Diegula Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Diegula, ale byloby wspaniale, gdyby piesek znalazl u Ciebie dobry dom.[/quote] Nie u mnie ale u kogoś z mojej rodziny! Quote
dusje Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Malibu napisał(a):Już dałm numer telefonu. Trzymam mocno kciuki.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Super, oby Diegula przekonala do kolaka. Przeciez to takie piekne dziecko i bardzo kochane. A jakie to zalety ta rasa posiada i jej miksy....Kto wezmie i da milosc, nie pozaluje. Madre, posluszne i bardzo kochajace ludzi. Moi przyjaciele ze stowarzyszenia lolakow wyrazaja sie o nich w samych superlatywach i potwierdzaja ze wpadek z nimi nigdy nie bylo, chyba ze dotyczylo to tych po przezyciach, ale nawet te dzielnie staraly sie w nowych domkach i pokazaly KLASE Quote
lothia Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 dziewczyny tylko trzeba liczyć się z tym że ktoś może go szukać, a jeżeli tak jest to będzie trzeba go oddać, oczywiscie może byc tak , że jakiś doopek go wywalił ale trzeba brać pod uwage różne możliwości Quote
Diegula Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Kurde albo to moja wina albo mojego kompa bo żadenj wiadomości nie mam!moje gg to7841225nr. tel. 660-633-826 Quote
Aga_Mazury Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Gdyby się znalazł jednak dom poprzedni....to pamiętajcie, że u mnie w schronie tez jest młodziutki colak...nieziemsko sympatyczny....czekam na założenie mu wątku jak skończy mu się kwarantanna Quote
dusje Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 AniaN napisał(a):Jestem !!! Ufff.... dobrze ze jestes Aniu. Co ustalilyscie z Diegula? Piszcie kochaneczki bom ciekawa:lol: Aga Mazury, kolaczkowi fote zrobic trzeba, przedstawie w NL i kto wie:lol: Wesolych Swiat dziewczyny Quote
AniaN Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 Czekamy na info od Dieguli, ale około 20.00 ! Narazie pies powraca do W-wy ! :lol: Quote
Diegula Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Z panem rozmawiałam ma do nas przyjechać!Więc czekamy!Tylko się boję że się przestraszy mojego zwierzyńca tzn. labka i dwa koty w kawalerce Quote
dusje Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Diegula napisał(a):Z panem rozmawiałam ma do nas przyjechać!Więc czekamy!Tylko się boję że się przestraszy mojego zwierzyńca tzn. labka i dwa koty w kawalerce No pieknie dziewuszki, wy moje kwiatuszki:lol: Toz nasz kolak juz na dobrej drodze i Swieta mu sie szykuja piekne. Co za robota szydelkowa i z rezultatem:lol: :lol: :lol: Quote
dusje Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Diegula napisał(a):Z panem rozmawiałam ma do nas przyjechać!Więc czekamy!Tylko się boję że się przestraszy mojego zwierzyńca tzn. labka i dwa koty w kawalerce Nie boj nic Diegula. Jak problemy to rozdzielic i juz. Dasz rade a nie zapominij ze jestes takim sw Mikolajem dla sieroty:lol: Toz to kolejny cud na dogo...cud Bozonarodzeniowy. Jezus nam sie naodzi juz jutro i narodzi sie kolak po raz drugi:lol: Quote
AniaN Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 Psiak już jest u Dieguli !!! :cunao: Teraz już czekamy na wieści ! Już się poprawiłam :lol: Quote
dusje Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 AniaN napisał(a):Psiak już jest u Dusje !!! :cunao: Teraz już czekamy na wieści ! Aniu slonko, u mnie go nie ma;) Pewnie u Dieguli grzeje podloge. Czyzbym sie mylila?:evil_lol: Pieknie zalatwione, pieknie:klacz: :Rose: Prosimy o wiesci przedswiateczne:lol: Diegula w kawalerce ciezko izolowac, ale lazienka jakby co:lol: Quote
Malibu Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Rozmawiałam z Diegula przez telefon. Niedługo sie odezwie i wszystko wam napisze . W każdym razie szczeniorek grzeje już dupke na kanapie !!!!!!!!!!!!! UFFFFFFFFFF odrazu mi lepiej. Quote
Diegula Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Od czego tu zacząć.?A więc psiak dojechał do nas cały i zdrowy juz na przywitanie zaczął być meczony przez mojego labka ale potem juz się tak niedawał i ząbki pokazał. Szkoda mi tego pana co go przywiózł, bo widac że sie do niego przyzwyczaił i jak by tyko mógł to by go chętnie zostawił u siebie.Koty dokładnie obrzczekał.Teraz jest już w swoim domku i tam na przywitanie ukradł dzieciakowi kanapkę.Wraz z nim mieszka 12letni pekińczyk ktorego skolej nasz coolie ciągle zaczepia.Psiak grzeje sobie teraz dupcie na kanapie w bloku!Jutro napiszę coś wiecej, dzisiaj juz mószę kończyć!Pozdrawiam wszystkich! Quote
Nacia_i_Fluffy Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Dotarłam tu z forum collie, a tu patrzę, że psiak już ma nowy dom. Fantastycznie! Ludzie, jesteście niesamowici, Diegula -> super, że tak piękny collak ma przed świętami swoją rodzinę w której będzie kochany. Quote
tomcug Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Kolejny colaś uratowany przed schroniskiem, tak się cieszę :multi: :multi: :loveu: :loveu:. Właściciele będą mieli z niego prawdziwą pociechę, colli są przekochane, wiem, co mówię ;) . Quote
Diana14 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Diegula niech Ci się psiaczek zdrowo chowa i pisz co jakis czas co tam u Was:lol: Quote
Malibu Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Diegula napisz jakieś nowe wieści o piesku .Wszyscy czekamy jak zaklimatyzował sie w nowy domku. Quote
Diegula Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Z psiaczkiem wszystko w porządku. Rozrabia jak to szczeniak. Wszyscy domownicy sie w nim zakochali.Po Świętach postaram się o fotki z nowego domku! Quote
AniaN Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Diegula, co tam słychać u psiaka ? Quote
Diegula Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Happy-szczęściarz bo tak się teraz wabi nasz collie ma się świetnie. Właśnie wrócił dzisiaj do domu bo na święta wyjechał z nową rodzinką na wieś . Jutro postaram się o fotki. Quote
xxxx52 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 piesek na wies,?prosze przekazac pare informacji o piesku .gdzie ma swoje legowisko,troche informacji o rodzinie. mam nadzieje ,ze sa to ludzie odpowiedzialni,i wiedzacy ,znajacy potrzeby tej wrazliwej rasy,wymagajacej duzej pielegnacji wlosow. moze zrobic nie zapowiedziana kontrole? oby nie byl w kojcu,budzie,przeznaczony do rozmnazania:mad: Quote
Diegula Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 On pojechał tylko tam na czas Świąt ze swoimi właścicielami! Mieszkał w domciu a nie w żadnym kojcu na dworzu! Wczoraj wrócili wszyscy do siebie do domciu -blok.Dziiaj prawdopodobnie bedę sie widziała z psiakiem to postaram się o fotki. Owczarka Collie mają pierwszy raz. Wiadomości na razie pewnie mają z ksiażek, netu no i od znajomej która ma starszego już Collie! Mogę jeszcze powiedzieć że mieszka z 5 letnim chłopcem jego mamą i tatą no i babcią. Długa sierść aby ładnie wyglądała musi być często czesana i zapewniam ze wszyscy sie z tym liczą. W żadnym wypadku nie jest przeznaczny do rozmnażania!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts