Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Malibu napisał(a):
Już dałm numer telefonu. Trzymam mocno kciuki.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Super, oby Diegula przekonala do kolaka. Przeciez to takie piekne dziecko i bardzo kochane. A jakie to zalety ta rasa posiada i jej miksy....Kto wezmie i da milosc, nie pozaluje. Madre, posluszne i bardzo kochajace ludzi. Moi przyjaciele ze stowarzyszenia lolakow wyrazaja sie o nich w samych superlatywach i potwierdzaja ze wpadek z nimi nigdy nie bylo, chyba ze dotyczylo to tych po przezyciach, ale nawet te dzielnie staraly sie w nowych domkach i pokazaly KLASE

Posted

dziewczyny tylko trzeba liczyć się z tym że ktoś może go szukać, a jeżeli tak jest to będzie trzeba go oddać, oczywiscie może byc tak , że jakiś doopek go wywalił ale trzeba brać pod uwage różne możliwości

Posted

Gdyby się znalazł jednak dom poprzedni....to pamiętajcie, że u mnie w schronie tez jest młodziutki colak...nieziemsko sympatyczny....czekam na założenie mu wątku jak skończy mu się kwarantanna

Posted

AniaN napisał(a):
Jestem !!!

Ufff.... dobrze ze jestes Aniu. Co ustalilyscie z Diegula? Piszcie kochaneczki bom ciekawa:lol:
Aga Mazury, kolaczkowi fote zrobic trzeba, przedstawie w NL i kto wie:lol: Wesolych Swiat dziewczyny

Posted

Diegula napisał(a):
Z panem rozmawiałam ma do nas przyjechać!Więc czekamy!Tylko się boję że się przestraszy mojego zwierzyńca tzn. labka i dwa koty w kawalerce

No pieknie dziewuszki, wy moje kwiatuszki:lol: Toz nasz kolak juz na dobrej drodze i Swieta mu sie szykuja piekne. Co za robota szydelkowa i z rezultatem:lol: :lol: :lol:

Posted

Diegula napisał(a):
Z panem rozmawiałam ma do nas przyjechać!Więc czekamy!Tylko się boję że się przestraszy mojego zwierzyńca tzn. labka i dwa koty w kawalerce

Nie boj nic Diegula. Jak problemy to rozdzielic i juz. Dasz rade a nie zapominij ze jestes takim sw Mikolajem dla sieroty:lol: Toz to kolejny cud na dogo...cud Bozonarodzeniowy. Jezus nam sie naodzi juz jutro i narodzi sie kolak po raz drugi:lol:

Posted

AniaN napisał(a):
Psiak już jest u Dusje !!! :cunao:

Teraz już czekamy na wieści !

Aniu slonko, u mnie go nie ma;) Pewnie u Dieguli grzeje podloge. Czyzbym sie mylila?:evil_lol: Pieknie zalatwione, pieknie:klacz: :Rose: Prosimy o wiesci przedswiateczne:lol: Diegula w kawalerce ciezko izolowac, ale lazienka jakby co:lol:

Posted

Rozmawiałam z Diegula przez telefon. Niedługo sie odezwie i wszystko wam napisze . W każdym razie szczeniorek grzeje już dupke na kanapie !!!!!!!!!!!!!
UFFFFFFFFFF odrazu mi lepiej.

Posted

Od czego tu zacząć.?A więc psiak dojechał do nas cały i zdrowy juz na przywitanie zaczął być meczony przez mojego labka ale potem juz się tak niedawał i ząbki pokazał. Szkoda mi tego pana co go przywiózł, bo widac że sie do niego przyzwyczaił i jak by tyko mógł to by go chętnie zostawił u siebie.Koty dokładnie obrzczekał.Teraz jest już w swoim domku i tam na przywitanie ukradł dzieciakowi kanapkę.Wraz z nim mieszka 12letni pekińczyk ktorego skolej nasz coolie ciągle zaczepia.Psiak grzeje sobie teraz dupcie na kanapie w bloku!Jutro napiszę coś wiecej, dzisiaj juz mószę kończyć!Pozdrawiam wszystkich!

Posted

Kolejny colaś uratowany przed schroniskiem, tak się cieszę :multi: :multi: :loveu: :loveu:. Właściciele będą mieli z niego prawdziwą pociechę, colli są przekochane, wiem, co mówię ;) .

Posted

Happy-szczęściarz bo tak się teraz wabi nasz collie ma się świetnie. Właśnie wrócił dzisiaj do domu bo na święta wyjechał z nową rodzinką na wieś . Jutro postaram się o fotki.

Posted

piesek na wies,?prosze przekazac pare informacji o piesku .gdzie ma swoje legowisko,troche informacji o rodzinie.
mam nadzieje ,ze sa to ludzie odpowiedzialni,i wiedzacy ,znajacy potrzeby tej wrazliwej rasy,wymagajacej duzej pielegnacji wlosow.
moze zrobic nie zapowiedziana kontrole?
oby nie byl w kojcu,budzie,przeznaczony do rozmnazania:mad:

Posted

On pojechał tylko tam na czas Świąt ze swoimi właścicielami! Mieszkał w domciu a nie w żadnym kojcu na dworzu! Wczoraj wrócili wszyscy do siebie do domciu -blok.Dziiaj prawdopodobnie bedę sie widziała z psiakiem to postaram się o fotki. Owczarka Collie mają pierwszy raz.
Wiadomości na razie pewnie mają z ksiażek, netu no i od znajomej która ma starszego już Collie!
Mogę jeszcze powiedzieć że mieszka z 5 letnim chłopcem jego mamą i tatą no i babcią.

Długa sierść aby ładnie wyglądała musi być często czesana i zapewniam ze wszyscy sie z tym liczą.

W żadnym wypadku nie jest przeznaczny do rozmnażania!!!!!!!!!!!!!!!!