świetnie, jest zdrowy, szczęśliwy i bardzo kochany przez swoich właścicieli. Jest z niego niezła rozrabiaka np. ostatnio podgryzał sobie nowe panele podłogowe:shake:,ale i tak jest kochany!;) Największym problem jest jazda z nim samochodem, bo pomimo podawania mu aviomarin często w nim wymiotuje, nawet na krótkich odcinkach. A po za tym nie ma z nim większych problemów! Na wieś to on by sie raczej nie dawał, bo nie jest za bardzo miło nastawiony do kurek. Nie mam nowych fotek, ale postaram się zrobić kilka przy najbliższej okazji;) Quote
Diegula Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Dzisiaj mija dokładnie rok jak ten wspaniały collaczek zamieszkał u mojej rodzinki;););). Rzadko ostatnio bywam u niego i dlatego nowych fotek nie mam:shake:(jeśli na święta nie wyjedzie to może uda mi sie kilka fajnych fotek pstryknąć). A tak u Hepiora bez większych zmian czyli ogólnie pisząc wszystko w prządku . Wszystkim dogomaniakom życzymy Wesołych Świąt :tree1::tree1::tree1: Quote
Diegula Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Ostatnio jak byłam u Hepiora z moim Diegiem to ten rzucił się z zębami na mojego psiura :mad::mad::mad:, ale na szczęście nic nikomu się nie stało. Chłopak na spacerkach z psami żyje w jak najlepszym porządku, a w domu to już taki miły nie jest jak odwiedza go inny pies:mad:. Psi współlokator Hepiora już za TM (*):-( trzeba było staruszka już uśpić bo się męczył . A tak wszystko ok z Hepiorkiem, no może z jedzeniem ma kłopoty bo to straszny nie jadek ale tak wszystko w porzadku. Quote
Diegula Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Hepiorek zaczął ostatnio podskakiwać do nie których psów ( w tym mojego) i lekko mu się oberwało. Obecnie jest na ,,urlopiku" u moich rodziców bo cała jego rodzinka pojechała sobie na wakacje do Turcji. Oprócz tego że tęskni to wszystko z nim w porządku. Quote
Diegula Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Hepior ma się bez większych zmian czyli wszystko ok :):):). Jak by ktoś chciał przygarnąć takie cudo jak Hepior to jest taki psiak do oddania -pilnie bo grozi mu schronisko -też ma 4 miesiące :) http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Znaleziono-4-miesiecznego-szczeniaczka-collie-W0QQAdIdZ311523990 Quote
Diegula Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 U Hepiora ok :) Jak by ktoś chciał takiego psiaka jak Hepior to jest do pilnego oddania taki 4 miesięczny collie tez znaleziony na trasie : http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Znaleziono-4-miesiecznego-szczeniaczka-collie-W0QQAdIdZ311523990 Quote
Diegula Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 U Hepiora ok ale pod Płońskiem błąka się piękny młody collie ( ogłoszenie na warszawskim gumtree) Quote
Diegula Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Ten powyżej to Hepiorek który pozdrawia wszystkich :) Quote
Recommended Posts